mandag den 15. juli 2013

Mandfjols har fødselsdag!


Så er der kraftedme gået et år! Jeg orker ikke et langt retrospektivt indlæg—den slags gemmer man til nytår—så jeg gør det kort:

På denne dato i 2012 sad jeg i en lufthavn og skrev på et indlæg om bette Herbert og hans kjole til min nye blog, Mandfjols. Siden da er der sket latterligt meget på alle mulige platforme, lige fra Politikens forside til morgen-tv til en prisoverrækkelse sidst på året. Noget af opmærksomheden har forhåbentlig været fortjent, andet knap så meget, men either way har det været en virkelig spændende, lærerig og til tider stressende oplevelse. Ikke mindst har det været en fornøjelse at møde så mange af jer i virkeligheden! I er fandme søde ♥

Da jeg begyndte på Mandfjols for et år siden, havde jeg ikke nogen idé om, hvilken retning, jeg ville bevæge mig i. Det har jeg stadig ikke rigtig, og jeg er ikke altid lige konsekvent i min skrivestil, men jeg har lært en hel masse—især af jer—som jeg pejler efter, når jeg tager pis på sexister på nettet. Jeg fucker naturligvis stadig up engang imellem, og jeg er så glad for, at I stikker til mig, når det sker. Det er stadig en ret ny verden for mig, det hér.

Det næste års tid går jeg i skole i stedet for at ligge på min sofa og flade den, så jeg ved ikke, hvordan fremtiden for Mandfjols kommer til at se ud—ud over at jeg bliver ved, naturligvis. Sandsynligvis bliver det noget med at skrive lidt kortere indlæg, forhåbentlig med lidt kortere mellemrum. De længere analyser trækker lidt for meget på min mentale energi, så dem kommer der til at være længere imellem. Heldigvis er I en intelligent flok, så det burde nok lige gå.

Der kommer stadig til at være gang i den på Fjolsbooken. Det er superlækkert, at I deler så meget godt på tidslinjen, og jeg er ked af, jeg ikke får læst og/eller kommenteret det hele. I finder nogle vilde ting engang imellem. Hvis du læser det hér og ikke har lagt mærke til, at folk poster cool links på Fjolsbooken, så kan du passende gøre det nu.

Så, øh, ja. Det næste år bliver forhåbentlig lige så spændende som dette. Jeg har haft det vildt over, hvor glade for—og ofte gode til!—at debattere ligestilling, folk har været i det sidste år, også dem, som ikke sædvanligvis blander sig. Det gælder ikke mindst jer! Tusind tak for, at I gider være med. Det er jeres fortjeneste, det hele. Jeg elsker jer alle sammen (også mine haters), og håber at møde endnu flere af jer.

Tak for et fedt år! Here's to another great one.

Skål!

3 kommentarer:

  1. Skriv nogle flere indlæg, Hr. Mandfjols! :-)

    SvarSlet
  2. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet