søndag den 15. juli 2012

Velkommen til Mandfjols!

Når man triller længe nok rundt på internettet, så støder man uundgåeligt på ubehagelige mennesker. Nogle emner ser ud til at tiltrække flere af dem end normalt. Det gælder ting som religion, politik og—naturligvis fristes man til at sige—køn. Der er ikke meget der kan få folk op af stolen som et godt gammelt slaw feminisme.

Det er det vi skal snakke om her på Mandfjols. Der er mange antifeminister, placeret primært godt på højre side af den politiske midte, der er rigtig gode til at dominere kønsdebatten. De taler imod alt der lugter lidt af feminisme, ikke fordi de er imod feminisme eller kvinder, næ nej. Det er i Frihedens Navn! Af de mere etablerede snakker vi om steder som MANFO og 180grader, men der er sandelig også mange, der blot lever i kommentarerne på diverse blogs. Dem skal vi også lave lidt sjov med.

Hvordan det her helt præcis kommer til at foregå, det finder jeg nok ud af med tiden. Jeg skal jo lige finde min stil og alt det, men heldigvis er der ingen mangel på materiale at tage pis på.

Så velkommen til Mandfjols! Vi skal nok få det sjovt.

(Navnet Mandfjols har jeg skamløst stjålet fra forfatter Jette Hansen, der på sin egen blog indså, at MAN(d)F(j)O(ls) måtte være en stavefejl, når nu der manglede hele fire bogstaver fra navnet. Og så er navnet jo så dejligt passende til bloggen—det er jo tit os mænd, der er nogle tosser, når det handler om køn.)

1 kommentar:

  1. Kære Mandefjols

    Jeg har lige opdaget din blog og den er et dejligt nyt bekendtskab. Glæder mig til at følge dens forræderisk sagtmodige ironi fremover - og ikke mindst anbefale, plage og true alle jeg kender til at gøre det samme.

    Bedste hilsener
    Marianne E

    SvarSlet