onsdag den 1. august 2012

Hjælp! Min søn er en sugar daddy!

Endnu et offer for kvinders grådighed.
Folk (hovedsageligt dem der ikke er fans af mine skriverier) har spekuleret på, om jeg mon er Jette Hansen i forklædning. Jeg takker for komplimenten, men kan berolige jer (eller forurolige? Idunno) med, at jeg er helt mig selv. Hvor Jette Hansen har studeret nordisk filosofi, udgivet flere bøger, har sin egen blog og derudover ved en del mere om kønsdebatten end jeg gør, så har jeg ikke engang en gymnasieuddannelse, og min største bedrift er at jeg engang bøvsede alfabetet helt frem til M.

Der har været lavvande i tåbehavet her på det sidste. I hvert fald den del, der beskæftiger sig med sexisme. Men frygt ikke! Midt i agurketiden kommer MANFOs brevkasse til undsætning med et forfriskende plask.
Kære brevkasse
Jeg er bekymret for de fremtidig forhold som min ældste søn vil havne. De andre bliver jo præget på samme måde som ham, så de vil sikkert få samme problem.
Problemet udspringer af flg. dialog som jeg havde med min søn under en køretur den anden dag. Han er 6 år, så derfor er noget af det jo lidt naivt sødt, men sådan er det jo. Vi snakkede om piger, og på et tidspunkt holder vi ved siden af en bil med to unge piger i (vil skyde dem til omkring 20). Den ene vinker så til min søn. Da vi kører lidt videre siger han så at han synes hun er smuk og at han gerne vil have hende som kæreste. Da jeg jo er nysgerrig efter, at vide hvad han tænker på i den alder om det at han have en kæreste, spørger ham så hvad han vil lave med hende.
Det er her min bekymring starter, da det første han siger er, at han vil købe gaver til hende. Jeg tænkte ikke videre over det på det tidspunkt, så jeg spørger indtil, hvad han vil give og han finder ud af at hun skal have slik (man giver jo typisk, det man selv vil have). Jeg spørger hvilken type slik. Han svarer vingummi, men følger op med spørgsmålet om piger godt kan lide vingummi. Jeg bekræfter, men siger også at kvinder bedre kan lide chokolade. Derfor skal hun have chokolade og romkugler for alle de penge han har. (pt ca. 200 kr som han har tjent ved at lave mad og rydde op.)
Jeg er nu bekymret for at han lever i den tro at man skal videregive alle ens finansielle midler videre til kvinder for, at de vil være sammen med en. Derudover er jeg bange for at han vil blive et af de ofre for kvinderne, hvor de stadig magter at få manden til at betale, selvom de har et fuldt ud ligeså velbetalt arbejde.
Min kone er selvfølgelig positiv overfor dette og anser det som et plus at han vil behandle pigen som en prinsesse, der kan få alt hvad hun peger på, men jeg mener stadig, det er en glidebane.
Hvordan får jeg stoppet/ændret dette?
Overreaktion? Slet ikke (forresten, hvordan fanden har knægten holdt sig fra at spendere sine ugepenge? Det havde jeg bestemt ikke disciplin til da jeg var seks)! Heldigvis er brevskriveren ikke alene med sin bekymring. Lennart Ki—undskyld, MANFOS redaktion—er klar med et svar!
Kære brevskriver, 
Det er intereressant, at det første, der falder din søn ind, er at give gaver. Mon ikke det er noget helt naturligt? I mange dyrearter giver hannen “gaver” til hunnen. Det hedder ‘nuptial gifts’, hvis du vil google det. Også blandt os mennesker er det normalt manden, der begaver kvinden.
Selvfølgelig googlede jeg lige "nuptial gifts". Ifølge Wikipedia er pointen med såkaldte nuptial gifts at hannen får sex. Hvorfor er jeg ikke overrasket? Det handler altid om sex med os fyre.
Der står ganske vist ikke noget om romkugler og vingummi, men det viser sig at mennesker også gør det. Gennem menneskets historie har en kommende brudgom ofte betalt brudens familie for hendes hånd—en "gave" bruden aldrig så en øre af. Du ved, som man ser i alle de romantiske film, for eksempel PS. I Bought You og Fire Arrangerede Bryllupper Og En Begravelse.
Din søn har sunde instinkter, men det er klart, at det kan blive et problem, hvis kvinder senere i hans liv udnytter dette instinkt. Den generøsitet mænd og drenge har, er til alle tider kommet kvinder tilgode. Til gengæld har kvinder jo givet mænd masser af kærlighed tilbage. Der skal to til tango.
Tag nu 1950'erne. Manden arbejdede hele dagen for at tjene penge, mens lillemor slængede sig på sofaen og spiste slik (og gjorde rent og fødte børn og passede børn og lavede mad og...). Du ved hvordan det er—kvinder vil ikke have kærlighed, de vil ha' penge.
I en moderne velfærdsstat, hvor der over skatten sker en voldsom omfordeling af midler fra mænd til kvinder - og hvor kvinder efterhånden tjener det samme eller mere end mænd,
[citation needed]
kan man overveje om mandens generøse instinkt bliver anakronistisk. Men her kommer erfaringen ind. Viser det sig at instinktet udnyttes af en modpart, er vi mennesker jo udstyret med en fri vilje, der kan override vores instinkter - og det kan blive nødvendigt.
Dog mener vi her på MANFO, at de fleste kvinder ikke ville udnytte mænds beskyttende og generøse instinkter. De fleste kvinder respekterer mænd - selvom feminismen da har gjort en del for at sikre det modsatte.
[citation needed]
Mange hilsner, 
MANFOs redaktion.
Det er lidt at sparke til nogen der allerede ligger ned, ikke? Jeg behøver dårligt sige noget. Men det bliver jeg ikke rig og berømt af, so here goes:

MANFO ser tilsyneladende ikke mænds "instinktive" trang til at betale kvinder for kærlighed og sex som noget negativt. Næ, det negative er åbenbart at kvinder udnytter deres generøsitet! Hvor vover de at tage imod alle de gaver vi giver dem og så ikke engang betale os tilbage for det? De kunne da i det mindste lige stikke os et blæs eller en håndtrold eller noget. Som vi allerede har fastslået her på Mandfjols er sex ikke noget som kvinder nyder, det er blot en valuta for dem. MANFO mener endda at kvinder respekterer mænd ved at bytte sex og kærlighed for vingummibamser. Hmm, der er også påfaldende mange antifeminister der er stærkt imod forbud af prostitution. Aner man en tendens?

Det er også ret påfaldende at MANFO mener at mandens sugar daddy-instinkt skal "overrides" af fri vilje, når de ellers er store fortalere for at lade naturen gå sin gang. Selv hvis vi giver MANFO ret i at det "generøse instinkt" måske bør afvikles er der en del logiske følgeslutninger der så presser sig på. Udnytter mænd generelt ikke, at det er kvinder der føder børn og er de primære børnepassere (og har MANFO ikke selv rejst spørgsmålet om hvorvidt vi burde kunne fyre gravide)? Udnytter mænd ikke, at kvinder ofte er fysisk svagere end mænd? Hvorfor er det lige præcis dette aspekt af naturen, der skal "overrides" og ikke alle dem, der har negative konsekvenser for kvinder?

Brevskriver, her er Mandfjols' helt ærlige, usarkastiske råd til dig: Din søn er seks år gammel. Han ved sandsynligvis ikke hvad kærester laver alligevel, så det virker da meget indlysende at han vil give en kæreste slik; jeg går i hvert fald ud fra, at han selv bliver glad hvis nogen giver ham romkugler. Hvis du virkelig er så bekymret, så tag gerne en snak med ham om kærester. Forklar ham at det er en dårlig idé at købe sig til en kæreste. Det er et sundt udgangspunkt at have her i livet. Men lad for guds skyld være med at sige, at det er dårligt fordi slemme kvinder kunne finde på at udnytte ham. MANFO har allerede nok læsere som det er.

Hvad er valutakursen for sex lige nu? Jeg har mødt den her søde unge kvinde som jeg gerne vil lære bedre at kende, og jeg vil gerne vide hvor meget chokolade jeg skal købe til hende før hun skylder mig et knald.

36 kommentarer:

 1. Efter at have været i forhold til ham i syv år, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, bad jeg ham om alt Jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til nogen online, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave en stave for at få ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende i den anden dag, det var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, som jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem, og som er forskellig fra alle de falske derude. Enhver kunne have brug for hjælp fra stavekassen, hans email: sharajasid@gmail.com du kan sende ham en email, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller noget. Kan aldrig stoppe med at tale om dig SIR hans e-mail adresse sharajasid@gmail.com Kontakt ham nu for at løse alle dine problemer

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) hvis du altid har dårlige drømme.
  (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre efter dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig.
  (7) Du vil binde din mand / kone til at være
  din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.
  (9) Urtepleje
  (10) lotteri vinder

  SvarSlet
 2. Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
  Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
  hvis du har noget problem med denne følgende bellow
  1) Om af byen til din ex tilbage.
  (2) kärlek stava
  (3) Fra byen främjas på kontoret.
  (4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
  (5) Hvis du vil have en barn.
  (6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
  (7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
  (8) Om behovene økonomisk støtte.
  (9) Om den internationale partner.
  (10) om af byen stopa din skilsmässa.
  (11) om byen skiller dig fra din make.
  (12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
  (13) Graviditet stava att tænka barnet
  (14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
  gennem hans Email chamberc564@yahoo.com

  SvarSlet
 3. Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
  Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
  1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) kærlighed staver
  (3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
  (7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
  (9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
  (10) for at standse din skilsmisse.
  (11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
  (13) Graviditet stave til at tænke barnet
  (14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
  Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks

  SvarSlet
 4. Hurray !!! Jeg synes jeg er den mest lykkelige kvinde på jorden for at have min mand tilbage til mit liv, efter at han forlod mig i 2 år og 7 måneder, som jeg lærte, han var væk for evigt, indtil Dr Okpa kom til min hjælp. Jeg er glad i dag på grund af Dr Okpa, som jeg kan sige, at han mere eller mindre er en gud for mig, fordi jeg aldrig har lært, at jeg kunne få min mand tilbage igen, men Dr. Okpa gjorde et godt stykke arbejde, som jeg aldrig har lært om inden for 24 timers interval. Jeg vil bruge dette medie til at fortælle verden for at hjælpe mig med at takke den store dr. Okpa for at bringe min lykke tilbage. Mine kollegaer derude, der går igennem lignende spørgsmål, vil jeg rådgive dig, så kontakt dig med Okpa for hjælp via okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27814706201


  Tess fra Holland

  SvarSlet
 5. Hej læser, jeg hedder Sarah alba fra USA.

  Jeg har aldrig troet på magi eller det er effekt, før jeg havde min personlige erfaring.

  Min mand forlod mig og børnene til at lide, for en anden kvinde, som havde hypnotiseret ham med sin charme.

  Ting ændrede det øjeblik, han begyndte at rejse til erhvervslivet. En morgen efter en lille misforståelse sagde han, at han ikke længere var interesseret i mig.

  Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at udligne ting med ham, men alle mine bestræbelser virkede ikke, da han undgik mig på alle områder.

  Jeg besøgte forholdsrådgivere, gik til kirker for bønner, jeg kontaktede endda nogle stavehjul online, men der var ikke nogen løsning i stedet jeg blev scammed et par gange ... Ud af frustration forsøgte jeg at dræbe mit selv, men gode naboer greb ind. Min hele verden styrtede for mig, og jeg fortsatte med at tænke på, hvad jeg skulle gøre for at reparere mit brudte hjem. Jeg ringede til min ven, der rådede mig til at kontakte Dr OKOEBOR af e-mailsne (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarede mit problem for ham, fortalte han mig, at min mand var under hypnose, en kvinde havde lagt på ham som et resultat af at spise sin mad, og han sagde, at han ville give mig en stærk kærlighedstroll at bryde charmen og returnere ham tilbage til min i to dage. Dr. OKOEBOR instruerede mig også om, hvad jeg skal gøre for ændringer der skal ske. Jeg adlyder hans instruktioner og om to dage ringede min mand på telefon og bad om min tilgivelse, nu er mit hjem United som det plejede at være, mange gode stavehjul, du er virkelig stærk og venlig.


  (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

  SvarSlet
 6. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 7. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 8. Har du virkelig brug for en kærlighed til at bringe din ex-elsker tilbage eller genforene dit ægteskab? Email spell specialist til en hurtig 48-timers løsning. For et og et halvt år siden havde jeg et problem med min mand, der brækkede os op. Da han brød op, var jeg forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre for at få ham tilbage, jeg følte mig så tom indeni. Indtil jeg kontaktede denne læge, der blev fundet på internettet om, hvordan han har hjulpet så mange mennesker, løser deres forskellige problemer. Jeg mailede ham, og jeg fortalte ham mit problem, og jeg gjorde det, han bad om mig, for at gøre den lange historie kort, inden jeg vidste det, på mindre end 48 timer ringede min mand mig og han kom tilbage til mig og han fortalte mig det han beklagede, hvad der foregik mellem os to. Endelig skriver jeg dette vidnesbyrd om at takke dig og dyb taknemmelighed over for dig, Dr. spellspecialist for at holde dine ord og dine løfter om at bringe ham tilbage på bare 48 timer efter din stærke kast og til at bruge dig begavede og store kræfter til at bringe ham tilbage . Hvis du har brug for hans hjælp, kan du sende ham en mail på: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej, jeg er så begejstret for, at mit brudte ægteskab er blevet genoprettet, og min mand er tilbage, efter at han forlod mig og vores 2 børn til en anden kvinde. Efter 8 års ægteskab har jeg og min mand været i den ene eller den anden strid indtil han forlod mig endelig og flyttede til Californien for at være sammen med en anden kvinde. Jeg mente at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for børnene, men jeg kunne ikke kontrollere smerter, der gjorde ondt i mit hjerte, blev mit hjerte fyldt med sorg og smerte, fordi jeg var virkelig forelsket i min mand. Alt om dagen og aften tænker jeg på ham og altid ønsker at han ville komme tilbage, jeg var virkelig ked af det, og jeg havde brug for hjælp, så jeg søgte efter hjælp online og kom på tværs af et websted med så mange vidnesbyrd om, hvordan en stavekaster kaldet GREAT LAPOLA har hjulpet utallige mennesker, han kan bringe din ex tilbage hurtigt, så jeg troede jeg skulle give det en chance. Jeg kontaktede GREAT LAPOLA og GREAT LAPOLA fortalte mig, hvad de skulle gøre, og jeg gjorde det da. GREAT LA POLA gjorde en (kærlighedstabel) for mig.28 timer senere ringede min mand mig virkelig og fortalte mig, at han savnede mig og børnene så meget. Så fantastisk !! så det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejl, og for de smerter, han forårsagede mig og børnene, var den stærkere end vores tidligere ægteskab. Alt takket være STOR LAPOLA er han så kraftfuld, og jeg besluttede at dele min historie om Internettet, at STOR LAPOLA er en rigtig og kraftig stavekaster, hvem jeg altid vil bede om at leve længe for at hjælpe sine børn I tider med problemer, hvis du er her og du har brug for din ex-tilbage eller din mand har flyttet til en anden kvinde, don ' t cry Kontakt: E-mail ham på Greatlapola67@gmail.com du kan også ringe til ham eller tilføje ham på whatsapps +2349034970099

  SvarSlet
 10. Hej jeg er Allison Howarts Efter at have været i forhold til Anderson i årevis brød han op med mig, jeg gjorde alt for at få ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, spurgte jeg Han med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere ville kontakte en stavekasting, der kunne hjælpe mig med at stave det tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede jeg havde stavet, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede stavningskanal, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være fint inden tre dage, at min eks skal komme tilbage til mig inden tre dage, han kastede stavningen og overraskende den anden dag var det omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket over, at jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at en person, jeg kender, der har et problem med forholdet, ville være nyttigt for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og kraftige staveramme, der hjalp mig med mit eget problem. email: drpellar@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller i et andet tilfælde
  er kun Dr.Pella, der kan hjælpe dig med følgende problemer
  1) elsker spil
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægtefæller ægtefæller
  5) bindende stavning
  6) Breakup Spells
  7) Forfalske en kæreste i kærlighed
  8.) Du vil blive fremmet på dit kontor / lotteri stavemåde
  9) Vil du tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  drpellar@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om

  SvarSlet
 12. Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om

  SvarSlet
 13. Livet er virkelig en smuk ting, hvis du har den du elsker og elsker dig tilbage. Tak, Gud Dr, Sango. Jeg vil fortsætte med at fortælle verden til dig vidunderlige værker for mig. Jeg vil aldrig stoppe med at fortælle verden, hvor sjov og kraftig du er. Dette er min historie.
  Jeg hedder Nadia, jeg forlader i Canada med min familie.
  Jeg har sandelig aldrig troet på nogen anden åndelig kræfter. Men nu tror jeg jeg har oplevet magten fra Dr, Sango i mit ægteskab. Heldigvis boede jeg hos min mand med vores 12-årige søn. vi elskede hinanden og delte gaver. Vores forhold var misundelse blandt mine venner. Jeg var den lykkeligste kvinde på jorden, indtil djævelen kom mellem os gennem en anden dame, der brugte en kærlighedskarm på min mand. Min mand begyndte at behandle mig som om jeg ikke længere var vigtig for ham. Hans kærlighed til mig faldt helt. Jeg blev så kastet ned. For at skære den lange historie kort, på internettet, så jeg forskellige vidnesbyrd om denne mandgud Dr, Sango. Nogle sagde, at han reddede sit ægteskab, nogle sagde, at han hjalp dem med at få et godt stykke arbejde og gøre dem rige, sagde han helbrede sygdomme. En sagde, at han hjalp ham med at vinde lotteriet. Dette var utroligt, da jeg besluttede at prøve denne mand. Jeg kontaktede ham på hans Email spellspecialistcaster937@gmail.com og han fortalte mig, at min mand var under en anden kvinde, og han kunne bryde stavningen og nu er min mand tilbage med mig efter 8 måneders adskillelse. vi lever lykkeligt som vi plejede at, og vores søn er glad. alt fungerer godt til mit bedste. Jeg vil fortsætte med at fortælle verden om dine gode gerninger, hr. Gud fortsætter med at bruge dig til at hjælpe mennesker i denne verden.
  Gud Dr, Sango sagde også, at han kan løse mange andre problemer som
  Byg et brudt ægteskab
  tag din ex tilbage
  Hjælper med at få et godt stykke arbejde
  At vinde et lotteri
  helbrede mange sygdomme og mange andre gode job.
  her er hans email: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 14. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 15. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  SvarSlet
 16. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  SvarSlet
 17. MG !! Dette er bestemt et chokerende og et ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om dette magtfulde og store stavebesøg kaldet Lord Noble på forummet .. Jeg troede aldrig det, fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om magiske trylleformularer, ikke før Lord Noble gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab med 6 år tilbage til mig og bragte min ægtefælle tilbage til mig i de samme 48 timer, nøjagtigt som jeg har læst på internettet .. Jeg var virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hendes ryg .. Jeg har virkelig ingen udtryk, og jeg don ved ikke, hvor meget jeg kan overbringe min påskønnelse til dig Lord Nobel, du er en Gud sendt til mig og min hele familie .. Her er ..... Hans e-mail: lordnoblespellcaster@gmail.com eller lordnoblespellcaster@hotmail.com er bedste stavebeslag online, og hans resultat er 100% garanti.

  SvarSlet
 18. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

  SvarSlet
 19. Hvilken fantastisk gave fra Gud. Jeg er overraskelse over den form for magt, som denne stavebeslag besidder. chubygreat er en meget god og betroet tryllekunstner, der har gjort vidundere og ændret liv. han har hjulpet mange i deres forhold med at leve og andre sundhedsmæssige problemer og endda sociale problemer, jeg kalder ham læge for alle. Jeg mødte ham, da jeg var desperat efter at vende tilbage min mand, der efterlod mig nogle par måneder tilbage. Jeg har været flere steder på jagt efter hjælp til ingen nytte, indtil jeg passerede gennem Google, og jeg mødte hans vidnesbyrd om, hvordan han hjalp nogen til at vinde en vis mængde penge, som hans tidligere firma ejer ham. Selvom spørgsmålet ikke er relateret til mine, men baserer på det faktum, at han gør vidundere, besluttede jeg at kontakte ham, fordi hans e-mail og whatsapp-nummer var tydeligt skrevet. Jeg kontaktede ham og fortalte ham mit problem, og han lovede at hjælpe mig. og efter at jeg havde gjort alt, hvad han sagde, at jeg skulle gøre og give, fortalte han mig, at om to dage ville min mand vende tilbage, men jeg tvivlede på, om det vil fungere bare sådan. men til min største overraskelse kom de to dage, og ved middagstid kl. 13 på det tidspunkt bankede nogen på min dør og se, det var Maxwell, min mand. Du kan kontakte disse gode mand med følgende ..... whatsapp 2348165965904, du kan også e-maile chubygreat@gmail.com.

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 21. Med stor respekt og ære over for en rigtig stavebesøg, dr. Adeleke, der gendannede min kæreste efter en lang kamp, kontaktede jeg dr. Adeleke for en kærlighedsspion, og han kastede det, der kostede mig summen af 390 euro, og han, min eks, kaldte mig inden for området 48 timer, og min elsker var hjemme igen takket være ham. Min rådgivning er til jer alle, der har det samme problem at kontakte ham via opkald eller WhatsApp-nummer +27740386124 og e-mail: aoba5019@gmail.com

  SvarSlet
 22. Du kan ringe eller WhatsApp Dr Adeleke på +27740386124 for et øjeblikkeligt svar.
  Jeg skriver denne artikel for at takke Dr. Adeleke for den magtfulde stavecaster, der for nylig hjalp mig med at bringe min kæreste tilbage, som uden nogen grund i de sidste 2 måneder forlod mig til en anden kvinde. Efter at have set et internetindlæg af Eva Gertrud, der sagde, hvordan hun blev hjulpet af Dr. Adeleke på 24 timer med sin magtfulde trolldom. Jeg besluttede at kontakte ham for hjælp, fordi jeg var nødt til at vælge, fordi alt hvad jeg ønskede var for min kæreste og min lykke at komme sig. Dr. Adeleke accepterede at hjælpe mig og forberedte en trylleformular for mig, der bragte min kæreste inden for 24 timer med et beløb på 311,99 euro, og i dag er jeg glad for, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min kæreste nu er med mig. og nu er han forelsket i mig som aldrig før. Seere, der læser dette indlæg, der ønsker enhver form for staveformularer som penge stave, sygdomsformular, E.T.C. Du kan ringe eller WhatsApp Dr Adeleke på +27740386124 for et øjeblikkeligt svar.

  SvarSlet
 23. Min mand og jeg har været gift i ca. 7 år nu. Vi var heldigvis gift med to børn, i den sidste måned begyndte jeg nu at bemærke en mærkelig opførsel fra ham, og et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen. Han begyndte at komme sent hjem fra arbejde, han var næsten ikke interesseret i mig eller børnene. Nogle gange går han ud og kommer ikke engang hjem i cirka 2-3 dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at rette op på dette problem, men alt var forgæves, jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp Da jeg gennemsøgte Internettet en dag, stødte jeg på et websted, der antydede, at Dr. Igbinovia kan hjælpe med at løse ægteskabelige problemer, gendanne ødelagte forhold og så videre Så jeg følte, at jeg skulle prøve ham, så jeg kontaktede ham, og han lavede en trylleformel for mig, bare to dage kom min mand til mig og undskyldte de forkerte, han gjorde, og lovede aldrig at gøre det igen siden da alt har vendte tilbage til det normale. Jeg og min familie bor lykkeligt sammen igen. Alle tak til Dr. Igbinovia. Hvis du har brug for en stavebeslag, der kan kaste en stave, der virkelig fungerer, foreslår jeg, at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe dig. Dette er hans e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp / viber +2348144480786 tager ting for givet, og det vil blive taget fra dig

  SvarSlet
 24. DET ER sandt, at mange af stavekasteller er falske, dette er det eneste stavebesøg, der har været i stand til at vende tilbage min jente den sidste uge efter noget falskt caster indsamlet min penge, kontakt venligst dr. ALASHIRA, at det er en god mand, der vil hjælpe dig (HENK JERRY) E-POST dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

  SvarSlet
 25. Tak, hr. For dine ægte trylleformularer. Dette er virkelig utroligt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv. Før jeg mødte dig Sir DR ALASHIRA, har jeg prøvet alle mulige midler, som jeg kunne for at få min kone tilbage, men kom faktisk at indse, at INGENTING arbejdede for mig, og at min kone havde udviklet meget had mod mig..Jeg troede, at der ikke var noget håb om at genforenes med min ex-kone og børn. Men når jeg læste gode anmeldelser om dit arbejde, sir, jeg besluttede at prøve det, og jeg gjorde alt det, du instruerede mig, og jeg stolede på dig og fulgte dine instruktioner, ligesom du har garanteret mig inden for 48 timer, og det var netop, da min kone ringede til mig. Vi er mere indholdsrige end nogensinde. Alt ser perfekt ud end før. Tak så meget for dine autentiske og uomtvistelige trollformularer.Tak Sir for din hjælp, så jeg lover at fortælle verden om dig god Hvis du har brug for hjælp til dit ægteskab med brudt forhold, bedes du kontakte Dr. alashiraright nu for presserende hjælp WhatsApp + 2348034395438 eller e-mail dr.alashirao1@gmail.com Jeg vil have, at enhver, der står over for ethvert problem, også skal afgive et vidnesbyrd snart, ligesom mig.

  SvarSlet
 26. Jeg er den store OGUNAMEN fra UZEBU-land (The Magic Man)
  Den kongelige indfødte læge i UZEBU..Hvad vil du have ?, Jeg kan gøre dig rig, bringe din eks_husbånd, eks_kone, eks-kæreste eller kæreste tilbage, hvis du
  kontakt mig i dag. (Ugbegundenger@gmail.com)
  Hvis du har problemer med følgende:
  (1) Hvis du vil have din eks tilbage
  (2) hvis du altid har dårlige drømme.
  (3) Du vil blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Du vil have, at kvinder / mænd skal løbe efter dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig uden nogen menneskelig ofring
  (7) Du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for magt og charme for at vinde enhver retssag
  (9) Åndelig hjælp til Guds mænd
  (10) Hvis du har brug for, skal du gøre, som jeg siger stave
  (11) Hvis du har brug for kommandotone
  (12) Hvis du har brug for økonomisk hjælp.
  (13) Urtepleje
  (14) Hvis du ikke kan være i stand til at tilfredsstille din kone sexlyst på grund af lav erektion.
  (15) Hvis du har en HIV AID og enhver slags sygdom
  (16) Bring tilbage stjålne ejendomme * Beskyttelse af ejendomme og forretning
  (17) Diabetes * Ulykke * Slag * Forretningsudvikling
  (18) udfører sex på drøm * Åndelig mand / kone
  (19) graviditetsproblemer * Kvinder med menstruationsproblemer.
  (20) charme til levering af stoffer som kokain,
  (21) magt til at erhverve visum og rejse til udlandet og hvide kvinder til at elske og give dig penge osv.
  (Ugbegundenger@gmail.com)

  SvarSlet 27. Jeg blev såret og hjerte knust, da der opstod et meget stort problem i mit ægteskab for syv måneder siden, mellem mig og min mand. så forfærdelige, at han tog sagen for retten for en skilsmisse. han sagde, at han aldrig ville være hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så han pakket ud af huset og fik mig og mine børn til at gennemgå alvorlige smerter. Jeg prøvede alle mine mulige midler for at få ham tilbage, efter meget tiggeri, men helt uden hjælp. Og han bekræftede det, at han har taget sin beslutning, og han ville aldrig se mig igen. Så en aften, da jeg kom tilbage fra arbejde, mødte jeg en gammel ven af ​​mig, der bad om min mand. Så jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde, jeg kan få min mand tilbage på, er at besøge en DR OSUNOGIE, fordi det virkelig har fungeret for ham også. Så jeg troede aldrig på fortryllelse, men jeg havde intet andet valg end at følge hans råd. Derefter gav han mig e-mail-adressen på DR OSUNOGIE, som han besøgte. Så næste morgen sendte jeg en mail til den adresse, han gav mig, og DR OSUNOGIE forsikrede mig om, at jeg får min mand tilbage næste dag. Hvilken forbløffende erklæring !! Jeg har aldrig troet, så han talte med mig og fortalte mig alt, hvad jeg har brug for. Derefter næste morgen, så overraskende, min mand, der ikke ringede til mig i de sidste syv måneder, ringede til mig for at informere mig om, at han kom tilbage. Så fantastisk!! Så det var sådan, han kom tilbage samme dag med masser af kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejltagelse og for den smerte, han forårsagede mig og mine børn. Derefter fra den dag var vores forhold nu stærkere end hvordan det var før ved hjælp af DR OSUNOGIEa. Så jeg vil rådgive dig derude, hvis du har noget problem, kontakt DR OSUNOGIE, jeg giver dig 100% garanti for, at han vil hjælpe dig .. E-mail ham på: (osunogie@gmail.com)

  SvarSlet
 28. Jeg skriver denne artikel for at værdsætte DR OSUNOGIE's gode arbejde, der for nylig hjalp mig med at bringe min kone tilbage, som uden nogen grund i de sidste 3 år forlod mig efter en anden mand. Efter at have set et indlæg af en kvinde på internettet, der vidner om, hvordan hun blev hjulpet af Dr. OSUNOGIE. Jeg besluttede også at kontakte ham for hjælp, fordi alt hvad jeg ønskede var, at jeg skulle få min kone, lykke og for at sikre, at mit barn vokser op med sin mor. Jeg er glad i dag, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min kone nu er med mig igen, og hun er nu forelsket i mig som aldrig før. Har du brug for hjælp i dit forhold som at få din mand, kone, kæreste, kæreste, vinder af lotterier, urtemedicin mod sygdom eller jobfremme E.T.C. Seere, der læser mit indlæg, der har brug for hjælp fra Dr. OSUNOGIE, skal kontakte ham nu på sin e-mail: (osunogie@gmail.com)

  SvarSlet
 29. Jeg takker dig chubygreat for alle dine vidunderlige værker og vidunderlige værker, du har gjort for mig, og de omkring mig, du er faktisk en stor stavebesætning, en fredsskabende. chubygreat har hjulpet mig meget i mit ægteskab. For nogle år tilbage havde jeg og min kone nogle problemer, og det førte til, at hun boede huset. Vi havde allerede to børn sammen Natalie og Vanessa, som jeg værdsætter så meget. Jeg elsker min familie så meget, at jeg kan gøre noget. min kone Mabel forlod mig og tog børnene på grund af vores misforståelse, og jeg forårsagede det alt sammen, jeg snydt på hende. hun forlod huset, og jeg vidste aldrig hvad og hvordan man bedte hende mere, jeg blev næsten vanvittigt og prøvede at se efter en måde at bringe dem tilbage på, indtil jeg stødte på den store stavebeslag i google. Jeg kontaktede ham, og han stillede mig nogle spørgsmål, som jeg svarede, og han fortalte mig, hvad jeg havde brug for, og de ting, jeg har brug for at give, jeg troede, det hele var en fusk, selvom jeg besluttede at prøve det. Han gav mig to dage til min kone at vende tilbage, og det var sådan, alt blev løst i mindelig retning. hun kom af sig selv uden at jeg gik til hende og sagde, at alt er godt. og lige siden da har chubygreat@gmail.com hjulpet mange, jeg kender, fordi jeg fortæller folk, der står over for det samme spørgsmål om denne store mand, og de vidnede alle og takker mig. Du kan kontakte chubygreat nu for hjælp til enhver slags problemer med hans detaljer Whatsapp +2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com. Han er den løsning, du søger nu.

  SvarSlet
 30. Jeg takker dig chubygreat for alle dine vidunderlige værker og vidunderlige værker, du har gjort for mig, og de omkring mig, du er faktisk en stor stavebesætning, en fredsskabende. chubygreat har hjulpet mig meget i mit ægteskab. For nogle år tilbage havde jeg og min kone nogle problemer, og det førte til, at hun boede huset. Vi havde allerede to børn sammen Natalie og Vanessa, som jeg værdsætter så meget. Jeg elsker min familie så meget, at jeg kan gøre noget. min kone Mabel forlod mig og tog børnene på grund af vores misforståelse, og jeg forårsagede det alt sammen, jeg snydt på hende. hun forlod huset, og jeg vidste aldrig hvad og hvordan man bedte hende mere, jeg blev næsten vanvittigt og prøvede at se efter en måde at bringe dem tilbage på, indtil jeg stødte på den store stavebeslag i google. Jeg kontaktede ham, og han stillede mig nogle spørgsmål, som jeg svarede, og han fortalte mig, hvad jeg havde brug for, og de ting, jeg har brug for at give, jeg troede, det hele var en fusk, selvom jeg besluttede at prøve det. Han gav mig to dage til min kone at vende tilbage, og det var sådan, alt blev løst i mindelig retning. hun kom af sig selv uden at jeg gik til hende og sagde, at alt er godt. og lige siden da har chubygreat@gmail.com hjulpet mange, jeg kender, fordi jeg fortæller folk, der står over for det samme spørgsmål om denne store mand, og de vidnede alle og takker mig. Du kan kontakte chubygreat nu for hjælp til enhver slags problemer med hans detaljer Whatsapp +2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com. Han er den løsning, du søger nu.

  SvarSlet
 31. PRESTIGE FINANCE LIMITED

  Et fuldt registreret långivningsfirma, der tilbyder alle former for lån til individuelt eller økonomisk samarbejde uanset din placering. Vores lån tager maksimalt 1 arbejdsdage for at blive godkendt til kunder over hele kloden. Vores tilbud inkluderer følgende låneprogrammer * Lån til udvikling af virksomheder til en konkurrencemæssig fordel. * Personlige lån (sikre og usikrede) * Forretningsmæssige lån (sikre og usikrede) * Undergraduate lån * kandidatlån * MBA-uddannelseslån * Personlig / medicinsk uddannelse
  Lån * Juridisk uddannelseslån * Studerer i udlandet Lån * Konsolideringslån * Kombinationslån ** Sikkerheds- og ikke-sikkerhedslån ***** Du kan erhverve finansieringen fra os i et beløb på $ 10.000,00 til $ 10 milliarder US dollar eller enhver anden valuta på dit valg. Dette finansieringsagentur udlån til kunder, der er interesseret @ 3% rente. For nemme trin eller Skulle du have spørgsmål eller spørgsmål til Prestige Finance, eller hvis du har brug for yderligere hjælp til en anden form for låneansøgning, så tøv ikke med at kontakte os. For flere detaljer, kontakt os ved hjælp af nedenstående oplysninger:
  E-mail: prestigefinancelimited@mit.tc
  Alternativ e-mail: prestigefinancelimited@zoho.com
  UK Office Line: Tlf: [44] (0) 20-7436-9047
  Registreringsnummer: 4413348
  CCL-nummer: 652520
  Interim tilladelsesreference nummer: 384506
  © Prestige Finance® 2020.

  SvarSlet
 32. Benötigen Sie echte Finanzdienstleistungen mit einem Zinssatz von 3%? Für weitere Informationen wenden Sie sich bitte an E-Mail: polkowskim960@gmail.com oder Watsup: +1 661-772-9122.
  Dr. Polkowski Maciej

  SvarSlet
 33. Mit navn er Marian Philip, jeg kommer fra Polen og deler det med verdensbasen i min virkelige livshistorie, jeg vil have verden at vide om Dr. Pellar, en stor mand, der er magtfuld og ærlig, jeg havde problemer med min mand og han blev skilt fra mig, bare fordi jeg ikke havde børn til ham efter 9 års ægteskab, og jeg leder efter hjælp overalt, jeg ved, at nogen kan hjælpe mig, og jeg så en annonce på Internettet, som damen delte, da Jeg talte om Dr.Pellar om, hvordan han fik hjælp fra ham inden for 24 timer, jeg kontaktede hurtigt DrPellar, og han fortalte mig, at han ville hjælpe mig med mit problem inden for 24 timer, han var ikke, jeg er sikker på hans ord, før han kom med min mand tilbage på mindre end 24 timer, og siden min mands hjemkomst er jeg den lykkeligste kvinde i verden, nu er jeg en gravid dreng, jeg vidner i dag, fordi jeg fortalte Dr.Pellar, at jeg ville lade verden vide om ham og selv de af jer, der har brug for en løsning på dit livs problemer, skal du kontakte ham i dag og forberede din egen løsning via: drpellar@gmail.c om

  SvarSlet
 34. Jeg lover at dele dette vidnesbyrd rundt om i verden, så snart min ven vender tilbage til mig, og i dag vil jeg gerne takke Dr.Sango med al respekt for at bringe glæde og lykke til mit forhold og min familie. Jeg vil informere jer alle om, at der er en magisk trylleformular, der er reel og reel. Jeg troede aldrig på nogen af ​​disse ting, før jeg mistede min ven. Jeg havde brug for hjælp, indtil jeg fandt en stor fortryllelse på en besværgelse. Og han tryllede en kærlighedsformulering til mig og forsikrede mig RedHat jeg ville få min ven tilbage inden for to dage efter, at trylleformularen blev frigivet. Tre dage senere ringede min telefon, og så chokerende var det min ven, der ikke havde ringet til mig de sidste 6 år, undskyldte for at have brudt mit hjerte og fortalte mig, at han var klar til at være min rygsøjle resten af ​​sit liv med mig. Dr.Sango frigav ham for at vide, hvor meget jeg elsker og vil have ham. Og han åbnede øjnene for at forestille sig, hvor meget vi delte. Når jeg skriver dette vidnesbyrd, er jeg den lykkeligste pige i verden, og min ven og jeg lever et lykkeligt liv, og vores kærlighed er nu stærkere end før bruddet. Derfor lovede jeg at bære mit vidnesbyrd i hele universet. Tak til Dr.Sango for det overdrevne arbejde, han gjorde for mig. Nedenfor er e-mail-adressen for hver situation, du går igennem, det kan være hjertesorg, og jeg forsikrer dig om, at som han gjorde for mig, vil det helt sikkert hjælpe dig. e-mail: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 35. Jeg er Angela Castor. Jeg er 43 år og blev gift i en alder af 25. Jeg har kun to børn og jeg lever lykkeligt. Efter fem års ægteskab er min mands opførsel blevet så mærkelig, at jeg ikke rigtig forstår, hvad der skete. Han pakket fra hus til hus af en anden kvinde, og jeg elsker ham så meget, at jeg også
  Jeg drømte aldrig om at miste ham. Jeg prøvede mit bedste for at sikre, at min mand kom tilbage til mig, men til ingen nytte græd og græd jeg og søgte hjælp. Jeg diskuterede dette med min bedste ven Alison, og hun fortalte mig, at hun kunne hjælpe mig. Hun fortalte mig om en mand ved navn Dr.Sango, fortalte mig, at han var en meget stor mand og en rigtig mand, som man kunne stole på, og at der ikke var noget ved ham, der handlede om kærlighed og graviditet, som hun ikke kunne løse, og hun fortalte mig hvordan han hjalp hende og utallige mennesker med at genopbygge deres forhold. Jeg kontaktede hurtigt hans e-mail-adresse, forklarede alle mine problemer for ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle være bange for, at alle mine problemer ville være i orden. I øjeblikket er jeg meget glad for, at jeg fik min mand tilbage ved hjælp af Dr.Sango, og vi lever lykkeligt med så meget kærlighed til hinanden. Ærligt talt er en mand meget god, og hvis han leder efter hjælp til at gendanne dit ægteskab eller forhold, skal du kontakte ham via e-mail; stavespecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 36. Min ekskæreste dumpede mig for 6 måneder siden, efter at jeg beskyldte ham for at have set en anden og fornærmet ham. Jeg vil have ham til at komme tilbage til mit liv, men han nægter at kontakte mig. Jeg var så forvirret og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, min ven præsenterede mig for en kærlighedsformulering fra ARAB, Dr.Pella, der kastede en kærlighedsformulering for at genforene brudte forhold og ægteskaber, tvivlede først på, om det var sandt, men besluttede at prøve når jeg kontakter denne kærlighedsformular via hans e-mail drpellar@gmail.com kastede en kærlighedsformulering, der gendannede min eks inden for 24 timer, kom vi sammen igen, kontakt denne kærlighedsstavler for jeres ægteskab eller forholdsproblemer, kontakt ham for at få en bedre forståelse. via e-mail drpellar@gmail.com

  SvarSlet