tirsdag den 2. oktober 2012

Danmarks mænd gør oprør mod renligheden

Du kan selv vaske mine underbukser!
Vi er ikke helt færdige med Eva Selsing og hendes kærlighed til familiemønstre fra 30'erne. Vi skal læse nogle kommentarer! Jeg glæder mig altid til denne del; det er rart at minde mig selv om at den her slags mennesker ikke kun eksisterer i internet-tænketanke, men rent faktisk går rundt i samfundet, har et arbejde, venner, familie og alt sådan noget.

Knud Madsen har holdt sig lykkelig ved at undgå feminister:
Jeg har i årenes løb oplevet en hel del af disse tosser, og hver gang jeg er stødt på et par indeholdende en sådan gal feminist, har det stået mig soleklart, at et sådant forhold selvfølgelig ikke ville holde. Det gør det så heller ikke.
Jeg advarer alle mænd til at være forsigtige med at pleje omgang med den slags narref....., uanset, hvor store evner de, på kort sigt, end måtte have ifm det de fleste mænd spekulerer i. :-))
Danske mand, vogt dig! Det kan godt være at feministen siger, hun er god i sengen, men før du ved af det står du og vasker gulv!

Og det er åbenbart ikke kun feminister, han har noget imod. Det er alle renlige kvinder!
Nu står der vist ikke noget om, at gulve partout skal vaskes dagligt?
At en kvinde med rengøringsvanvid forlanger gulvene vasket, evt. flere gange dagligt, kan kun karakteriseres som det glade vanvid. Skal manden så gå med på den galej?
Mange kvinder har nogle absurde og overdrevne forhold til mange opgaver i hjemmene, og de fleste mænd er naturligvis meget vanskelige at drive til den slags.
Rene Vangkilde:
Omfordeling af byrderne har osse ramt familien Danmark!Afgift på sex vil nok trænge sig på i fremtiden, som snart det eneste der ikke er ramt af begrænsninger ELLER,betragter velfærdsystemet ægteskabet som en forretning!- JA, målt i afgifter og omkostninger er prisen på familiens egen politik under offentlig kontrol. - alt andet er sort!

 Thomas Borgsmidt er heller ikke så glad for kvinder, der vil have manden til at tage sin tørn:
Det grundliggende er at mænd ikke gider kvinder på de præmisser. Så enkelt er det.

Det var jo meget kort og præcist, men han beslutter sig altså for at uddybe alligevel:
Årsagen til at kvinder har brug for mænd er, at det kræver mere end én voksen at bringe et individ frem til reproduktiv alder. 
Derfor er feminismen dødsdømt. [...] En gris, der ikke bliver gravid 1 - eller til nød 2 omgang kaldes derefter bacon. 
Hvis hun ikke er aktivt villig, så er hun uinteressant: Kvinder der ikke vil være gravide er uinteressante, for de er kun besværlige. 
[...] Nej, problemet ligger i den investering frem til reproduktiv alder. Den er ganske enkel for stor til at bære for en kvinde. [...] Det kan kvinder så via lovgivning gennemtvinge - og hvad ved jeg - at MÆND skal være. 
Muligvis; men hvis kvinder vælter byrden over på mænd, så vil mænd foretage den afvejning om hun nu er besværet værd? 
Netop den lave maskuline fertilitet indikerer, at det jævnt hen har være det essentielle problem. Altså hvis hun ikke konstant er omgængelig (i mere én forstand), så har mænd ikke noget motiv til kvinder. 
Altså feminismens sure mokker er dømt til udslettelse - feminismens overlevelseschance bliver så ikke større af den ekstremt lang periode til reproduktiv alder, der nok er større for femister, der er nogle gamle hejrer inden de får børn med kunstige midler. [...] Kvinde kend Din plads: For mandens fødder - eller dø.
Så, you know, det kan man jo også synes. Man har vel lov til at sammenligne graviditet med svineavl. Personligt tror jeg nu ikke at feminismens største fejl er at feminister ikke er evigt klar til at knalde.

Puha, det blev man helt trist af at læse. Her er lidt opmuntring: billeder af mænd der gør rent!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar