tirsdag den 8. januar 2013

Velkommen til!


Hvis du er dukket op hér fordi du så adressen mandfjols.dk i Politiken, MetroXpress eller Go' Morgen Danmark, så hjertelig velkommen! Sæt dig godt til rette, tag en kop te eller kaffe, og kig dig så lidt omkring.

Jeg hedder Nikolaj, jeg er 19 år, og bloggen her er min baby. Herinde håner jeg sexisme og antifeminisme så meget jeg vil, og jeg ville blive meget glad, hvis du gad læse med.

90 indlæg kan være lidt uoverskuelige at læse igennem, hvis du vil se, hvad jeg har at byde på, så her er et par forslag til, hvad du kan starte med. I det sidste halve år har Mandfjols-redaktionen (dvs. mig) nemlig, blandt en masse andet, skrevet om:


Ud over indlæg hér er der også Fjolsbooken, hvor mange af diskussionerne foregår. Engang imellem  kommer der nogle tossehoveder ind og forsøger at ødelægge det for alle os andre, men for det meste hygger vi os derinde, og du er meget velkommen til at være med ♥

Velkommen!

10 kommentarer:

 1. Hej Mandefjols

  Fed blog og dejlig artikel i Politiken.

  Jeg er selv en maskulin feministisk blogger, der kredser om nogle af de samme emner med udgangspunkt i mænds forhold til barsel og små børn. Jeg blogger sammen med min søn på 9 måneder og vi tager også udgangspunkt i statistik og undersøgelser, der fokuserer på de forskellige der er mellem mænd og kvinder både i hjem og på arbejdsmarked.

  Med tjek det selv ud på www.farsbarsel.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen! Din blog ser sej ud (og din søn er megafotogen!). Må lige læse videre ved lejlighed.

   Slet
 2. Ros til jer begge. Rart at banen ikke længere er overladt til de mænd, der har så svært ved, at livet og ens rolle deri ændrer sig over tid. Måtte de en dag vælge at se mulighederne også.

  SvarSlet
 3. Hej! Er så glad for at have fundet denne blog. Du virker skarp, tak for det :)

  SvarSlet
 4. Endnu en 19-årig mand tjekker ind, og jeg ville egentlig bare sige tak for det arbejde du lægger i bloggen her. Det har til dels åbnet mine øjne overfor nogle af problemerne i samfundet i dag mht. ligestilling, da jeg nok var klar over, at der var sådan nogle, men ikke fuldt ud havde forstået det fra feministernes side (jeg havde selvfølgelig opfanget forskellen i løn osv). Det er mere forfriskende og lettere at gå til, når problemerne bliver skrevet i din lette og humoristiske tone.
  Jeg har kun læst en 6-7 af dine indlæg, og det eneste jeg har at udsætte, er at det kan blive trættende i længden kun at læse om, hvordan du (ekstremt overbevisende) nedslagter dine modstanderes argumentation. Jeg savner lidt, at du kommer med selvstændige indlæg i debatten, uden at behøves at tage afsæt i dine modstanderes indlæg. Som sagt har jeg kun læst et par indlæg, udover dem du selv har anbefalet, så hvis du allerede gør dette, så glem ovenstående!
  Så vidt jeg kan se er dit erklærede mål jo også at håne sexisme, men efter min mening kunne du bare udnytte den position du har opnået lidt bedre :)

  Nu blev det sgu langt, undskyld! Som sagt, tak for arbejdet og keep it up!

  SvarSlet
 5. Hej Nikolaj.
  Dit interview i Go´Morgen Danmark, ligger og bliver delt og delt på facebook - med kommentar til, hvor sej du er!! Selv vender jeg snarest tilbage til din blog og læse nærmere.
  Klø på, unge mand, du har fat i noget der kan blive stort :-D
  Vinke, Mette

  SvarSlet
 6. Gud. Hvor. Er. Du. Sej. Jeg fandt bloggen gennem metro og allerede i kraft af den artikel vidste jeg at her var en moden og eftertænksom ung fyr, med et sundt perspektiv på mand/kvinde tematikken. Jeg æder dine blog indlæg med samme iver som en oliedryppende pepperoni pizza. Amen til det hele.

  SvarSlet
 7. Gud. Hvor. Er. Du. Sej. Jeg fandt bloggen gennem metro og allerede i kraft af den artikel vidste jeg at her var en moden og eftertænksom ung fyr, med et sundt perspektiv på mand/kvinde tematikken. Jeg æder dine blog indlæg med samme iver som en oliedryppende pepperoni pizza. Amen til det hele.

  SvarSlet
 8. "Engang imellem kommer der nogle tossehoveder ind og forsøger at ødelægge det for alle os andre"
  Er det ikke bare en anden måde at sige, at du ikke bryder dig om kritik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er en måde at sige, at der dukker folk (typisk mænd) op og derailer diskussionerne og/eller opfører sig som idioter. Kritik er meget velkommen, bare den er på et vist niveau, og det forekommer sjældent. Men du var tæt på!

   Slet