onsdag den 25. juli 2012

Hader KVINFO mænd? Batman Edition!

Note: Jeg har prøvet at gøre det her indlæg bare en anelse morsomt, men det var ikke let. Det her er så absurd og kvindefjendsk at man mest bare bliver lidt sur og træt indeni. Du får måske lyst til at tage en lur når du har læst færdig, så hav en pude klar. Jeg håber du i det mindste griner en lille smule, om ikke andet for ikke at græde. Enjoy!

I kølvandet på Batman-massakren har der været megen mediedækning af de dræbtes familier, antal solgte billetter til The Dark Knight Rises, en debat om skydevåben, retssagen... Ved I hvad vi ikke har hørt nok om i denne sag? Mænd!

På sin Facebook skriver Lennart Kiil:
Det er påfaldende, at tre unge mænd ofrede deres liv for at redde tre kvinder under biograf-skyderiet, mens der ikke var omvendte tilfælde. Se, her er virkelig et kønsaspekt, der er værd at tale. Men KVINFO nævner det ikke med et ord. I stedet skriver de om 70er bøsser i røde kjoler.
KVINFO fokuserer altid på det afvigende eller problematiske ved mænd. Aldrig det heroiske, aldrig tragen til at opfinde eller det kultur- og samfundsopbyggende (med mindre det er negativt som i kritik af patriarkat).
Jeg skriver på et indlæg til Politiken om dette, for folk bør virkelig vide, hvor forkvaklet KVINFOs mandesyn er.
Lennart har en klar pointe her. Kvinder er kujoner! Hvorfor tør kvinder ikke ofre deres liv for mænd? Mænd gør det hele tiden! Værnepligt, anyone? Ja, vi mænd har jo faktisk kortere levetid end kvinder, så man kan jo egentlig sige at vi alle sammen ofrer vores liv for jer!
Men endnu vigtigere: Hvorfor er der ikke nogen der skriver om hvor heroiske vi mænd er? Det er sådan noget KVINFO burde beskæftige sig med, ikke ting som ligestilling eller homoseksualitet. Det er trods alt mine skattepenge! Der fokuseres evig og altid på hvor onde mænd er og hvor gode og engleagtige kvinder er. Hvornår har KVINFO nogensinde gjort noget for mænd?

KVINFO har værsgo at skrive om alle nyheder der kan kønsvinkles frem for bare dem, der er konstruktive, ellers stemmer jeg i hvert fald ikke på dem til næste valg!

Og Lennart Kiil er ikke det eneste kloge hoved her. I kommentarerne er der en veritabel overflod af guldkorn!

Lad os tage et kig på nogen af kommentarerne på Lennarts indlæg. For eksempel skriver Mersiha Cokovic i en kommentar (der i skrivende stund har 10 likes):
Og kvindesyn. Karin Helweg-Larsen mener, at unge danske piger skal genopdrages for at undgå at blive voldtaget. 
Så til hvilken nytte er de?
Mersiha Cokovic henviser til Karin Helweg-Larsens forslag om, at danske piger lærer at omgås indvandrerdrenge på en ordentlig måde for at undgå voldtægt. Dette var i forbindelse med at Danmarks Statistik rapporterede at hver anden voldtægtsdømt ikke er etnisk dansker. Og det er da også noget latterligt bras at sige. Det er aldrig offerets skyld at man bliver voldtaget.

Hvad siger du, Hjernevaskede Femi-Læser? Var det præcis SlutWalks budskab, som vi ellers tidligere på Mandfjols så blive skudt ned i Camilla Paaske Hjorts interview med Kåre Fog (hvis ufatteligt misogyne bog Lennart Kiil har rost til skyerne) og andre antifeminister? Fandt vi i den forbindelse ud af, at det var kvinders skyld at de blev voldtaget fordi de skræmte alle de søde fyre væk med deres korte nederdele og nedringede bluser, så de blev efterladt i womanizernes og voldtægtmændenes arme? Prøver du at fortælle mig at antifeministerne lægger ansvaret for voldtægt hos kvinderne medmindre voldtægtsmanden er indvandrer, og at vi dermed ikke kun har med sexisme og victim blaming at gøre, men også god, gammeldags racisme?

Hold nu op, Hjernevaskede Femi-Læser! Hvad laver du overhovedet hér? Man skulle tro Mandfjols var imod antifeminisme, så meget som du kommer her.

I hvert fald skriver KVINFO slet ikke nok om det. Man fristes næsten til at tro, at de kan lide indvandrere!

Gert Wiik skriver meget apropos Batman-skyderiet (3 likes):
Jeg hørte en udsendelse forleden dag på DR. En kvinde mente, at der i fremtiden ville være behov for langt færre mænd. Og så er det at jeg tænker... Kvinder bygger ikke veje, havne, huse, byer kloakker, fabrikker, skibe, lufthavne, fly, jernbaner, kraftværker... Ja, hvad laver de egentlig, og vil de overtage opgaven, så ok.
Han har ret. Kvinder har slet ikke bygget noget af alt det seje, vi baserer vores samfund på. Det kan da godt være at langt de fleste veje, byer, jernbaner osv. er bygget på et tidspunkt hvor kvinder ikke fik lov at arbejde på lige fod med mænd, men det er jo ikke derfor. De gider simpelt hen ikke! Hvad har kvinder måske lavet af værdi? Børn gælder ikke, dem må man nemlig ikke sælge mere. Og vi bruger alligevel ikke børn til noget.

