onsdag den 1. august 2012

Hjælp! Min søn er en sugar daddy!

Endnu et offer for kvinders grådighed.
Folk (hovedsageligt dem der ikke er fans af mine skriverier) har spekuleret på, om jeg mon er Jette Hansen i forklædning. Jeg takker for komplimenten, men kan berolige jer (eller forurolige? Idunno) med, at jeg er helt mig selv. Hvor Jette Hansen har studeret nordisk filosofi, udgivet flere bøger, har sin egen blog og derudover ved en del mere om kønsdebatten end jeg gør, så har jeg ikke engang en gymnasieuddannelse, og min største bedrift er at jeg engang bøvsede alfabetet helt frem til M.

Der har været lavvande i tåbehavet her på det sidste. I hvert fald den del, der beskæftiger sig med sexisme. Men frygt ikke! Midt i agurketiden kommer MANFOs brevkasse til undsætning med et forfriskende plask.
Kære brevkasse
Jeg er bekymret for de fremtidig forhold som min ældste søn vil havne. De andre bliver jo præget på samme måde som ham, så de vil sikkert få samme problem.
Problemet udspringer af flg. dialog som jeg havde med min søn under en køretur den anden dag. Han er 6 år, så derfor er noget af det jo lidt naivt sødt, men sådan er det jo. Vi snakkede om piger, og på et tidspunkt holder vi ved siden af en bil med to unge piger i (vil skyde dem til omkring 20). Den ene vinker så til min søn. Da vi kører lidt videre siger han så at han synes hun er smuk og at han gerne vil have hende som kæreste. Da jeg jo er nysgerrig efter, at vide hvad han tænker på i den alder om det at han have en kæreste, spørger ham så hvad han vil lave med hende.
Det er her min bekymring starter, da det første han siger er, at han vil købe gaver til hende. Jeg tænkte ikke videre over det på det tidspunkt, så jeg spørger indtil, hvad han vil give og han finder ud af at hun skal have slik (man giver jo typisk, det man selv vil have). Jeg spørger hvilken type slik. Han svarer vingummi, men følger op med spørgsmålet om piger godt kan lide vingummi. Jeg bekræfter, men siger også at kvinder bedre kan lide chokolade. Derfor skal hun have chokolade og romkugler for alle de penge han har. (pt ca. 200 kr som han har tjent ved at lave mad og rydde op.)
Jeg er nu bekymret for at han lever i den tro at man skal videregive alle ens finansielle midler videre til kvinder for, at de vil være sammen med en. Derudover er jeg bange for at han vil blive et af de ofre for kvinderne, hvor de stadig magter at få manden til at betale, selvom de har et fuldt ud ligeså velbetalt arbejde.
Min kone er selvfølgelig positiv overfor dette og anser det som et plus at han vil behandle pigen som en prinsesse, der kan få alt hvad hun peger på, men jeg mener stadig, det er en glidebane.
Hvordan får jeg stoppet/ændret dette?
Overreaktion? Slet ikke (forresten, hvordan fanden har knægten holdt sig fra at spendere sine ugepenge? Det havde jeg bestemt ikke disciplin til da jeg var seks)! Heldigvis er brevskriveren ikke alene med sin bekymring. Lennart Ki—undskyld, MANFOS redaktion—er klar med et svar!
Kære brevskriver, 
Det er intereressant, at det første, der falder din søn ind, er at give gaver. Mon ikke det er noget helt naturligt? I mange dyrearter giver hannen “gaver” til hunnen. Det hedder ‘nuptial gifts’, hvis du vil google det. Også blandt os mennesker er det normalt manden, der begaver kvinden.
Selvfølgelig googlede jeg lige "nuptial gifts". Ifølge Wikipedia er pointen med såkaldte nuptial gifts at hannen får sex. Hvorfor er jeg ikke overrasket? Det handler altid om sex med os fyre.
Der står ganske vist ikke noget om romkugler og vingummi, men det viser sig at mennesker også gør det. Gennem menneskets historie har en kommende brudgom ofte betalt brudens familie for hendes hånd—en "gave" bruden aldrig så en øre af. Du ved, som man ser i alle de romantiske film, for eksempel PS. I Bought You og Fire Arrangerede Bryllupper Og En Begravelse.
Din søn har sunde instinkter, men det er klart, at det kan blive et problem, hvis kvinder senere i hans liv udnytter dette instinkt. Den generøsitet mænd og drenge har, er til alle tider kommet kvinder tilgode. Til gengæld har kvinder jo givet mænd masser af kærlighed tilbage. Der skal to til tango.
Tag nu 1950'erne. Manden arbejdede hele dagen for at tjene penge, mens lillemor slængede sig på sofaen og spiste slik (og gjorde rent og fødte børn og passede børn og lavede mad og...). Du ved hvordan det er—kvinder vil ikke have kærlighed, de vil ha' penge.
I en moderne velfærdsstat, hvor der over skatten sker en voldsom omfordeling af midler fra mænd til kvinder - og hvor kvinder efterhånden tjener det samme eller mere end mænd,
[citation needed]
kan man overveje om mandens generøse instinkt bliver anakronistisk. Men her kommer erfaringen ind. Viser det sig at instinktet udnyttes af en modpart, er vi mennesker jo udstyret med en fri vilje, der kan override vores instinkter - og det kan blive nødvendigt.
Dog mener vi her på MANFO, at de fleste kvinder ikke ville udnytte mænds beskyttende og generøse instinkter. De fleste kvinder respekterer mænd - selvom feminismen da har gjort en del for at sikre det modsatte.
[citation needed]
Mange hilsner, 
MANFOs redaktion.
Det er lidt at sparke til nogen der allerede ligger ned, ikke? Jeg behøver dårligt sige noget. Men det bliver jeg ikke rig og berømt af, so here goes:

MANFO ser tilsyneladende ikke mænds "instinktive" trang til at betale kvinder for kærlighed og sex som noget negativt. Næ, det negative er åbenbart at kvinder udnytter deres generøsitet! Hvor vover de at tage imod alle de gaver vi giver dem og så ikke engang betale os tilbage for det? De kunne da i det mindste lige stikke os et blæs eller en håndtrold eller noget. Som vi allerede har fastslået her på Mandfjols er sex ikke noget som kvinder nyder, det er blot en valuta for dem. MANFO mener endda at kvinder respekterer mænd ved at bytte sex og kærlighed for vingummibamser. Hmm, der er også påfaldende mange antifeminister der er stærkt imod forbud af prostitution. Aner man en tendens?

Det er også ret påfaldende at MANFO mener at mandens sugar daddy-instinkt skal "overrides" af fri vilje, når de ellers er store fortalere for at lade naturen gå sin gang. Selv hvis vi giver MANFO ret i at det "generøse instinkt" måske bør afvikles er der en del logiske følgeslutninger der så presser sig på. Udnytter mænd generelt ikke, at det er kvinder der føder børn og er de primære børnepassere (og har MANFO ikke selv rejst spørgsmålet om hvorvidt vi burde kunne fyre gravide)? Udnytter mænd ikke, at kvinder ofte er fysisk svagere end mænd? Hvorfor er det lige præcis dette aspekt af naturen, der skal "overrides" og ikke alle dem, der har negative konsekvenser for kvinder?

Brevskriver, her er Mandfjols' helt ærlige, usarkastiske råd til dig: Din søn er seks år gammel. Han ved sandsynligvis ikke hvad kærester laver alligevel, så det virker da meget indlysende at han vil give en kæreste slik; jeg går i hvert fald ud fra, at han selv bliver glad hvis nogen giver ham romkugler. Hvis du virkelig er så bekymret, så tag gerne en snak med ham om kærester. Forklar ham at det er en dårlig idé at købe sig til en kæreste. Det er et sundt udgangspunkt at have her i livet. Men lad for guds skyld være med at sige, at det er dårligt fordi slemme kvinder kunne finde på at udnytte ham. MANFO har allerede nok læsere som det er.

Hvad er valutakursen for sex lige nu? Jeg har mødt den her søde unge kvinde som jeg gerne vil lære bedre at kende, og jeg vil gerne vide hvor meget chokolade jeg skal købe til hende før hun skylder mig et knald.

16 kommentarer:

 1. Efter at have været i forhold til ham i syv år, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, bad jeg ham om alt Jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til nogen online, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave en stave for at få ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende i den anden dag, det var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, som jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem, og som er forskellig fra alle de falske derude. Enhver kunne have brug for hjælp fra stavekassen, hans email: sharajasid@gmail.com du kan sende ham en email, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller noget. Kan aldrig stoppe med at tale om dig SIR hans e-mail adresse sharajasid@gmail.com Kontakt ham nu for at løse alle dine problemer

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) hvis du altid har dårlige drømme.
  (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre efter dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig.
  (7) Du vil binde din mand / kone til at være
  din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.
  (9) Urtepleje
  (10) lotteri vinder

  SvarSlet
 2. Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
  Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
  hvis du har noget problem med denne følgende bellow
  1) Om af byen til din ex tilbage.
  (2) kärlek stava
  (3) Fra byen främjas på kontoret.
  (4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
  (5) Hvis du vil have en barn.
  (6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
  (7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
  (8) Om behovene økonomisk støtte.
  (9) Om den internationale partner.
  (10) om af byen stopa din skilsmässa.
  (11) om byen skiller dig fra din make.
  (12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
  (13) Graviditet stava att tænka barnet
  (14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
  gennem hans Email chamberc564@yahoo.com

  SvarSlet
 3. Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
  Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
  1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) kærlighed staver
  (3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
  (7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
  (9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
  (10) for at standse din skilsmisse.
  (11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
  (13) Graviditet stave til at tænke barnet
  (14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
  Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks

  SvarSlet
 4. Hurray !!! Jeg synes jeg er den mest lykkelige kvinde på jorden for at have min mand tilbage til mit liv, efter at han forlod mig i 2 år og 7 måneder, som jeg lærte, han var væk for evigt, indtil Dr Okpa kom til min hjælp. Jeg er glad i dag på grund af Dr Okpa, som jeg kan sige, at han mere eller mindre er en gud for mig, fordi jeg aldrig har lært, at jeg kunne få min mand tilbage igen, men Dr. Okpa gjorde et godt stykke arbejde, som jeg aldrig har lært om inden for 24 timers interval. Jeg vil bruge dette medie til at fortælle verden for at hjælpe mig med at takke den store dr. Okpa for at bringe min lykke tilbage. Mine kollegaer derude, der går igennem lignende spørgsmål, vil jeg rådgive dig, så kontakt dig med Okpa for hjælp via okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27814706201


  Tess fra Holland

  SvarSlet
 5. Hej læser, jeg hedder Sarah alba fra USA.

  Jeg har aldrig troet på magi eller det er effekt, før jeg havde min personlige erfaring.

  Min mand forlod mig og børnene til at lide, for en anden kvinde, som havde hypnotiseret ham med sin charme.

  Ting ændrede det øjeblik, han begyndte at rejse til erhvervslivet. En morgen efter en lille misforståelse sagde han, at han ikke længere var interesseret i mig.

  Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at udligne ting med ham, men alle mine bestræbelser virkede ikke, da han undgik mig på alle områder.

  Jeg besøgte forholdsrådgivere, gik til kirker for bønner, jeg kontaktede endda nogle stavehjul online, men der var ikke nogen løsning i stedet jeg blev scammed et par gange ... Ud af frustration forsøgte jeg at dræbe mit selv, men gode naboer greb ind. Min hele verden styrtede for mig, og jeg fortsatte med at tænke på, hvad jeg skulle gøre for at reparere mit brudte hjem. Jeg ringede til min ven, der rådede mig til at kontakte Dr OKOEBOR af e-mailsne (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarede mit problem for ham, fortalte han mig, at min mand var under hypnose, en kvinde havde lagt på ham som et resultat af at spise sin mad, og han sagde, at han ville give mig en stærk kærlighedstroll at bryde charmen og returnere ham tilbage til min i to dage. Dr. OKOEBOR instruerede mig også om, hvad jeg skal gøre for ændringer der skal ske. Jeg adlyder hans instruktioner og om to dage ringede min mand på telefon og bad om min tilgivelse, nu er mit hjem United som det plejede at være, mange gode stavehjul, du er virkelig stærk og venlig.


  (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

  SvarSlet
 6. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 7. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 8. Har du virkelig brug for en kærlighed til at bringe din ex-elsker tilbage eller genforene dit ægteskab? Email spell specialist til en hurtig 48-timers løsning. For et og et halvt år siden havde jeg et problem med min mand, der brækkede os op. Da han brød op, var jeg forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre for at få ham tilbage, jeg følte mig så tom indeni. Indtil jeg kontaktede denne læge, der blev fundet på internettet om, hvordan han har hjulpet så mange mennesker, løser deres forskellige problemer. Jeg mailede ham, og jeg fortalte ham mit problem, og jeg gjorde det, han bad om mig, for at gøre den lange historie kort, inden jeg vidste det, på mindre end 48 timer ringede min mand mig og han kom tilbage til mig og han fortalte mig det han beklagede, hvad der foregik mellem os to. Endelig skriver jeg dette vidnesbyrd om at takke dig og dyb taknemmelighed over for dig, Dr. spellspecialist for at holde dine ord og dine løfter om at bringe ham tilbage på bare 48 timer efter din stærke kast og til at bruge dig begavede og store kræfter til at bringe ham tilbage . Hvis du har brug for hans hjælp, kan du sende ham en mail på: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej, jeg er så begejstret for, at mit brudte ægteskab er blevet genoprettet, og min mand er tilbage, efter at han forlod mig og vores 2 børn til en anden kvinde. Efter 8 års ægteskab har jeg og min mand været i den ene eller den anden strid indtil han forlod mig endelig og flyttede til Californien for at være sammen med en anden kvinde. Jeg mente at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for børnene, men jeg kunne ikke kontrollere smerter, der gjorde ondt i mit hjerte, blev mit hjerte fyldt med sorg og smerte, fordi jeg var virkelig forelsket i min mand. Alt om dagen og aften tænker jeg på ham og altid ønsker at han ville komme tilbage, jeg var virkelig ked af det, og jeg havde brug for hjælp, så jeg søgte efter hjælp online og kom på tværs af et websted med så mange vidnesbyrd om, hvordan en stavekaster kaldet GREAT LAPOLA har hjulpet utallige mennesker, han kan bringe din ex tilbage hurtigt, så jeg troede jeg skulle give det en chance. Jeg kontaktede GREAT LAPOLA og GREAT LAPOLA fortalte mig, hvad de skulle gøre, og jeg gjorde det da. GREAT LA POLA gjorde en (kærlighedstabel) for mig.28 timer senere ringede min mand mig virkelig og fortalte mig, at han savnede mig og børnene så meget. Så fantastisk !! så det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejl, og for de smerter, han forårsagede mig og børnene, var den stærkere end vores tidligere ægteskab. Alt takket være STOR LAPOLA er han så kraftfuld, og jeg besluttede at dele min historie om Internettet, at STOR LAPOLA er en rigtig og kraftig stavekaster, hvem jeg altid vil bede om at leve længe for at hjælpe sine børn I tider med problemer, hvis du er her og du har brug for din ex-tilbage eller din mand har flyttet til en anden kvinde, don ' t cry Kontakt: E-mail ham på Greatlapola67@gmail.com du kan også ringe til ham eller tilføje ham på whatsapps +2349034970099

  SvarSlet
 10. Hej jeg er Allison Howarts Efter at have været i forhold til Anderson i årevis brød han op med mig, jeg gjorde alt for at få ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, spurgte jeg Han med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere ville kontakte en stavekasting, der kunne hjælpe mig med at stave det tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede jeg havde stavet, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede stavningskanal, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være fint inden tre dage, at min eks skal komme tilbage til mig inden tre dage, han kastede stavningen og overraskende den anden dag var det omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket over, at jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at en person, jeg kender, der har et problem med forholdet, ville være nyttigt for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og kraftige staveramme, der hjalp mig med mit eget problem. email: drpellar@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller i et andet tilfælde
  er kun Dr.Pella, der kan hjælpe dig med følgende problemer
  1) elsker spil
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægtefæller ægtefæller
  5) bindende stavning
  6) Breakup Spells
  7) Forfalske en kæreste i kærlighed
  8.) Du vil blive fremmet på dit kontor / lotteri stavemåde
  9) Vil du tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  drpellar@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om

  SvarSlet
 12. Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om

  SvarSlet
 13. Livet er virkelig en smuk ting, hvis du har den du elsker og elsker dig tilbage. Tak, Gud Dr, Sango. Jeg vil fortsætte med at fortælle verden til dig vidunderlige værker for mig. Jeg vil aldrig stoppe med at fortælle verden, hvor sjov og kraftig du er. Dette er min historie.
  Jeg hedder Nadia, jeg forlader i Canada med min familie.
  Jeg har sandelig aldrig troet på nogen anden åndelig kræfter. Men nu tror jeg jeg har oplevet magten fra Dr, Sango i mit ægteskab. Heldigvis boede jeg hos min mand med vores 12-årige søn. vi elskede hinanden og delte gaver. Vores forhold var misundelse blandt mine venner. Jeg var den lykkeligste kvinde på jorden, indtil djævelen kom mellem os gennem en anden dame, der brugte en kærlighedskarm på min mand. Min mand begyndte at behandle mig som om jeg ikke længere var vigtig for ham. Hans kærlighed til mig faldt helt. Jeg blev så kastet ned. For at skære den lange historie kort, på internettet, så jeg forskellige vidnesbyrd om denne mandgud Dr, Sango. Nogle sagde, at han reddede sit ægteskab, nogle sagde, at han hjalp dem med at få et godt stykke arbejde og gøre dem rige, sagde han helbrede sygdomme. En sagde, at han hjalp ham med at vinde lotteriet. Dette var utroligt, da jeg besluttede at prøve denne mand. Jeg kontaktede ham på hans Email spellspecialistcaster937@gmail.com og han fortalte mig, at min mand var under en anden kvinde, og han kunne bryde stavningen og nu er min mand tilbage med mig efter 8 måneders adskillelse. vi lever lykkeligt som vi plejede at, og vores søn er glad. alt fungerer godt til mit bedste. Jeg vil fortsætte med at fortælle verden om dine gode gerninger, hr. Gud fortsætter med at bruge dig til at hjælpe mennesker i denne verden.
  Gud Dr, Sango sagde også, at han kan løse mange andre problemer som
  Byg et brudt ægteskab
  tag din ex tilbage
  Hjælper med at få et godt stykke arbejde
  At vinde et lotteri
  helbrede mange sygdomme og mange andre gode job.
  her er hans email: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 14. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 15. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  SvarSlet
 16. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  SvarSlet