fredag den 20. juli 2012

Nyt design!

Jeg blev gjort opmærksom på, at man ikke kan linke til individuelle indlæg. Det viste sig at være et problem med Blogger-layoutet, så nu opererer vi lige med det her indtil jeg får smukkeseret det. Alt skulle fungere ordentligt nu.

Take care!

3 kommentarer:

 1. Mon ikke dine to læsere er ligelade med layoutet. Fortæl i stedet lidt om dig selv. Hvad er dit opbyggelige projekt. Vil du andet og mere end bare at kritisere en anden blog på internettet?

  Bedste hilsner,
  Lennart

  SvarSlet
 2. Hej Lennart!

  De to læsere er nok ligeglade, men når der kommer en tredje til, kunne det sikkert være rart nok hvis den ene kunne sende et link rundt til de andre. Jeg prøver

  Tja, jeg er sgu nok ikke så opbyggelig og konstruktiv. Det er jeg slet ikke klog nok til. Jeg har ikke så mange andre ambitioner end at udpege antifeminisme når det dukker op, og så prøve at være en lille smule sjov i processen.

  Og jeg skal nok kritisere mere end én blog. Bare rolig, det er ikke kun MANFO, jeg besøger hver morgen!

  Venlig hilsen Mandfjols!

  SvarSlet
 3. — Der sneg sig lige en tanketorsk ind dér. Spring det lille "Jeg prøver" i andet afsnit over.

  SvarSlet