Gunnar Langemark skriver (2 likes):
Warren Farrell - der har skrevet nogle af de mest interessante bøger om mænd og køn og som i mange år var "feminist" - har en personlig historie der fik ham til at skifte. En af historierne handler om hans bror der er på skitur, et sted er der lavinefare og broren og hans kæreste bliver så enige om at det er ham der skal tjekke om det holder. Han omkommer så.
Og sådan er det jo. Mænd er opdraget til at være helte og til at beskytte kvinder.
Måske skulle vi bede om en smule respekt i det mindste.
Warren Farrell er geniet der står bag citater som
If a man ignoring a woman's verbal 'no' is committing date rape, then a woman who says `no' with her verbal language but 'yes' with her body language is committing date fraud. And a woman who continues to be sexual even after she says 'no' is committing date lying...
og
We have forgotten that before we began calling this date rape and date fraud, we called it exciting.
Han er i sandhed en af de vigtigste stemmer på kønsområdet fordi han kender kvinder så godt, og netop skihistorien viser hvilke kujoner kvinder i virkeligheden er. Når der står at de "bliver enige" om at det er manden, der skal tjekke sneen, så ved vi jo alle sammen godt at hun blev enig om det, og manden adlyder selvfølgelig ordre, for 1) han er heroisk anlagt, som vi mænd jo er, og 2) han vil gerne have en lille chance for at have sex den aften. Hvis det var hende der var omkommet havde vi ikke hørt nogen ende på feministernes råben om kvindehad. Det er ikke engang sikkert at hun var omkommet, hvis det havde været hende, der tjekkede sneen. Jeg kunne da godt forestille mig at naturen havde en finger med i spillet. Det hedder trods alt Moder Natur...

Godt så, én kommentar mere! Jesper Zwicki Meulengracht skriver (godt nok kun 1 like, men det er Lennart!):
[F]orskellen på Titanic og Estonia (samt det italienske forlis i vinter) var, at to generationers feminisme havde fjernet denne uegennyttige præference, hvilket ledte til en betydelig overrepræsentation af overlevende mænd, da vi jo er naturligt stærkere end kvinder. Galantariet på retur er en pris der må tages med i modviljen mod, at mænd naturligt holder døren for kvinder...
Er du der nu igen, Hjernevaskede Femi-Læser? Hvad har du nu på hjerte? Hvad pokker, har "kvinder og børn først" aldrig været en officiel regel? Og afhænger hvordan kvinder (de hvide af dem, vel at mærke) blev behandlet ved skibsforlis mere af kaptajnens ordrer end af mænds heroiske tankegang? Siger du, at Jesper Zwicki Meulengrachts idé om at kvinder må finde sig i at dø oftere hvis de vil have ligestilling dermed ikke holder, især fordi det nok er ret sandsynligt at folk i ulykker hjælper dem der har mest brug for hjælp uafhængigt af deres køn?
Jesus, feministerne har virkelig et grundigt tag i dine nosser (hvis de da ikke allerede har kastreret dig!), har de ikke?

Puha, nu har jeg brug for en lur.

In other news: Mandfjols passerede i går 1.000 sidevisninger! Jeg vil gerne sige tak til begge mine læsere. Det varmer!

11 kommentarer:

 1. Når kvinder siger klart og tydeligt fra og gør modstand, skal manden naturligvis stoppe. Det burde sige sig selv. Tvang i forbindelse med sex er totalt uacceptabelt. Ja, i det hele taget er tvang problematisk. Som liberal tager jeg retten til at bestemme over egen krop alvorligt. Den ret har alle kvinder og mænd. Voldtægt er en af de værste overgreb og totalt uforeneligt med liberal og human tankegang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lennart!

   Det er jeg da glad for at høre. Det slår mig bare som lidt sært at du så erklærer dig uenig med SlutWalks budskab (in all fairness har du ikke direkte sagt det, men du holder tilsyneladende af Kåre Fogs ideer, og han har en noget tvivlsom holdning til det med SlutWalk og samtykke til sex).

   Skal en kvinde decideret gøre modstand før man stopper? Det lyder lidt creepy.

   Slet
  2. Lennart, kan du evt. definere hvad det vil sige at sige "klart og tydeligt fra"? For det virker som om du (ikke overraskende) ikke har fattet pointen. Mange mænd mener jo netop at kvinder sender forkerte signaler ved at være letpåklædte, eller kysse med dem, hvorefter de siger nej til sex. Det mener de ikke er tydeligt nok. Og derudover burde du da være i stand til at kunne fornemme på en kvinde om hun har lyst til dig (eller måske har du bare aldrig oplevet det)så hun ikke burde stave det for dig.

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  4. Vi prøver igen.

   Normalt vil de stå klart om der er optræk til sex. Har den ene part ikke lyst, bør den anden ikke presse på. Men i nogle tilfælde, for eksempel når parterne er halvfulde, kan det være nødvendigt og sige klart fra.

   Der er intet "creepy" ved at konstatere dette.

   Det er derimod "creepy" at tillægge sin debatmodstander nederdrægtige motiver.

   Slet
 2. jeg kan se på din skrivestil, at du ikke er en mand. jus sayin.

  SvarSlet
 3. Femi ironi - hold det inden for egne rækker.....

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Apropos sammenligningen, der blev draget mellem Estonia og Titantic. Forskellen var en kaptajn, der truede med at få mænd, der trængte sig på, skudt. Men Estonias kaptajn var nok alt for feminiseret:-) Lige som en helvedes masse andre kaptajner i skibsforlisenes historie.

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2128812/Women-children-Sadly-quite-chivalrous-real-life--twice-men-survive-sinking-ships.html

  SvarSlet
 6. "Og sådan er det jo. Mænd er opdraget til at være helte og til at beskytte kvinder."

  Nemlig. Imod ANDRE mænd, sjovt nok.
  Det gamle stenaldermotto om det nyttige i at have en tam, til at forsvare sig imod de vilde er stadig aktuelt, lader det til.
  ;-)

  SvarSlet
 7. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
  Nå ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet