søndag den 22. juli 2012

Mænd skal støvsuge og købe ind. Feministernes skyld!

En feminiseret tabermand.

Der var engang hvor en mand kunne sætte sig og slappe af efter en lang dag i marken uden at skulle høre på brok fra sin kone. Skulle hun mod al forventning bede én om noget, kunne man bare stikke hende en flad, og så var husfreden reddet. Nu er der ting som "voldsdomme", "skilsmisser" og "polititilhold" til at spolere familielivet. Og hvad er konsekvensen? Kvindfolk plager og ydmyger deres mænd som aldrig før!

Mandfjols er heldigvis ikke den eneste, der har lagt mærke til denne foruroligende tendens. Det har Lars Hedebo Olsen også.

Hvor de fleste mænd i et parforhold er blinde over for den psykiske tortur de udsættes for og tror de har et godt, respektfuldt parforhold, er Lars Hedebo Olsen ikke underlagt denne besværgelse. Han er nemlig homoseksuel. Ingen kvinde har lokket ham i fælden, og han er derfor i stand til at være langt mere objektiv og observant. Lad os se på nogle af hans skarpe observationer:
Hvorfor finder nogle mænd sig i, at deres koner eller kærester taler så grimt til dem? Sætter dem på plads foran vennerne, omtaler dem som tåber og koster rundt med dem, som om de var får? [...] Desværre virker det, som om mange mænd er ligeglade. Accepterer, at de bliver talt ned til, får at vide, at nu skal de gå i Brugsen, og bliver beordret ind i soveværelset for at tage noget pænere tøj på.
Amen, brother!
Udefra virker det, som om mænd har tabt kampen i parforholdet. Ikke at der skal være en kamp, men det virker, som om det er kvinderne, der sætter dagsordenen. Bestemmer, hvordan boligen skal indrettes, hvad der skal købes ind, hvem man skal se i weekenden, hvor tit der skal gøres rent, hvordan børnene skal opdrages - og vist også hvor tit der skal dyrkes sex.
Især det sidste punkt dér er vigtigt at lægge mærke til. Ikke nok med, at vi mænd ikke kan få lov at score, som vi læste tidligere på Mandfjols. Mænd der har anskaffet sig en kvinde kan ikke engang få lettet trykket når de vil! Det er de satans feminister, der har bildt os ind at begge parter skal have lyst før man har sex.
Forleden spiste jeg hos nogle venner, der er ved at flytte. Mens vi spiste, fortalte konen, hvordan hun synes, de skal indrette den nye bolig. Hvilke møbler de skal have fat i, og hvor malerierne skal hænge. Ægtemanden var ikke helt enig og pippede forsigtigt, at de da ikke behøvede at købe nye møbler.  
'Jo. Det gør vi. For jeg vil have en sort sofa', svarede hun, og så var den diskussion slut.
Det lyder velkendt, ikke? Det er jo ubetinget kvinder, der styrer indretningen i et hjem. Det gennemsnitlige danske hjem er fyldt med lyserøde pyntepuder, gardiner med blonder samt små nipsdyr overalt. Sofaer skiftes ud hvert år, og hver anden måned skal gulve og vægge males efter den nyeste trend, som lillemor har set på en svensk indretningsblog.

Nogen vil måske påstå, at når lillemor beder sin mand om at støvsuge, så er det fordi ingen har lyst til at bo i et ulækkert, støvet hjem, og beder hun ham gå i Brugsen er det fordi man jo skal have noget at spise, og når man er to kan man trods alt godt deles om husholdningen. Følger man dette fejlagtige præmis er det let at forestille sig, at kvinderne står for at styre hjemmet fordi mænd generelt melder sig ud af hele husholdnings—konceptet, og at når mændene så en sjælden gang har lyst til noget af det nemme, for eksempel placering af malerier, så har deres ord ikke så megen vægt.

De, der fremsætter dette postulat er blot blevet hjernevasket af feminismen. Det er jo trods alt et faktum at der er flere mænd, der forsørger kvinder end omvendt, og man kan vel ikke forvente at en mand både skal tjene til det daglige brød og hjælpe med opvasken.

De samme hjernevaskede folk vil nok påstå, at Lars Hedebo Olsens anekdoter nok ikke kan bruges til at foretage generaliseringer over alle, og da især ikke når han ikke selv lever i et heteroseksuelt forhold, og derfor kun ser et udsnit af hvad der foregår. Til dem siger jeg: Tjek næste del af Lars Hedebo Olsens debatindlæg!
Eller snak med enlige kvinder, der bliver bestormet af gifte mænd, som vil have udenomsægteskabelig sex, fordi der er lukket på hjemmefronten. Måske som straf for, at de har set for meget fodbold. Måske fordi de glemte at tage vasketøjet ind, eller måske bare fordi deres koner er sure. Eller lyt til dine veninder, og hør, hvad de siger om deres mænd.
Der er et par vigtige pointer i dette afsnit. For det første er det en kendsgerning, at det kun er gifte mænd, der er utro. Og at det kun er kvinder, der lukker for sex-slangen. Vi ved alle, at en rigtig mand er klar til sex 24/7, næsten uanset hvem det er med.

Og for det andet ved vi jo også, at kvinder ikke har sex fordi de har lyst til det. De er ganske enkelt ikke anatomisk udrustet til at nyde sex, og det har aldrig fungeret sådan, at en kvinde måske kunne have mindre lyst til at have sex med en mand, der ikke hjælper til derhjemme, men blot vil opvartes. Sex er trods alt fra biologiens side kvindens måde at belønne hannen for korrekt opførsel.

Det er måske hér vi skal finde svaret på Lars Hedebo Olsens spørgsmål om hvorfor mænd dog finder sig i dette misbrug fra kvinders side. Hvis de taler imod den konstante brok, de modtager, bliver der ganske enkelt lukket for det varme vand. Endnu en gang viser det sig, at mænds problemer skyldes sex eller mangel på samme.

Hvis bare kvinder dog ville nyde sex, eller feministerne stoppe med at ødelægge normen for "ordentlig opførsel"! Så kunne vi droppe hele det her system med fisse som valuta, og kvinder kunne lave husarbejdet uden at brokke sig.

Hvis bare man kunne komme tilbage til de gode, gamle dage hvor fisse og sjælero var en garanti for enhver ægtemand.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar