fredag den 19. oktober 2012

Giv en skilling til de onde feminister!

Jeg har skamløst stjålet biledet her fra Dansk Kvindesamfunds Facebook-side.
Forhåbentlig tilgiver de mig hvis I stikker dem en mønt.
Tænketanken MANFO har bedt om donationer til sit nyeste projekt: At afsløre KVINFOs bias. Tænketanken har nu tjent næsten 1300 kroner til øl og slik, så her på redaktionen tænkte vi "Hey! Det dér crowdfunding ser da meget smart ud!"

Så nu er der en knap i øverste højre hjørne af hver side, hvor du kan klikke for at give en skilling, hvis du skulle have lyst til sådan noget. Ikke til Mandfjols, men til de onde feminister hos Dansk Kvindesamfund, som nok kan bruge pengene bedre end jeg kan. Jeg ville nok ende med at bruge det hele på chips eller neglelak.

Jeg håber I føler jer gavmilde! Knuz fra Mandfjols 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar