torsdag den 10. januar 2013

Knivdiller: godt! Bøsser: skidt!

Neeeej, ad! Det er unaturligt! Få det væk!
Hvis der er nogen, der er glade for kernefamilien (ud over Selsingerne, MANFO og alle vores andre gode venner, that is), så er det Dansk Folkeparti. Pia Kjærsgaard mener, at Det Radikale Venstres angreb på kernefamilien bliver det største etiske dilemma her i 2013. I samme artikel udtaler hun:
[...] endelig er det godt, at homoseksuelle kan indgå registreret partnerskab og få en kirkelig velsignelse, men et egentligt ægteskab skal være for en mand og kvinde.
You go, girl ♥

Nå. Det er faktisk ikke Pia, vi skal tale om, men en af hendes partifæller, som i Metroxpress har skrevet om, at familieværdier skal på dagsordenen igen. Hun hedder Mette Hjermind Dencker, og hun har en skarp tnge. Det står der i hvert fald i overskriften.

Jeg elsker en kvinde, der kan sætte et godt sæt parenteser.

Hvad har Mette Dencker så at sige om familien?
En han møder en hun. De bliver tiltrukket af hinanden. De slår sig ned sammen. De formerer sig. Sådan har det altid været, siden der var liv på jorden, i alle lande over hele verden og hos alle dyrearter i naturen. Det er skabelsen af liv.
...er du sikker?

Vi har talt lidt om andesex før, men måske skulle vi kigge lidt på nogle andre dyr? Bare sådan for selv at få syn for på hvor udbredt den familiestruktur egentlig er. Lad os springe de mange dyr over, der ikke opererer med han- og hunkøn og gå direkte til det sjove.

Hangiraffen klasker hungiraffen på bagdelen, så han kan smage på hendes tis, om hun har ægløsning. Ellers gider han nemlig ikke bolle. Selve samlejet varer ganske få sekunder, og så er hannen på vej ud for at have mere sex—sandsynligvis med en hangiraf, for omkring 90% af girafsex er dude-on-dude.

Han-væggelusen kunne teknisk set have sex med hunnen på den gode gamle penis-i-skede-måde, men i stedet spidder hannen sin mage i maven med sin kniv-pik (jeg sværger, det er ikke noget jeg finder på!), og sæden rejser så rundt i hunnens blod indtil den når æggestokkene. Herefter kan hannen rende rundt og have mere sex (det forekommer, at han springer på en anden han-væggelus), mens hunnen er alene og lægger et par æg om dagen, hver dag, indtil hun dør.

Hos elefanterne er der typisk flere hunner tilknyttet en enkelt han, som kan være så skræmmende, når han er i parringstid (hvilket han markerer ved at pisse på sig selv), at elefantkøerne må beskytte de yngre hunner. Nå ja, både hanner og hunner fyrer den også gerne af med deres eget køn. Det meste af tiden render hannerne dog rundt for sig selv.

Og så er der den almindelige huskat. Det hænder tit, at adskillige hankatte parrer sig med hunnen i træk (hankattens penis har i øvrigt ca. 150 modhager!!!), og da hunnens æg kan befrugtes af flere hanners sæd på én gang, er det ikke unormalt, at killinger i et kuld har flere forskellige fædre.

Hvordan var det nu igen med skabelsen af liv?
Hos os mennesker bliver vi sammen med flokken, og vores børn er først klar til at kunne klare sig selv, når de er 18 år. Det er naturen.
Okay, det er rigtigt nok at mennesker generelt bliver i flokke (omend den "naturlige" sammensætning af disse er meget omdiskuteret). Men at man fra naturens side først er selvstændig som 18-årig... er du sikker, Mette Dencker? Min mor flyttede hjemmefra som 17-årig, og vi skal ikke ret langt tilbage i historien før man blev anset som værende gammel nok til at klare sig selv når man fyldte 13.

Generelt er det med at man skal være 18 for at blive set som voksen en ret ny og ret vestlig konstruktion (og hele ideen om "kalendere" og "år" er vist også noget kulturelt, har jeg ladet mig fortælle). Se her—i mange kulturer kan man som kvinde giftes væk som 15- eller 16-årig.

Hmmmmmmm.
Findes der børn, der flytter hjemmefra før de bliver 18? Findes der mennesker, hvis livsfælle er af samme køn? Findes der folk, der lever alene med deres børn? Findes der børn, der aldrig har mødt deres far, fordi de er skabt ved insemination? Findes der børn, der lever sammen med flere voksne? Svaret på alle spørgsmål er JA! Det findes i dagens Danmark. Er det naturligt? NEJ! Uanset hvor anerkendt, udbredt og normalt det bliver, vil det aldrig være naturligt at leve på en måde, der strider mod naturens orden.
Mette, vi har lige hørt om et dyr, der parrer sig ved at dolke hunnen i maven. Homoseksualitet er helt latterligt udbredt i naturen. Jeg tror ikke, du ved hvad, "naturens orden" egentlig er.

Mette Hjermind Dencker har været parterapeut og set mange familiekonstellationer i sin praksis. Men åbenbart er intet så godt som the real deal. Det gælder blandt andet også navne:
[Børnene bliver de store tabere, når] det er muligt at kalde sin pige for Gul Altan, og sin dreng for Fru Sok [...] Børn skal ikke være ofre for forældre, der får den tossede ide, netop at kalde deres barn for Offer.
Man kan også hedde Hampus, Fiv og Bitter. Det er åbenbart ikke et problem.

Det ville naturligvis heller ikke være Dansk Folkeparti, hvis der ikke var en lille smule brok over kønsneutrale børnehaver. Brok af den slags, der intet har at gøre med virkeligheden, det siger sig selv.
De skal heller ikke blive nægtet at gøre de ting, der hører deres køn til, og udforske sig selv, blot fordi nogen synes, det er in med kønsløse børnehaver.
Skal vi nu snakke om det igen? Der er ikke nogen der nægter piger at lege med kjoler og drenge at lege med biler lad nu være.

I år fremsætter Dansk Folkeparti sit samlede familieprogram. Noget tyder på, at homoseksuelle og enlige forældre ikke får så meget ud af det:
Det er ulykkeligt, at ende alene med et barn, og det er synd for de mennesker, der ikke kan få børn på naturlig vis. Og vi skal som samfund hjælpe dem, der havner i den ulykkelige situation. Men hvis man er to af samme køn eller kun en, så kan man ikke få børn. Og det, tror jeg på, der er en mening med.
Det var vist heller aldrig naturens hensigt, Mette, at du skulle sidde bekvemt i dit hjem og dele dine meninger med hele verden via et  gigantisk netværk af computere. Hvis du absolut vil leve helt naturligt, kan du så ikke hugge dit heterosexistiske, patriarkalske vrøvl ind i en klippevæg i stedet?

Tak ♥

13 kommentarer:

 1. Du er fantastisk mandfjols! <3

  SvarSlet
 2. Uddrag fra en lille artikel: "Two "gay" male penguins have hatched a chick and are now rearing it as its adoptive parents" ..... jeps kernefamiliens er en naturlig rummelig størrelse zoo.http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8081829.stm

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme ting skete i New York Zoo, desværre gik de to hanner fra hinanden efter at babyen kom.

   Slet
 3. Måske elsker jeg dig. Selvom det ville være unaturligt.

  SvarSlet
 4. ÅH FOR FANDEN. Det er da farligt at læse det her allerede inden morgenmaden (jeg bor i USA, så det ER faktisk morgen ligenu) - mit blodtryk render rundt oppe i det røde felt og mit pis koger løs. Mandfjols, du - og andre læsere - har jo sikkert læst nogle bøger om det her, kan vi ikke snakke lidt om hvorfor visse grupper i samfundet absolut vil "forsvare" og "bevare" kernefamilie-værdierne?
  yes yes, de er bange for forandringer i DF, så langt er vi med. Men du ved, har vi nogle teorier eller begreber der handler om hvordan kernefamilien som institution skal indgå i vores stat - måske endda at staten er arrangeret omkring en kernefamilie-struktur, og hvorfor også politikere med et ...skal vi sige højere reflektionsniveau end kære Mette Dencker, absolut vil bevare den?

  SvarSlet
 5. Jeg tilslutter mig jublekoret, for du får mit hjerte til at svulme!

  SvarSlet
 6. http://www.telegraph.co.uk/women/mother-tongue/6574238/Lesbians-make-better-parents-says-senior-parenting-official.html

  SvarSlet
 7. Mandfjols!
  Hvis du kan bruge det til noget, har du verdensklogskab som en 90 årig.
  Min dybeste respekt!!

  SvarSlet
 8. Mandfjols!
  Hvis du kan bruge det til noget, har du verdensklogskab som en 90 årig.
  Min dybeste respekt!!

  SvarSlet
 9. Og min dybeste undskyldning for at være en fumler-tumler.

  SvarSlet
 10. Åh, hvor er jeg glad for, at du tog Mettes indspark i MetroXpress under behandling.
  Sad i S-toget i går morges og blev så harm, da jeg læste om Mettes holdninger til "naturens orden", at der var alvorlig risiko for, at morgenkaffen kom retur.
  Og ikke mindst over hvorledes hun prøver at retfærdiggøre og legitimere sine helt-ude-i-skoven holdninger ved at skrive "Jeg er bestemt ikke sippet. Var selv alene med min ældste søn i 3 år. Og jeg har arbejdet mange år som parterapeut."
  Jo jo, der er så sandeligt højt til loftet hjemme hos Mette! (ironi kan forekomme i sidste sætning)

  SvarSlet
 11. Og kan kun tilslutte mig Bulldogs kommentar ovenfor - du har en klogskab og nogle velfunderede holdninger, som sætter de fleste til vægs!

  SvarSlet
 12. Det er helt fantastisk, det du skriver og i det hele taget gør. Tak for det!

  SvarSlet