torsdag den 18. oktober 2012

Kønsneutrale børnehaver: Et studie i politisk hjernevask

Hjernevask!
Advarsel: Dette indlæg bærer IKKE præg af nogen form for nuanceret stillingtagen til emnet “det kønsneutrale samfund”, og det har aldrig været meningen.
Så er stilen ligesom lagt for resten af Kirstine Holst Baverstocks debatoplæg. Disclaimeren er tilføjet efter flere kommentatorer påpegede manglen på nuancer og argumenter—du ved, alt det kedelige. Måske kunne Kirstine Holst Baverstock slippe afsted med et kalde det et essay?

But don't take my word for it! Lad os se hvad Kirstine har i godteposen:
Meget skal man høre, før ørerne falder af. Radikale Venstres ligestillingsordfører Sofie Carsten Nielsen mener, at indførelse af kønsneutralitet i danske børnehaver ville være ”forfriskende” (ifølge dr.dk). Jeg siger nej tak og ellers tak. Hold den slags jammerlige ideer for jer selv.
Og nej, det kan da godt være, at Sofie Carsten Nielsen ikke rigtig har sagt at vi skal indføre  kønsneutrale børnehaver, og at hun skriver i kommentarerne at hun ikke har sagt det. Skidt nu med det. I ved hvad Kirstine mener, ikke?
Kære politikere, vær venlig at holde fokus på de virkelige problemer i det her samfund.
Spis jeres kartofler!
Det er ikke længe siden, at jeg stiftede bekendtskab med facebook-gruppen ”Feministiske forældre”. Ganske vist kortvarigt, da det viste sig, at gruppen og jeg havde problemer med kemien.
Det forstår man måske godt. I hvert fald hvis Kirstine Holst stadig mener, at feminisme blot er et organiseret kastrationskompleks.
Dog nåede jeg at få indblik i de emner der rører sig hos ”feministiske forældre”. Blandt andet det store spørgsmål om man kan tillade sig at bede institutioner om at tage hensyn til enkelte forældres feministiske holdninger og ønsker om kønsneutralitet.
Det forekom mig som det glade vanvid, at man ville ulejlige hårdtprøvede pædagoger med den slags, lige indtil det gik op for mig, at vanviddet rakte helt ind i de politiske rækker. Ja helt op på regeringsplan.
Du ved, Sofie Carsten Nielsen sagde at det ville være forfriskende hvis alle danske børnehaver var kønsneutrale!

Nånej, det var det hun ikke sagde. Skidt pyt! Det må høre under "nuancer". Hmm. Hvad med noget vi kan putte i "argument"-kassen, så Kirstine ikke behøver forklare hvad hun mener?

Vi bliver ikke skuffede! Se bare her:
Hvis man spørger mig, så er det et forsøg på politisk indoktrinering eller i værste fald hjernevask. Hjernevask af helt små børn og et meget problematisk forsøg på at påvirke børns identitetsdannelse i – for mig – en negativ retning.
Endnu et bevis på at ligestillingskampen har taget overhånd, og at man fra højeste sted eksperimenterer med absurde former for magtanvendelse.
Det er sgu da også noget af en hjernevask, man udsætter børnene for i Børnehaven Jordkloden. "Du må lege med lige hvad du vil!" er et frygteligt overgreb! Næ, Kirstine er mere til de gode gamle traditioner:
Jeg har absolut intet problem med, at mine piger spejler sig i det pigede og min dreng i det drengede. Det skal de have lov til. Også det omvendte, men vel og mærke af egen fri vilje.
Alt andet må betragtes som et overgreb på det enkelte menneskes naturlige udvikling, og en direkte krænkelse af kønsidentiteten. 
Du har nok ret, Kirstine. "Du skal lege med dét her, for du er en pige" er nok et bedre alternativ.
Til sidst vil jeg bede vores respektive politikere bruge deres krudt på vigtigere ting i en krisetid.
Skulle de alligevel fristets af kønsneutralisering og andre former for kastrationsredskaber, så har Jobcenter Hitshals glimmerende erfaring med at deportere danske arbejdsløse til Norge og kan derfor yde en nysgerrig politiker gode råd og vejledning omkring emigration.
Aha! Så kom den med kastrationen endelig. Vi har også ventet spændt.

Personligt kan vi ikke her på Mandfjols-redaktionen forstå, hvorfor disclaimeren i begyndelsen af indlægget var nødvendig. Indlægget emmer af nuancerede overvejelser og gode argumenter, omend stavningen er en anelse for god, og der faktisk er en enkelt kildeangivelse.

Måske kan hun skrive til tænketanken MANFO og få et par skrivetips?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar