onsdag den 1. august 2012

Hjælp! Min søn er en sugar daddy!

Endnu et offer for kvinders grådighed.
Folk (hovedsageligt dem der ikke er fans af mine skriverier) har spekuleret på, om jeg mon er Jette Hansen i forklædning. Jeg takker for komplimenten, men kan berolige jer (eller forurolige? Idunno) med, at jeg er helt mig selv. Hvor Jette Hansen har studeret nordisk filosofi, udgivet flere bøger, har sin egen blog og derudover ved en del mere om kønsdebatten end jeg gør, så har jeg ikke engang en gymnasieuddannelse, og min største bedrift er at jeg engang bøvsede alfabetet helt frem til M.

Der har været lavvande i tåbehavet her på det sidste. I hvert fald den del, der beskæftiger sig med sexisme. Men frygt ikke! Midt i agurketiden kommer MANFOs brevkasse til undsætning med et forfriskende plask.
Kære brevkasse
Jeg er bekymret for de fremtidig forhold som min ældste søn vil havne. De andre bliver jo præget på samme måde som ham, så de vil sikkert få samme problem.
Problemet udspringer af flg. dialog som jeg havde med min søn under en køretur den anden dag. Han er 6 år, så derfor er noget af det jo lidt naivt sødt, men sådan er det jo. Vi snakkede om piger, og på et tidspunkt holder vi ved siden af en bil med to unge piger i (vil skyde dem til omkring 20). Den ene vinker så til min søn. Da vi kører lidt videre siger han så at han synes hun er smuk og at han gerne vil have hende som kæreste. Da jeg jo er nysgerrig efter, at vide hvad han tænker på i den alder om det at han have en kæreste, spørger ham så hvad han vil lave med hende.
Det er her min bekymring starter, da det første han siger er, at han vil købe gaver til hende. Jeg tænkte ikke videre over det på det tidspunkt, så jeg spørger indtil, hvad han vil give og han finder ud af at hun skal have slik (man giver jo typisk, det man selv vil have). Jeg spørger hvilken type slik. Han svarer vingummi, men følger op med spørgsmålet om piger godt kan lide vingummi. Jeg bekræfter, men siger også at kvinder bedre kan lide chokolade. Derfor skal hun have chokolade og romkugler for alle de penge han har. (pt ca. 200 kr som han har tjent ved at lave mad og rydde op.)
Jeg er nu bekymret for at han lever i den tro at man skal videregive alle ens finansielle midler videre til kvinder for, at de vil være sammen med en. Derudover er jeg bange for at han vil blive et af de ofre for kvinderne, hvor de stadig magter at få manden til at betale, selvom de har et fuldt ud ligeså velbetalt arbejde.
Min kone er selvfølgelig positiv overfor dette og anser det som et plus at han vil behandle pigen som en prinsesse, der kan få alt hvad hun peger på, men jeg mener stadig, det er en glidebane.
Hvordan får jeg stoppet/ændret dette?
Overreaktion? Slet ikke (forresten, hvordan fanden har knægten holdt sig fra at spendere sine ugepenge? Det havde jeg bestemt ikke disciplin til da jeg var seks)! Heldigvis er brevskriveren ikke alene med sin bekymring. Lennart Ki—undskyld, MANFOS redaktion—er klar med et svar!
Kære brevskriver, 
Det er intereressant, at det første, der falder din søn ind, er at give gaver. Mon ikke det er noget helt naturligt? I mange dyrearter giver hannen “gaver” til hunnen. Det hedder ‘nuptial gifts’, hvis du vil google det. Også blandt os mennesker er det normalt manden, der begaver kvinden.
Selvfølgelig googlede jeg lige "nuptial gifts". Ifølge Wikipedia er pointen med såkaldte nuptial gifts at hannen får sex. Hvorfor er jeg ikke overrasket? Det handler altid om sex med os fyre.
Der står ganske vist ikke noget om romkugler og vingummi, men det viser sig at mennesker også gør det. Gennem menneskets historie har en kommende brudgom ofte betalt brudens familie for hendes hånd—en "gave" bruden aldrig så en øre af. Du ved, som man ser i alle de romantiske film, for eksempel PS. I Bought You og Fire Arrangerede Bryllupper Og En Begravelse.
Din søn har sunde instinkter, men det er klart, at det kan blive et problem, hvis kvinder senere i hans liv udnytter dette instinkt. Den generøsitet mænd og drenge har, er til alle tider kommet kvinder tilgode. Til gengæld har kvinder jo givet mænd masser af kærlighed tilbage. Der skal to til tango.
Tag nu 1950'erne. Manden arbejdede hele dagen for at tjene penge, mens lillemor slængede sig på sofaen og spiste slik (og gjorde rent og fødte børn og passede børn og lavede mad og...). Du ved hvordan det er—kvinder vil ikke have kærlighed, de vil ha' penge.
I en moderne velfærdsstat, hvor der over skatten sker en voldsom omfordeling af midler fra mænd til kvinder - og hvor kvinder efterhånden tjener det samme eller mere end mænd,
[citation needed]
kan man overveje om mandens generøse instinkt bliver anakronistisk. Men her kommer erfaringen ind. Viser det sig at instinktet udnyttes af en modpart, er vi mennesker jo udstyret med en fri vilje, der kan override vores instinkter - og det kan blive nødvendigt.
Dog mener vi her på MANFO, at de fleste kvinder ikke ville udnytte mænds beskyttende og generøse instinkter. De fleste kvinder respekterer mænd - selvom feminismen da har gjort en del for at sikre det modsatte.
[citation needed]
Mange hilsner, 
MANFOs redaktion.
Det er lidt at sparke til nogen der allerede ligger ned, ikke? Jeg behøver dårligt sige noget. Men det bliver jeg ikke rig og berømt af, so here goes:

MANFO ser tilsyneladende ikke mænds "instinktive" trang til at betale kvinder for kærlighed og sex som noget negativt. Næ, det negative er åbenbart at kvinder udnytter deres generøsitet! Hvor vover de at tage imod alle de gaver vi giver dem og så ikke engang betale os tilbage for det? De kunne da i det mindste lige stikke os et blæs eller en håndtrold eller noget. Som vi allerede har fastslået her på Mandfjols er sex ikke noget som kvinder nyder, det er blot en valuta for dem. MANFO mener endda at kvinder respekterer mænd ved at bytte sex og kærlighed for vingummibamser. Hmm, der er også påfaldende mange antifeminister der er stærkt imod forbud af prostitution. Aner man en tendens?

Det er også ret påfaldende at MANFO mener at mandens sugar daddy-instinkt skal "overrides" af fri vilje, når de ellers er store fortalere for at lade naturen gå sin gang. Selv hvis vi giver MANFO ret i at det "generøse instinkt" måske bør afvikles er der en del logiske følgeslutninger der så presser sig på. Udnytter mænd generelt ikke, at det er kvinder der føder børn og er de primære børnepassere (og har MANFO ikke selv rejst spørgsmålet om hvorvidt vi burde kunne fyre gravide)? Udnytter mænd ikke, at kvinder ofte er fysisk svagere end mænd? Hvorfor er det lige præcis dette aspekt af naturen, der skal "overrides" og ikke alle dem, der har negative konsekvenser for kvinder?

Brevskriver, her er Mandfjols' helt ærlige, usarkastiske råd til dig: Din søn er seks år gammel. Han ved sandsynligvis ikke hvad kærester laver alligevel, så det virker da meget indlysende at han vil give en kæreste slik; jeg går i hvert fald ud fra, at han selv bliver glad hvis nogen giver ham romkugler. Hvis du virkelig er så bekymret, så tag gerne en snak med ham om kærester. Forklar ham at det er en dårlig idé at købe sig til en kæreste. Det er et sundt udgangspunkt at have her i livet. Men lad for guds skyld være med at sige, at det er dårligt fordi slemme kvinder kunne finde på at udnytte ham. MANFO har allerede nok læsere som det er.

Hvad er valutakursen for sex lige nu? Jeg har mødt den her søde unge kvinde som jeg gerne vil lære bedre at kende, og jeg vil gerne vide hvor meget chokolade jeg skal købe til hende før hun skylder mig et knald.

82 kommentarer:

 1. Efter at have været i forhold til ham i syv år, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, bad jeg ham om alt Jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til nogen online, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave en stave for at få ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende i den anden dag, det var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, som jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem, og som er forskellig fra alle de falske derude. Enhver kunne have brug for hjælp fra stavekassen, hans email: sharajasid@gmail.com du kan sende ham en email, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller noget. Kan aldrig stoppe med at tale om dig SIR hans e-mail adresse sharajasid@gmail.com Kontakt ham nu for at løse alle dine problemer

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) hvis du altid har dårlige drømme.
  (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre efter dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig.
  (7) Du vil binde din mand / kone til at være
  din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.
  (9) Urtepleje
  (10) lotteri vinder

  SvarSlet
 2. Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
  Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
  hvis du har noget problem med denne følgende bellow
  1) Om af byen til din ex tilbage.
  (2) kärlek stava
  (3) Fra byen främjas på kontoret.
  (4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
  (5) Hvis du vil have en barn.
  (6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
  (7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
  (8) Om behovene økonomisk støtte.
  (9) Om den internationale partner.
  (10) om af byen stopa din skilsmässa.
  (11) om byen skiller dig fra din make.
  (12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
  (13) Graviditet stava att tænka barnet
  (14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
  gennem hans Email chamberc564@yahoo.com

  SvarSlet
 3. Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
  Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
  1) Hvis du vil have din ex tilbage.
  (2) kærlighed staver
  (3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
  (4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
  (7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
  (9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
  (10) for at standse din skilsmisse.
  (11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
  (13) Graviditet stave til at tænke barnet
  (14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
  Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks

  SvarSlet
 4. Hurray !!! Jeg synes jeg er den mest lykkelige kvinde på jorden for at have min mand tilbage til mit liv, efter at han forlod mig i 2 år og 7 måneder, som jeg lærte, han var væk for evigt, indtil Dr Okpa kom til min hjælp. Jeg er glad i dag på grund af Dr Okpa, som jeg kan sige, at han mere eller mindre er en gud for mig, fordi jeg aldrig har lært, at jeg kunne få min mand tilbage igen, men Dr. Okpa gjorde et godt stykke arbejde, som jeg aldrig har lært om inden for 24 timers interval. Jeg vil bruge dette medie til at fortælle verden for at hjælpe mig med at takke den store dr. Okpa for at bringe min lykke tilbage. Mine kollegaer derude, der går igennem lignende spørgsmål, vil jeg rådgive dig, så kontakt dig med Okpa for hjælp via okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27814706201


  Tess fra Holland

  SvarSlet
 5. Hej læser, jeg hedder Sarah alba fra USA.

  Jeg har aldrig troet på magi eller det er effekt, før jeg havde min personlige erfaring.

  Min mand forlod mig og børnene til at lide, for en anden kvinde, som havde hypnotiseret ham med sin charme.

  Ting ændrede det øjeblik, han begyndte at rejse til erhvervslivet. En morgen efter en lille misforståelse sagde han, at han ikke længere var interesseret i mig.

  Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at udligne ting med ham, men alle mine bestræbelser virkede ikke, da han undgik mig på alle områder.

  Jeg besøgte forholdsrådgivere, gik til kirker for bønner, jeg kontaktede endda nogle stavehjul online, men der var ikke nogen løsning i stedet jeg blev scammed et par gange ... Ud af frustration forsøgte jeg at dræbe mit selv, men gode naboer greb ind. Min hele verden styrtede for mig, og jeg fortsatte med at tænke på, hvad jeg skulle gøre for at reparere mit brudte hjem. Jeg ringede til min ven, der rådede mig til at kontakte Dr OKOEBOR af e-mailsne (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarede mit problem for ham, fortalte han mig, at min mand var under hypnose, en kvinde havde lagt på ham som et resultat af at spise sin mad, og han sagde, at han ville give mig en stærk kærlighedstroll at bryde charmen og returnere ham tilbage til min i to dage. Dr. OKOEBOR instruerede mig også om, hvad jeg skal gøre for ændringer der skal ske. Jeg adlyder hans instruktioner og om to dage ringede min mand på telefon og bad om min tilgivelse, nu er mit hjem United som det plejede at være, mange gode stavehjul, du er virkelig stærk og venlig.


  (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

  SvarSlet
 6. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 7. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 8. Har du virkelig brug for en kærlighed til at bringe din ex-elsker tilbage eller genforene dit ægteskab? Email spell specialist til en hurtig 48-timers løsning. For et og et halvt år siden havde jeg et problem med min mand, der brækkede os op. Da han brød op, var jeg forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre for at få ham tilbage, jeg følte mig så tom indeni. Indtil jeg kontaktede denne læge, der blev fundet på internettet om, hvordan han har hjulpet så mange mennesker, løser deres forskellige problemer. Jeg mailede ham, og jeg fortalte ham mit problem, og jeg gjorde det, han bad om mig, for at gøre den lange historie kort, inden jeg vidste det, på mindre end 48 timer ringede min mand mig og han kom tilbage til mig og han fortalte mig det han beklagede, hvad der foregik mellem os to. Endelig skriver jeg dette vidnesbyrd om at takke dig og dyb taknemmelighed over for dig, Dr. spellspecialist for at holde dine ord og dine løfter om at bringe ham tilbage på bare 48 timer efter din stærke kast og til at bruge dig begavede og store kræfter til at bringe ham tilbage . Hvis du har brug for hans hjælp, kan du sende ham en mail på: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej, jeg er så begejstret for, at mit brudte ægteskab er blevet genoprettet, og min mand er tilbage, efter at han forlod mig og vores 2 børn til en anden kvinde. Efter 8 års ægteskab har jeg og min mand været i den ene eller den anden strid indtil han forlod mig endelig og flyttede til Californien for at være sammen med en anden kvinde. Jeg mente at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for børnene, men jeg kunne ikke kontrollere smerter, der gjorde ondt i mit hjerte, blev mit hjerte fyldt med sorg og smerte, fordi jeg var virkelig forelsket i min mand. Alt om dagen og aften tænker jeg på ham og altid ønsker at han ville komme tilbage, jeg var virkelig ked af det, og jeg havde brug for hjælp, så jeg søgte efter hjælp online og kom på tværs af et websted med så mange vidnesbyrd om, hvordan en stavekaster kaldet GREAT LAPOLA har hjulpet utallige mennesker, han kan bringe din ex tilbage hurtigt, så jeg troede jeg skulle give det en chance. Jeg kontaktede GREAT LAPOLA og GREAT LAPOLA fortalte mig, hvad de skulle gøre, og jeg gjorde det da. GREAT LA POLA gjorde en (kærlighedstabel) for mig.28 timer senere ringede min mand mig virkelig og fortalte mig, at han savnede mig og børnene så meget. Så fantastisk !! så det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejl, og for de smerter, han forårsagede mig og børnene, var den stærkere end vores tidligere ægteskab. Alt takket være STOR LAPOLA er han så kraftfuld, og jeg besluttede at dele min historie om Internettet, at STOR LAPOLA er en rigtig og kraftig stavekaster, hvem jeg altid vil bede om at leve længe for at hjælpe sine børn I tider med problemer, hvis du er her og du har brug for din ex-tilbage eller din mand har flyttet til en anden kvinde, don ' t cry Kontakt: E-mail ham på Greatlapola67@gmail.com du kan også ringe til ham eller tilføje ham på whatsapps +2349034970099

  SvarSlet
 10. Hej jeg er Allison Howarts Efter at have været i forhold til Anderson i årevis brød han op med mig, jeg gjorde alt for at få ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, spurgte jeg Han med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere ville kontakte en stavekasting, der kunne hjælpe mig med at stave det tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede jeg havde stavet, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede stavningskanal, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være fint inden tre dage, at min eks skal komme tilbage til mig inden tre dage, han kastede stavningen og overraskende den anden dag var det omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket over, at jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at en person, jeg kender, der har et problem med forholdet, ville være nyttigt for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og kraftige staveramme, der hjalp mig med mit eget problem. email: drpellar@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller i et andet tilfælde
  er kun Dr.Pella, der kan hjælpe dig med følgende problemer
  1) elsker spil
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægtefæller ægtefæller
  5) bindende stavning
  6) Breakup Spells
  7) Forfalske en kæreste i kærlighed
  8.) Du vil blive fremmet på dit kontor / lotteri stavemåde
  9) Vil du tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  drpellar@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om

  SvarSlet
 12. Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om

  SvarSlet
 13. Livet er virkelig en smuk ting, hvis du har den du elsker og elsker dig tilbage. Tak, Gud Dr, Sango. Jeg vil fortsætte med at fortælle verden til dig vidunderlige værker for mig. Jeg vil aldrig stoppe med at fortælle verden, hvor sjov og kraftig du er. Dette er min historie.
  Jeg hedder Nadia, jeg forlader i Canada med min familie.
  Jeg har sandelig aldrig troet på nogen anden åndelig kræfter. Men nu tror jeg jeg har oplevet magten fra Dr, Sango i mit ægteskab. Heldigvis boede jeg hos min mand med vores 12-årige søn. vi elskede hinanden og delte gaver. Vores forhold var misundelse blandt mine venner. Jeg var den lykkeligste kvinde på jorden, indtil djævelen kom mellem os gennem en anden dame, der brugte en kærlighedskarm på min mand. Min mand begyndte at behandle mig som om jeg ikke længere var vigtig for ham. Hans kærlighed til mig faldt helt. Jeg blev så kastet ned. For at skære den lange historie kort, på internettet, så jeg forskellige vidnesbyrd om denne mandgud Dr, Sango. Nogle sagde, at han reddede sit ægteskab, nogle sagde, at han hjalp dem med at få et godt stykke arbejde og gøre dem rige, sagde han helbrede sygdomme. En sagde, at han hjalp ham med at vinde lotteriet. Dette var utroligt, da jeg besluttede at prøve denne mand. Jeg kontaktede ham på hans Email spellspecialistcaster937@gmail.com og han fortalte mig, at min mand var under en anden kvinde, og han kunne bryde stavningen og nu er min mand tilbage med mig efter 8 måneders adskillelse. vi lever lykkeligt som vi plejede at, og vores søn er glad. alt fungerer godt til mit bedste. Jeg vil fortsætte med at fortælle verden om dine gode gerninger, hr. Gud fortsætter med at bruge dig til at hjælpe mennesker i denne verden.
  Gud Dr, Sango sagde også, at han kan løse mange andre problemer som
  Byg et brudt ægteskab
  tag din ex tilbage
  Hjælper med at få et godt stykke arbejde
  At vinde et lotteri
  helbrede mange sygdomme og mange andre gode job.
  her er hans email: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 14. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 15. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  SvarSlet
 16. MG !! Dette er bestemt et chokerende og et ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om dette magtfulde og store stavebesøg kaldet Lord Noble på forummet .. Jeg troede aldrig det, fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om magiske trylleformularer, ikke før Lord Noble gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab med 6 år tilbage til mig og bragte min ægtefælle tilbage til mig i de samme 48 timer, nøjagtigt som jeg har læst på internettet .. Jeg var virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hendes ryg .. Jeg har virkelig ingen udtryk, og jeg don ved ikke, hvor meget jeg kan overbringe min påskønnelse til dig Lord Nobel, du er en Gud sendt til mig og min hele familie .. Her er ..... Hans e-mail: lordnoblespellcaster@gmail.com eller lordnoblespellcaster@hotmail.com er bedste stavebeslag online, og hans resultat er 100% garanti.

  SvarSlet
 17. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

  SvarSlet
 18. Hvilken fantastisk gave fra Gud. Jeg er overraskelse over den form for magt, som denne stavebeslag besidder. chubygreat er en meget god og betroet tryllekunstner, der har gjort vidundere og ændret liv. han har hjulpet mange i deres forhold med at leve og andre sundhedsmæssige problemer og endda sociale problemer, jeg kalder ham læge for alle. Jeg mødte ham, da jeg var desperat efter at vende tilbage min mand, der efterlod mig nogle par måneder tilbage. Jeg har været flere steder på jagt efter hjælp til ingen nytte, indtil jeg passerede gennem Google, og jeg mødte hans vidnesbyrd om, hvordan han hjalp nogen til at vinde en vis mængde penge, som hans tidligere firma ejer ham. Selvom spørgsmålet ikke er relateret til mine, men baserer på det faktum, at han gør vidundere, besluttede jeg at kontakte ham, fordi hans e-mail og whatsapp-nummer var tydeligt skrevet. Jeg kontaktede ham og fortalte ham mit problem, og han lovede at hjælpe mig. og efter at jeg havde gjort alt, hvad han sagde, at jeg skulle gøre og give, fortalte han mig, at om to dage ville min mand vende tilbage, men jeg tvivlede på, om det vil fungere bare sådan. men til min største overraskelse kom de to dage, og ved middagstid kl. 13 på det tidspunkt bankede nogen på min dør og se, det var Maxwell, min mand. Du kan kontakte disse gode mand med følgende ..... whatsapp 2348165965904, du kan også e-maile chubygreat@gmail.com.

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 20. Med stor respekt og ære over for en rigtig stavebesøg, dr. Adeleke, der gendannede min kæreste efter en lang kamp, kontaktede jeg dr. Adeleke for en kærlighedsspion, og han kastede det, der kostede mig summen af 390 euro, og han, min eks, kaldte mig inden for området 48 timer, og min elsker var hjemme igen takket være ham. Min rådgivning er til jer alle, der har det samme problem at kontakte ham via opkald eller WhatsApp-nummer +27740386124 og e-mail: aoba5019@gmail.com

  SvarSlet
 21. Du kan ringe eller WhatsApp Dr Adeleke på +27740386124 for et øjeblikkeligt svar.
  Jeg skriver denne artikel for at takke Dr. Adeleke for den magtfulde stavecaster, der for nylig hjalp mig med at bringe min kæreste tilbage, som uden nogen grund i de sidste 2 måneder forlod mig til en anden kvinde. Efter at have set et internetindlæg af Eva Gertrud, der sagde, hvordan hun blev hjulpet af Dr. Adeleke på 24 timer med sin magtfulde trolldom. Jeg besluttede at kontakte ham for hjælp, fordi jeg var nødt til at vælge, fordi alt hvad jeg ønskede var for min kæreste og min lykke at komme sig. Dr. Adeleke accepterede at hjælpe mig og forberedte en trylleformular for mig, der bragte min kæreste inden for 24 timer med et beløb på 311,99 euro, og i dag er jeg glad for, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min kæreste nu er med mig. og nu er han forelsket i mig som aldrig før. Seere, der læser dette indlæg, der ønsker enhver form for staveformularer som penge stave, sygdomsformular, E.T.C. Du kan ringe eller WhatsApp Dr Adeleke på +27740386124 for et øjeblikkeligt svar.

  SvarSlet
 22. Min mand og jeg har været gift i ca. 7 år nu. Vi var heldigvis gift med to børn, i den sidste måned begyndte jeg nu at bemærke en mærkelig opførsel fra ham, og et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen. Han begyndte at komme sent hjem fra arbejde, han var næsten ikke interesseret i mig eller børnene. Nogle gange går han ud og kommer ikke engang hjem i cirka 2-3 dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at rette op på dette problem, men alt var forgæves, jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp Da jeg gennemsøgte Internettet en dag, stødte jeg på et websted, der antydede, at Dr. Igbinovia kan hjælpe med at løse ægteskabelige problemer, gendanne ødelagte forhold og så videre Så jeg følte, at jeg skulle prøve ham, så jeg kontaktede ham, og han lavede en trylleformel for mig, bare to dage kom min mand til mig og undskyldte de forkerte, han gjorde, og lovede aldrig at gøre det igen siden da alt har vendte tilbage til det normale. Jeg og min familie bor lykkeligt sammen igen. Alle tak til Dr. Igbinovia. Hvis du har brug for en stavebeslag, der kan kaste en stave, der virkelig fungerer, foreslår jeg, at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe dig. Dette er hans e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp / viber +2348144480786 tager ting for givet, og det vil blive taget fra dig

  SvarSlet
 23. DET ER sandt, at mange af stavekasteller er falske, dette er det eneste stavebesøg, der har været i stand til at vende tilbage min jente den sidste uge efter noget falskt caster indsamlet min penge, kontakt venligst dr. ALASHIRA, at det er en god mand, der vil hjælpe dig (HENK JERRY) E-POST dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

  SvarSlet
 24. Tak, hr. For dine ægte trylleformularer. Dette er virkelig utroligt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv. Før jeg mødte dig Sir DR ALASHIRA, har jeg prøvet alle mulige midler, som jeg kunne for at få min kone tilbage, men kom faktisk at indse, at INGENTING arbejdede for mig, og at min kone havde udviklet meget had mod mig..Jeg troede, at der ikke var noget håb om at genforenes med min ex-kone og børn. Men når jeg læste gode anmeldelser om dit arbejde, sir, jeg besluttede at prøve det, og jeg gjorde alt det, du instruerede mig, og jeg stolede på dig og fulgte dine instruktioner, ligesom du har garanteret mig inden for 48 timer, og det var netop, da min kone ringede til mig. Vi er mere indholdsrige end nogensinde. Alt ser perfekt ud end før. Tak så meget for dine autentiske og uomtvistelige trollformularer.Tak Sir for din hjælp, så jeg lover at fortælle verden om dig god Hvis du har brug for hjælp til dit ægteskab med brudt forhold, bedes du kontakte Dr. alashiraright nu for presserende hjælp WhatsApp + 2348034395438 eller e-mail dr.alashirao1@gmail.com Jeg vil have, at enhver, der står over for ethvert problem, også skal afgive et vidnesbyrd snart, ligesom mig.

  SvarSlet
 25. Jeg er den store OGUNAMEN fra UZEBU-land (The Magic Man)
  Den kongelige indfødte læge i UZEBU..Hvad vil du have ?, Jeg kan gøre dig rig, bringe din eks_husbånd, eks_kone, eks-kæreste eller kæreste tilbage, hvis du
  kontakt mig i dag. (Ugbegundenger@gmail.com)
  Hvis du har problemer med følgende:
  (1) Hvis du vil have din eks tilbage
  (2) hvis du altid har dårlige drømme.
  (3) Du vil blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Du vil have, at kvinder / mænd skal løbe efter dig.
  (5) Hvis du vil have et barn.
  (6) Du vil være rig uden nogen menneskelig ofring
  (7) Du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.
  (8) Hvis du har brug for magt og charme for at vinde enhver retssag
  (9) Åndelig hjælp til Guds mænd
  (10) Hvis du har brug for, skal du gøre, som jeg siger stave
  (11) Hvis du har brug for kommandotone
  (12) Hvis du har brug for økonomisk hjælp.
  (13) Urtepleje
  (14) Hvis du ikke kan være i stand til at tilfredsstille din kone sexlyst på grund af lav erektion.
  (15) Hvis du har en HIV AID og enhver slags sygdom
  (16) Bring tilbage stjålne ejendomme * Beskyttelse af ejendomme og forretning
  (17) Diabetes * Ulykke * Slag * Forretningsudvikling
  (18) udfører sex på drøm * Åndelig mand / kone
  (19) graviditetsproblemer * Kvinder med menstruationsproblemer.
  (20) charme til levering af stoffer som kokain,
  (21) magt til at erhverve visum og rejse til udlandet og hvide kvinder til at elske og give dig penge osv.
  (Ugbegundenger@gmail.com)

  SvarSlet 26. Jeg blev såret og hjerte knust, da der opstod et meget stort problem i mit ægteskab for syv måneder siden, mellem mig og min mand. så forfærdelige, at han tog sagen for retten for en skilsmisse. han sagde, at han aldrig ville være hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så han pakket ud af huset og fik mig og mine børn til at gennemgå alvorlige smerter. Jeg prøvede alle mine mulige midler for at få ham tilbage, efter meget tiggeri, men helt uden hjælp. Og han bekræftede det, at han har taget sin beslutning, og han ville aldrig se mig igen. Så en aften, da jeg kom tilbage fra arbejde, mødte jeg en gammel ven af ​​mig, der bad om min mand. Så jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde, jeg kan få min mand tilbage på, er at besøge en DR OSUNOGIE, fordi det virkelig har fungeret for ham også. Så jeg troede aldrig på fortryllelse, men jeg havde intet andet valg end at følge hans råd. Derefter gav han mig e-mail-adressen på DR OSUNOGIE, som han besøgte. Så næste morgen sendte jeg en mail til den adresse, han gav mig, og DR OSUNOGIE forsikrede mig om, at jeg får min mand tilbage næste dag. Hvilken forbløffende erklæring !! Jeg har aldrig troet, så han talte med mig og fortalte mig alt, hvad jeg har brug for. Derefter næste morgen, så overraskende, min mand, der ikke ringede til mig i de sidste syv måneder, ringede til mig for at informere mig om, at han kom tilbage. Så fantastisk!! Så det var sådan, han kom tilbage samme dag med masser af kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejltagelse og for den smerte, han forårsagede mig og mine børn. Derefter fra den dag var vores forhold nu stærkere end hvordan det var før ved hjælp af DR OSUNOGIEa. Så jeg vil rådgive dig derude, hvis du har noget problem, kontakt DR OSUNOGIE, jeg giver dig 100% garanti for, at han vil hjælpe dig .. E-mail ham på: (osunogie@gmail.com)

  SvarSlet
 27. Jeg skriver denne artikel for at værdsætte DR OSUNOGIE's gode arbejde, der for nylig hjalp mig med at bringe min kone tilbage, som uden nogen grund i de sidste 3 år forlod mig efter en anden mand. Efter at have set et indlæg af en kvinde på internettet, der vidner om, hvordan hun blev hjulpet af Dr. OSUNOGIE. Jeg besluttede også at kontakte ham for hjælp, fordi alt hvad jeg ønskede var, at jeg skulle få min kone, lykke og for at sikre, at mit barn vokser op med sin mor. Jeg er glad i dag, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min kone nu er med mig igen, og hun er nu forelsket i mig som aldrig før. Har du brug for hjælp i dit forhold som at få din mand, kone, kæreste, kæreste, vinder af lotterier, urtemedicin mod sygdom eller jobfremme E.T.C. Seere, der læser mit indlæg, der har brug for hjælp fra Dr. OSUNOGIE, skal kontakte ham nu på sin e-mail: (osunogie@gmail.com)

  SvarSlet
 28. Jeg takker dig chubygreat for alle dine vidunderlige værker og vidunderlige værker, du har gjort for mig, og de omkring mig, du er faktisk en stor stavebesætning, en fredsskabende. chubygreat har hjulpet mig meget i mit ægteskab. For nogle år tilbage havde jeg og min kone nogle problemer, og det førte til, at hun boede huset. Vi havde allerede to børn sammen Natalie og Vanessa, som jeg værdsætter så meget. Jeg elsker min familie så meget, at jeg kan gøre noget. min kone Mabel forlod mig og tog børnene på grund af vores misforståelse, og jeg forårsagede det alt sammen, jeg snydt på hende. hun forlod huset, og jeg vidste aldrig hvad og hvordan man bedte hende mere, jeg blev næsten vanvittigt og prøvede at se efter en måde at bringe dem tilbage på, indtil jeg stødte på den store stavebeslag i google. Jeg kontaktede ham, og han stillede mig nogle spørgsmål, som jeg svarede, og han fortalte mig, hvad jeg havde brug for, og de ting, jeg har brug for at give, jeg troede, det hele var en fusk, selvom jeg besluttede at prøve det. Han gav mig to dage til min kone at vende tilbage, og det var sådan, alt blev løst i mindelig retning. hun kom af sig selv uden at jeg gik til hende og sagde, at alt er godt. og lige siden da har chubygreat@gmail.com hjulpet mange, jeg kender, fordi jeg fortæller folk, der står over for det samme spørgsmål om denne store mand, og de vidnede alle og takker mig. Du kan kontakte chubygreat nu for hjælp til enhver slags problemer med hans detaljer Whatsapp +2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com. Han er den løsning, du søger nu.

  SvarSlet
 29. Jeg takker dig chubygreat for alle dine vidunderlige værker og vidunderlige værker, du har gjort for mig, og de omkring mig, du er faktisk en stor stavebesætning, en fredsskabende. chubygreat har hjulpet mig meget i mit ægteskab. For nogle år tilbage havde jeg og min kone nogle problemer, og det førte til, at hun boede huset. Vi havde allerede to børn sammen Natalie og Vanessa, som jeg værdsætter så meget. Jeg elsker min familie så meget, at jeg kan gøre noget. min kone Mabel forlod mig og tog børnene på grund af vores misforståelse, og jeg forårsagede det alt sammen, jeg snydt på hende. hun forlod huset, og jeg vidste aldrig hvad og hvordan man bedte hende mere, jeg blev næsten vanvittigt og prøvede at se efter en måde at bringe dem tilbage på, indtil jeg stødte på den store stavebeslag i google. Jeg kontaktede ham, og han stillede mig nogle spørgsmål, som jeg svarede, og han fortalte mig, hvad jeg havde brug for, og de ting, jeg har brug for at give, jeg troede, det hele var en fusk, selvom jeg besluttede at prøve det. Han gav mig to dage til min kone at vende tilbage, og det var sådan, alt blev løst i mindelig retning. hun kom af sig selv uden at jeg gik til hende og sagde, at alt er godt. og lige siden da har chubygreat@gmail.com hjulpet mange, jeg kender, fordi jeg fortæller folk, der står over for det samme spørgsmål om denne store mand, og de vidnede alle og takker mig. Du kan kontakte chubygreat nu for hjælp til enhver slags problemer med hans detaljer Whatsapp +2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com. Han er den løsning, du søger nu.

  SvarSlet
 30. PRESTIGE FINANCE LIMITED

  Et fuldt registreret långivningsfirma, der tilbyder alle former for lån til individuelt eller økonomisk samarbejde uanset din placering. Vores lån tager maksimalt 1 arbejdsdage for at blive godkendt til kunder over hele kloden. Vores tilbud inkluderer følgende låneprogrammer * Lån til udvikling af virksomheder til en konkurrencemæssig fordel. * Personlige lån (sikre og usikrede) * Forretningsmæssige lån (sikre og usikrede) * Undergraduate lån * kandidatlån * MBA-uddannelseslån * Personlig / medicinsk uddannelse
  Lån * Juridisk uddannelseslån * Studerer i udlandet Lån * Konsolideringslån * Kombinationslån ** Sikkerheds- og ikke-sikkerhedslån ***** Du kan erhverve finansieringen fra os i et beløb på $ 10.000,00 til $ 10 milliarder US dollar eller enhver anden valuta på dit valg. Dette finansieringsagentur udlån til kunder, der er interesseret @ 3% rente. For nemme trin eller Skulle du have spørgsmål eller spørgsmål til Prestige Finance, eller hvis du har brug for yderligere hjælp til en anden form for låneansøgning, så tøv ikke med at kontakte os. For flere detaljer, kontakt os ved hjælp af nedenstående oplysninger:
  E-mail: prestigefinancelimited@mit.tc
  Alternativ e-mail: prestigefinancelimited@zoho.com
  UK Office Line: Tlf: [44] (0) 20-7436-9047
  Registreringsnummer: 4413348
  CCL-nummer: 652520
  Interim tilladelsesreference nummer: 384506
  © Prestige Finance® 2020.

  SvarSlet
 31. Benötigen Sie echte Finanzdienstleistungen mit einem Zinssatz von 3%? Für weitere Informationen wenden Sie sich bitte an E-Mail: polkowskim960@gmail.com oder Watsup: +1 661-772-9122.
  Dr. Polkowski Maciej

  SvarSlet
 32. Mit navn er Marian Philip, jeg kommer fra Polen og deler det med verdensbasen i min virkelige livshistorie, jeg vil have verden at vide om Dr. Pellar, en stor mand, der er magtfuld og ærlig, jeg havde problemer med min mand og han blev skilt fra mig, bare fordi jeg ikke havde børn til ham efter 9 års ægteskab, og jeg leder efter hjælp overalt, jeg ved, at nogen kan hjælpe mig, og jeg så en annonce på Internettet, som damen delte, da Jeg talte om Dr.Pellar om, hvordan han fik hjælp fra ham inden for 24 timer, jeg kontaktede hurtigt DrPellar, og han fortalte mig, at han ville hjælpe mig med mit problem inden for 24 timer, han var ikke, jeg er sikker på hans ord, før han kom med min mand tilbage på mindre end 24 timer, og siden min mands hjemkomst er jeg den lykkeligste kvinde i verden, nu er jeg en gravid dreng, jeg vidner i dag, fordi jeg fortalte Dr.Pellar, at jeg ville lade verden vide om ham og selv de af jer, der har brug for en løsning på dit livs problemer, skal du kontakte ham i dag og forberede din egen løsning via: drpellar@gmail.c om

  SvarSlet
 33. Jeg lover at dele dette vidnesbyrd rundt om i verden, så snart min ven vender tilbage til mig, og i dag vil jeg gerne takke Dr.Sango med al respekt for at bringe glæde og lykke til mit forhold og min familie. Jeg vil informere jer alle om, at der er en magisk trylleformular, der er reel og reel. Jeg troede aldrig på nogen af ​​disse ting, før jeg mistede min ven. Jeg havde brug for hjælp, indtil jeg fandt en stor fortryllelse på en besværgelse. Og han tryllede en kærlighedsformulering til mig og forsikrede mig RedHat jeg ville få min ven tilbage inden for to dage efter, at trylleformularen blev frigivet. Tre dage senere ringede min telefon, og så chokerende var det min ven, der ikke havde ringet til mig de sidste 6 år, undskyldte for at have brudt mit hjerte og fortalte mig, at han var klar til at være min rygsøjle resten af ​​sit liv med mig. Dr.Sango frigav ham for at vide, hvor meget jeg elsker og vil have ham. Og han åbnede øjnene for at forestille sig, hvor meget vi delte. Når jeg skriver dette vidnesbyrd, er jeg den lykkeligste pige i verden, og min ven og jeg lever et lykkeligt liv, og vores kærlighed er nu stærkere end før bruddet. Derfor lovede jeg at bære mit vidnesbyrd i hele universet. Tak til Dr.Sango for det overdrevne arbejde, han gjorde for mig. Nedenfor er e-mail-adressen for hver situation, du går igennem, det kan være hjertesorg, og jeg forsikrer dig om, at som han gjorde for mig, vil det helt sikkert hjælpe dig. e-mail: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg er Angela Castor. Jeg er 43 år og blev gift i en alder af 25. Jeg har kun to børn og jeg lever lykkeligt. Efter fem års ægteskab er min mands opførsel blevet så mærkelig, at jeg ikke rigtig forstår, hvad der skete. Han pakket fra hus til hus af en anden kvinde, og jeg elsker ham så meget, at jeg også
  Jeg drømte aldrig om at miste ham. Jeg prøvede mit bedste for at sikre, at min mand kom tilbage til mig, men til ingen nytte græd og græd jeg og søgte hjælp. Jeg diskuterede dette med min bedste ven Alison, og hun fortalte mig, at hun kunne hjælpe mig. Hun fortalte mig om en mand ved navn Dr.Sango, fortalte mig, at han var en meget stor mand og en rigtig mand, som man kunne stole på, og at der ikke var noget ved ham, der handlede om kærlighed og graviditet, som hun ikke kunne løse, og hun fortalte mig hvordan han hjalp hende og utallige mennesker med at genopbygge deres forhold. Jeg kontaktede hurtigt hans e-mail-adresse, forklarede alle mine problemer for ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle være bange for, at alle mine problemer ville være i orden. I øjeblikket er jeg meget glad for, at jeg fik min mand tilbage ved hjælp af Dr.Sango, og vi lever lykkeligt med så meget kærlighed til hinanden. Ærligt talt er en mand meget god, og hvis han leder efter hjælp til at gendanne dit ægteskab eller forhold, skal du kontakte ham via e-mail; stavespecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 35. Min ekskæreste dumpede mig for 6 måneder siden, efter at jeg beskyldte ham for at have set en anden og fornærmet ham. Jeg vil have ham til at komme tilbage til mit liv, men han nægter at kontakte mig. Jeg var så forvirret og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, min ven præsenterede mig for en kærlighedsformulering fra ARAB, Dr.Pella, der kastede en kærlighedsformulering for at genforene brudte forhold og ægteskaber, tvivlede først på, om det var sandt, men besluttede at prøve når jeg kontakter denne kærlighedsformular via hans e-mail drpellar@gmail.com kastede en kærlighedsformulering, der gendannede min eks inden for 24 timer, kom vi sammen igen, kontakt denne kærlighedsstavler for jeres ægteskab eller forholdsproblemer, kontakt ham for at få en bedre forståelse. via e-mail drpellar@gmail.com

  SvarSlet
 36. Jeg lover at dele dette vidnesbyrd over hele verden, når min kæreste vender tilbage til mig, og i dag vil jeg med al respekt takke Dr. Isikolo for at bringe glæde og lykke til mit forhold og min familie. Jeg vil informere jer alle om, at der findes en stavekontrol, der er ægte og ægte. Jeg troede aldrig på nogen af ​​disse ting, før jeg mistede min kæreste, jeg havde brug for hjælp, indtil jeg fandt Dr. Isikolo en ristestave, og han kastede en kærlighedsformulering til mig, og han forsikrede mig om, at jeg får min kæreste tilbage om to dage efter at trylleformularen er blevet afgivet. fire dage senere ringede min telefon, og så chokerende var det min kæreste, der ikke har ringet til mig i de sidste 3 år og undskyldt hjertet, og fortalte mig, at han er klar til at være mit rygben indtil resten af ​​hans liv med mig. Dr. Isikolo løsladt ham for at vide, hvor meget jeg elskede og ville have ham. Og åbnede øjnene for at forestille sig, hvor meget vi deler sammen. Når jeg skriver dette vidnesbyrd lige nu, er jeg den lykkeligste pige på jorden, og jeg og min forlovede lever et lykkeligt liv, og vores kærlighed er nu stærkere end hvordan det var, selv før vores opbrud. Så det var derfor, jeg lovede at dele mit vidnesbyrd over hele universet. Al tak til Dr. Isikolo for det overdrevne arbejde, han har udført for mig. Nedenfor er e-mail-adressen, hvis du er i en situation, du gennemgår en hjertestop, og jeg kan forsikre dig om, at som han har gjort min, vil han helt sikkert også hjælpe dig. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196.

  SvarSlet
 37. Jeg vil fortælle verden om dr. Tunde den store stavekaster, der bragte min mand tilbage til mig, da jeg troede, at alt håb var tabt. Dr, tunde brugte sin magtfulde trylleformular til at sætte et smil på mit ansigt ved at bringe min mand tilbage med sin trylleformular, først troede jeg, at jeg drømte, da min mand kom tilbage til mig på knæ og bad mig om at tilgive ham og acceptere ham siden da elsker han mig mere, end jeg nogensinde havde forventet, så jeg aflagde et løfte til mig selv, at jeg vil lade verden vide om Dr, tunde, fordi han er en gud på jorden. Har du problemer i dit forhold? har din partner skilt op med dig, og du stadig elsker og vil have ham tilbage? Har du problemer med din økonomi? eller har du brug for hjælp af nogen art, så kontakt Dr, tunde i dag, jeg giver dig 100% garanti for, at han vil hjælpe dig, ligesom han hjalp mig. Dr, tunde e-mail er: toye816@gmail.com ELLER Whats App +393510651312

  SvarSlet
 38. MG !! Dette er bestemt et chokerende og ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om denne magtfulde og store læge kaldet dr allam på forummet..jeg troede ikke , fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om, hvad der ikke skete, før dr allam gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab på 6 år tilbage til mig og bragte min vender tilbage til mig i samme 48 timer har læst på Internettet ... åh min Gud, jeg er virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hende tilbage .. Jeg har virkelig mangel på udtryk, og jeg ved ikke hvor meget for at formidle min påskønnelse til digDrALLAM du er en Gud sendte til mig og hele min familie .. Her er ... er den bedste læge online og hans resultat er 100% garanti .. e-mail dralahalah@gmail.com .... WhatsApp eller ring til +2348115720823 ... bedes du kontakte ham i dag, han er fantastisk .. ..

  SvarSlet
 39. Jeg vil gerne takke ALASHIRA for din hjælp. Min kone forlod mig for et par måneder tilbage, og jeg havde brug for hende i mit liv, fordi jeg elsker hende så meget. Jeg kontaktede ALASHIRA, da jeg læste om ham på Google, hvordan han returnerer kærlighed. Han gav mig forsikring og fortalte mig, at han havde brug for ting, som jeg leverede, og inden for de næste to dage efter at have trylleformuleret, kom hans kone tilbage til mig. Tak ALASHIRA Du kan kontakte ham med følgende detaljer. dralahalah@gmail.com eller Whatsapp +23480115720823 han er en god mand, kontakt ham i dag ..

  SvarSlet
 40. DET ER SAND, AT MANGE AF SPELL CASTEL ER FALSKE, DETTE ER DEN ENESTE STAV CASTEL CASE, DER HAR VÆRET I stand til at returnere min pige, den sidste uge, efter at en eller anden falsk CASTER har indsamlet min penge, så kontakt venligst DR ALASHIRA, AT DET ER EN GOD MAND (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

  SvarSlet
 41. Dzīve ir noslēpums ar daudziem jautājumiem, uz kuriem jāatbild, ar kādām nepatikšanām jūs sastopaties uz zemes?
  Vai jūsu vīrs vai sieva aizgāja no jūsu dzīves bez jebkāda laba paskaidrojuma, kas liek jums sajaukt un vēlaties viņus atgriezties savā dzīvē? DR WALE ir īstais cilvēks šim darbam, viņš ir spēcīgs burvestības ritulis, ko svētījuši viņa senči un kuru dievi ir pieņēmuši par viņu ruporu uz zemes. DR WALE palīdz man glābt manas salauztās mājas, atvedot man savu vīru ar savu spēcīgo burvestību . Mani un manu vīru šķīra 14 mēneši bez saziņas, bet ar DR WALE burvestību viņš ir atgriezies, un mēs atkal esam viena laimīga ģimene. Ja jūs saskaras ar jebkāda veida dzīves problēmām un jums nepieciešams ātrs risinājums, sazinieties ar pareizrakstības DR WALE. WhatsApp / Viber: +2349015141346 vai e-pasts: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 42. Med så meget i hjertet er jeg her for at udtrykke mig om, hvordan Dr. Odunola reddede mit ægteskab fra skilsmisse. Jeg og min mand havde en vis misforståelse, og det rev vores ægteskab fra hinanden i det omfang min mand søgte en skilsmisse. Så jeg har ingen mulighed end at gå på Internettet for at finde en løsning på mit problem. Det var der, jeg stødte på Dr. Odunola-detaljer og om, hvordan han har hjulpet mange mennesker ved at gendanne deres forhold. Jeg kontaktede Dr.Odunola og på mindre end 48 timer aflyste min mand skilsmissepapirerne. Nu lever jeg selv og min mand sammen i fred og harmoni takket være Dr.Odunola for at redde mit ægteskab fra at gå i stykker. Dr. Odunola kontaktoplysninger er via e-mail: odunolaspiritualtemple@gmail.com.

  SvarSlet
 43. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

  SvarSlet
 44. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

  SvarSlet
 45. Det fungerede virkelig, og jeg er stolt over at være vidne til det. Jeg så indlægget om, hvordan hun fik sin mand tilbage gennem DR WALE. Han hjalp hende med at få sin eksmand tilbage. Min skiltes for 2 år siden for at bo hos en anden mand, og jeg prøver at lade hende gå, men kunne ikke, så jeg prøver at gøre en masse ting for at få hende tilbage, hun kommer ikke tilbage til mig. En dag besøger jeg forumet for nogle tip til bedring, og der så jeg en kvinde vidne om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, efter at han havde bundet sig med en anden kvindes magi, og DR WALE hjalp hende. Begyndelsen troede jeg aldrig på åndeligt arbejde, prøvede modvilligt det, var desperat, jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer for ham, til min største overraskelse hjalp DR WALE mig med at finde min kvinde efter 2 dage, og nu er mit forhold perfekt nu. som lovet. Permanent gendannelse af en eks bringer ikke kun nogen tilbage, du elsker, men forener også følelser fra elskere med det faktum, at du er tilfreds med denne person. Min kvinde behandler mig som en konge nu og siger altid, at hun elsker mig hele tiden. Hvis du gennemgår vanskeligheder i dit forhold, kan DR WALE problemer hjælpe ægteskabshjælp, KONTAKT HAN WhatsApp / Ring til ham på +2347054019402 eller EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 46. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

  SvarSlet
 47. HVORDAN JEG FÅR MIN EKKONNE TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ODION ...... Hej alle sammen, jeg hedder Thomas Kraene, efter 15 års ægteskab boede jeg og min kone lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og jeg elskede min familie, de var min højeste prioritet, indtil en morgen havde jeg og min kone et lille argument, som jeg ved, at alle par har, fordi der ikke er perfekte par i denne verden efter argumentet, jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke ' for ikke at finde min kone og vores børn, hun pakkede også sine tasker og børnenes og forlod jeg prøvede at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende, jeg gik til hendes vens hus, men de kunne ikke fortælle mig, hvor jeg kunne finde hende, jeg var frustreret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at drikke alkohol hver dag og aften, jeg stoppede med at gå på arbejde, det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn betyder alt for mig, det var som om en del af min krop forlod mig, jeg kunne ikke ' t fungerede godt, en dag søgte jeg på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om nogen, der vidnede om en mand ringede til Dr. ODION, og hvordan han bragte sin kone tilbage inden for 3 dage, jeg tænkte ikke to gange over det. Jeg sendte en besked til ham og fortalte ham alt, hvad der skete mellem mig og min kone, og han sagde, at han finder mit problem meget let for ham at løse han fortalte mig også at stole på ham, at min kone kommer tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stoler på ham, og han bad om nogle oplysninger, som jeg gav ham, 3 dage senere kom min kone hjem med børnene, jeg var så overrasket over at se hende, det var som en drøm for mig begyndte hun at græde og undskyldte mig, jeg fortalte hende, det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad, hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis du er sønderknust, fordi din kone eller mand forlod dig, kan du kontakte ham via hans e-mail for enhver form for dødsformular, beskyttelsesformulering og også for at løse retssager. (drodion60@yandex.com) eller du kan også whatsApp ham på +2349060503921.

  SvarSlet
 48. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 49. Jeg er en glad person nu alt sammen takket være DR WALE. Jeg blev gift 2012. Jeg kunne ikke føde i fem år. MIN mand var bekymret og planlagde at sende mig ud af sit hus fortalte mig, at han ville skille mig. Alt dette lægger stor smerte i mit hjerte. Med mit hjerte i smerter, det er her, jeg deler mit problem med en af ​​mine venner, jeg ved, at jeg også havde giftede problemer. Hun sagde, at i løbet af sin hårde tid var DR WALE den, hun kontaktede, og DR WALE bragte sin mand tilbage inden for 3 dage, og begge er glade igen sammen. Jeg tog DR WALE-kontakt fra hende og chatte DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jeg fortalte DR WALE alt, hvad der bekymrede mit hjerte, og han bad mig om ikke at græde mere. DR WALE Kastede en trylleformular for mig inden for få måneder han kastede trylleformularen for mig, jeg var gravid. 2019 fødte jeg et barn, min mand var glad, og vi lever lykkelige. Så hvis du har brug for presserende hjælp til enhver form for problemer, er du i DR WALE er den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 50. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 51. Har hørt mange gode nyheder om DR WALE. En af mine venner, der spillede lotteri, fortalte mig, hvordan DR WALE gav sit heldige nummer til Win. En ven fortalte mig, hvordan DR WALE bragte sin mand tilbage til hende. En ven af ​​en ven forklarer, hvordan DR WALE hjalp ham med at vinde kontraktjob, som han har kæmpet i årevis. En ven talte også om, hvordan DR WALE hjælper hende til graviditet hos børn. En ven talte om, hvordan DR WALE hjælper hende med at stoppe en skilsmisse, da hendes mand planlagde at skille sig fra hende. Efter at have hørt mange andre gode ting, han har gjort for andre mennesker over hele verden. Jeg har ikke noget valg at kontakte ham og dele mine problemer med ham. Fortalte ham, hvordan min mand opførte sig dårligt over for mig og børnene. Efter at jeg fortalte ham, bad han mig om at sende navnet på min mand, hvilket jeg gjorde. Han fortalte mig, at han vil trylleformulere for mig. Han siger, at når han først har trylleformuleret, vil min mand være god for mig og børnene. Sandelig efter trylleformularen blev afgivet begyndte min mand at handle normalt tilbage til os derhjemme. Han passer nu godt på os derhjemme. Du kan kontakte DR WALE på e-mail drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 52. Hej venner, jeg er her for at sige et fantastisk og forbløffende vidnesbyrd om en stor stavehjul, der hjalp mig. Mit navn er Vivian Anderson fra Canada. At få min elsker tilbage er, hvad jeg mindst forventede og aldrig kunne forestille mig. Jeg og min elsker har været gift i fem år, og vi har levet lykkeligt, men pludselig ændrede han sig helt og vendte sig væk fra mig, og jeg vidste aldrig, hvad der foregik, jeg prøvede at spørge ham, men han nægtede at fortælle mig hvad problemet er, og efterhånden som han gik, søgte han skilsmisse. Jeg var så bekymret og forvirret, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var ikke let, jeg troede alt håb var tabt, og under min søgen efter en vej ud fortalte en af ​​mine venner, der havde et lignende problem mig om en stor trylleformular, der hedder Dr ogugu, som hjalp hende med at få sin ven tilbage også. Jeg tror aldrig på tryllekunst i hele mit liv eller en magi, fordi jeg aldrig troede, det ville fungere, men jeg prøvede at give denne mand en chance og til min største overraskelse kastede han en trylleformular for at bringe min kæreste tilbage, men i dag er vi tilbage sammen til et dejligt hjem med to smukke børn.Tak Dr 0gugu Vi er glade sammen igen, og jeg benytter lejligheden til at fortælle enhver, der passerer en lignende situation, eller hvis du har brug for Cure for at kontakte ham på +2347011196745 E-mail :: solutiontempledrogugu @ gmail .com

  SvarSlet
 53. Jeg er så begejstret for, at mit ødelagte ægteskab er blevet genoprettet. "Vi lavede for nylig
  op, selvom det var svært. Det har været mere end en måned nu, og
  alt føles som om det er vendt tilbage til det normale. Han er begyndt at behandle mig
  bedre, og det har været en helingsproces for os begge. Om natten hopper det
  havde varet i næsten 2 år, før vi brød op, er endelig forbi. Det er ligesom
  vi blev forelsket igen! Vi har begge lagt fortiden bag os og er
  forsøger at bevæge sig fremad - og for første gang i lang tid, fremtiden
  se meget lysere ud. Jeg kan ikke udtrykke i verdens hvor taknemmelige jeg er dr uduebor
  for at genoplive er det som om vi endelig har genopdaget disse ting ved hver
  andet, der fik os til at blive forelsket i første omgang. Al bekymring og
  stress er simpelthen forsvundet. Tak Dr. uduebor for at redde min ødelagte
  ægteskab og bringe min mand tilbage til mig! "Jeg og min mand lever
  sammen lykkeligt igen. Alt tak til Dr uduebor. Hvis du har noget problem
  med ildstedsproblemer også. Kontakt (dr.uduebor@gmail.com) eller
  Whatsapp (+2349044159370)

  SvarSlet
 54. De er mange stavehjul online, men DR WALE er forskellig fra dem. Før jeg mødte DR WALE, har jeg prøvet en eller to stavekontrol før, eller de arbejdede for mig. Så jeg er nødt til at prøve igen, det er sådan, jeg stødte på DR WALE, en virkelig sandhed mand af hans ord og virkelig mand, der er arbejde, er ægte. Da jeg mødtes med DR WALE, forklarede jeg ham alle de problemer, jeg havde med min mand, der forlod for at blive hos en anden kvinde. Han efterlod mig og børnene intet. Efter al min forklaring fortalte DR WALE mig, at jeg skal betale for VARER, som jeg gjorde. Han fortalte mig derefter, at trylleformularen vil tage dage at arbejde, som jeg venter. FOR min overraskelse efter nogle dage, hvor jeg modtog et opkald, var stemmen min mands stemme, der græd på telefon, der fortalte mig, at han ikke vidste, hvad der kom over ham. bønfaldt mig om tilgivelse og fortalte mig er på vej hjem. Lige nu lever vi alle sammen lykkeligt sammen igen. Alt tak til DR WALE for er fantastisk arbejde. Du kan også kontakte DR WALE på e-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 55. DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 56. Mit navn er Dion, jeg vil gerne dele min oplevelse med, hvordan jeg får min mand tilbage efter bruddet, og jeg vil have, at alle kvinder læner sig og kopierer min løsning, fordi det vil hjælpe dig meget.
  Efter 5 år med at gifte sig med min mand med 2 børn begyndte min mand at opføre sig underligt og gå ud med andre damer og viste mig, kold kærlighed, ved flere lejligheder risikerer jeg skilsmisse, hvis jeg tør høre om hans affære med andre damer, jeg blev fuldstændig ødelagt og forvirret, indtil min gamle ven fortalte mig om en online tryllekunstner ved navn Dr.Sango, der hjælper mennesker med ægteskabsforhold gennem kærlighedsformuleringer. Jeg tvivlede oprindeligt på, om en sådan ting overhovedet eksisterede, men jeg besluttede at prøve det, da jeg kom i forbindelse med ham, hjalp mig med at kaste en kærlighedsformulering og inden for 48 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu stoppede han med at gå sammen med de andre damer og mig med mig i godt og ægte Kontakt denne store besked om kærlighedsformuleringer for at få dit forhold eller ægteskabsproblem løst i dag, kontakt Dr Sango via; stavespecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 57. Jsem z Ghany, jmenuji se Parle, dám světu vědět o Velkém muži
  Dr.Sango to pro mě udělal znovu, což ženě pomohlo najít svého muže zpět. Chci dát světu vědět o Dr. Sangovi, který mě přivedl zpět k mému bývalému milenci, když jsem si myslel, že to už je ztracená naděje. Doktor Sango se ze všech sil snažil vykouzlit úsměv na mé tváři, a tak si přivedl k srdci Micheal manželku, pomyslel jsem si pro sebe, jak se mi zdálo, když se moje žena ke mně vrátila a prosila mě, abych klekl a zeptal se jí . na konci svého života jsem byl milován víc, než jsem kdy čekal, a tak jsem souhlasil, že dám světu vědět o Dr. Sangovi, takže je to skvělé kouzlo. Každopádně jsem mu poslal e-mail a on mi pomohl a až 48 hodin jsem dostal výsledek, který mě stále udivuje. Máte problémy s obnovou? váš partner se s vámi rozešel a vy vždy milujete a chcete? Máte problém s financemi? nepotřebuji pomoc žádného jiného, ​​kontaktujte Dr.Sango ještě dnes, dávám vám 100% záruku, hodně vám to pomůže, hodně mi to pomohlo. E-mailová adresa Dr.Sango je: spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlet
 58. Mit navn er Alimot fra Albanien
  Citerer du en smertefuld skilsmisse eller skilsmisse? Bring din tidligere ven, din tidligere ven, din tidligere mand, din tidligere mand, og beskyt hende for evigt. Min mand forlod mig for 4 måneder siden, og siden da har mit liv været fyldt med sygdom, tristhed og sorg, så dette var mit første kærtegn, som jeg har stræbt efter hele mit liv. En af mine venner fortalte mig, at træneren senere, da han så nogle beviser, ringede til Dr.Pellar. OG. Jeg har savnet ham i 4 måneder, og han er allerede så varm, at han ikke vil se, jeg prøvede alt for at bringe ham tilbage, og al min indsats var mislykket, jeg sendte min far og mor til ham, jeg sendte alle mine venner til ham gik jeg endda til hans land for at tigge sin familie til ham, og til min overraskelse er det, at en af ​​min ven, som jeg bad om at tigge ham for mig, er den vigtigste person, der var sammen med min kæreste bag mig. vær venlig aldrig at stole på nogen i dette liv.
  Et af vores medarbejdere på kontoret introducerede mig til Dr.Pellar, og hun sagde, at han var den person, der fik sin mand tilbage, men jeg indsamlede e-mail-adressen, men jeg troede ikke, jeg bare prøvede det og kunne lide at spille som drama, min mand kæresten kom tilbage, og vi er glade nu, og vi gjorde vores bryllup sidste år, og ved du hvad? Jeg har nu min baby dreng og min mand købte mig Rangerover sport i sidste uge, jeg er meget glad.
  mit råd til dig er, at når som helst du står over for problemer i dit ægteskab eller dine børn eller på dit kontor, skal du prøve at kontakte Dr.Pelar via hans e-mail; drpellar@gmail.com

  SvarSlet
 59. At bryde op er smertefuldt, nogle gange foregiver vi at være store, men vi kæmper ikke for at få vores elskede tilbage, vi kæmper også for at få vores glæde og lykke tilbage. Da min fireårige ven brød op med mig, kunne jeg næppe tale uden at græde. Jeg følte mig afvist og deprimeret, og jeg vidste heller ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg vidste ikke, om jeg kunne få ham tilbage, og angsten var uudholdelig. Jeg gennemsøgte internettet, og mens jeg læste artikler og hjemmesider om utallige trylleformularer, stødte jeg på en højtstående herre). Jeg ville have vores forhold tilbage, Dr.Pellar forsikrede mig om, at min ven ville vende tilbage til mig. Jeg fulgte derefter instruktionerne og planerne, som Dr.Pellar har oprettet for mig, og inden for en uge var vi sammen igen og så forelsket! Jeg ved, at det ikke altid sker så hurtigt, men Dr.Pellar sagde, at besværgelserne er effektive, og det skete! socialiserer sig i besværgelserne, der gør en ledsager gravid til at helbrede enhver sygdom eller sygdom, vinde ETC-lotteriet, jeg vil aldrig glemme, hvordan han hjalp mig. E-mail ham på drpellar@gmail.com, og retssagen vil overbevise dig

  SvarSlet
 60. Dette vidnesbyrd er værd at dele med verden. Jeg er her for at fortælle verden om Dr. SANTOs gode gerninger. Mit navn er Ruby Bolton fra Storbritannien. Min mand forlod mig og mine børn til en anden ældre kvinde. Det var ikke så let for mig .. Jeg elsker min mand så meget, og jeg mistede ikke håbet, og jeg blev ved med at bede, og Gud svarede endelig mine bønner ... jeg søgte online efter en stavekontrol for at hjælpe mig med at forene mig og min kæreste tilbage for evigt, og jeg så så mange vidnesbyrd om, hvordan DR SANTO har hjulpet så mange mennesker online, og jeg besluttede at prøve ham ... Jeg kontaktede ham og forklarede ham. Han bad mig om ikke at bekymre mig om, at han vil bringe min mand tilbage inden for 24 timer. Han konsulterede sine kræfter og forsikrede mig om ikke at bekymre mig. Han udførte sit arbejde og kastede trylleformularen, og til min største overraskelse kom min mand tilbage samme dag og tiggede og græd, ligesom Dr. SANTO sagde. Han bad mig om tilgivelse, og han lovede aldrig at forlade mig af en eller anden grund. Vi er glade og vi lever sammen som en. Kontakt Dr SANTO nu og vær lykkelig for evigt. mist ikke håbet og held og lykke ..

  E-POST TIL ::: Drsanto4 @ gmail. com
  WHATSAPP OG OPKALD ::: +2348141975095

  SvarSlet
 61. God dag til dig, her er en hurtig påmindelse, bare hvis du har brug for en ægte stavekaster for at hjælpe med at genoplive dine smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til staveudgivelse .. Læge Egwali stave hjem er det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af kollaps, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, jeg er en levende vidner i dag og også bruger jeg dette middel til at lade verden kender til denne store stavelæge, der bragte fred og ro i mit hjem.
  Du når ham på disse kontakter!

  Whatsapp: +2348122948392
  Couriel: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 62. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet
 63. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
  Nå ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 64. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 65. Dette er virkelig et must-read for alle. Jeg vil dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg mødte en heks, der hjalp med at bringe mit ægteskab tilbage. Min mand snydte mig i næsten seks år og efterlod kun mig og mine to døtre til at lide, indtil en af ​​mine venner introducerede mig til denne magtfulde mand ved navn den store DR EGWALI, der hjalp med at bringe min mand tilbage først, jeg troede aldrig at hjælpe mig, før jeg prøv det, efter at jeg gjorde alt, hvad jeg bad om 2 dage, kom min mand hjem og græd for min tilgivelse, jeg kunne ikke holde mig tilbage fra fortæller verden om dette store arbejde fra DR EGWALI, han er så oprigtig, i modsætning til mange andre, der hævder at være guider bare for at formane penge fra folk, hvis du har lignende problemer eller nogen form for problemer, bedes du kontakte ham på e-mailen eller på telefonen, for han er virkelig sikker .. DREGWALISPELLBINDER@GMAIL.COM Du kan også kontakte ham på WHATSAPP / VIBER +2348122948392

  SvarSlet
 66. VIRKELIG DRIFTENDE EFFEKTIV STAVING CASTER TIL HJÆLP TILBAGE TILBAGE EX LOVER OG DIN ÆGTESKAB
  Hej mine kolleger online. Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin tidligere kæreste, han havde, før han blev gift med mig, det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere, jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage alt var forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-nummer, og jeg WhatsAppede ham og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, og han kastede en kærlighedsformulering, der bragte min mand tilbage inden for fem år. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, skal du kontakte DR WALE på
  WhatsApp / Viber +2347054019402 ELLER E-mail:
  drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 67. Livet kan nogle gange være sjovt, det ene minut er smukt, og det næste minut er helt anderledes. Min mand og jeg levede et meget smukt liv før det uventede kaos, et liv uden skavanker eller mistillid, indtil vi ikke havde problemer med støtte fra vores børn, stoppede han med at betale og fandt et eventyr uden for at flirte med sit eftertragtede ægteskabelige hjem. alt jeg led. og for det, jeg arbejdede på en unødvendig fornøjelse, følte jeg denne tomhed i mig, jeg anede ikke, hvordan jeg kunne hjælpe mig med at forene ham, fordi han ikke vendte hjem, blev sent ude, drak, røg, lavede alle mulige ting, han aldrig havde gjorde ... Men takket være manden, der bragte glæde med stabilitet til mit hjem, er Dr. Egwali, en mand med gode gerninger, så ægte og imødekommende, fordi jeg prøvede og havde tillid ... Fortæl hende om din frygt og dig ' vil være glad for du gjorde. WhatsApp eller Viber +2348122948392 eller via e -mail dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 68. Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392

  SvarSlet
 69. KRAFTIG KÆRLIGHED STAVELSER MED EFFEKTIVT RESULTAT EMAIL DR UDUEBOR PÅ DR.UDUEBOR@GMAIL.COM ELLER WHATSAPP HAM +2349044159370

  OMG!! Dette er bestemt et chokerende og ægte vidnesbyrd.. Jeg besøgte et forum her på internettet den 15. MAJ 2021, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om denne kraftfulde og store trylleformular kaldet DR UDUEBOR på forummet.. Jeg har aldrig troet det, fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før.. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om magiske besværgelser, ikke før DR UDUEBOR gjorde det for mig og genoprettede mit ægteskab på 8 år og bragte min ægtefælle tilbage til mig i de samme 24 timer, som jeg læste på internettet.. jeg var virkelig forbavset og chokeret, da min mand knælede ned og tryglede om tilgivelse og for, at jeg skulle acceptere ham tilbage.. Jeg mangler virkelig udtryk, og jeg ved det ikke hvor meget jeg skal formidle min påskønnelse til dig DR UDUEBOR du er en Gud sendt til mig og hele min familie.. Og nu er jeg en glad kvinde igen.. Email Dr uduebor på

  (dr.uduebor@gmail.com)

  Tilføj ham på WhatsApp +(2349044159370)

  SvarSlet
 70. Jeg er meget glad i dag med min familie. Mit navn er Angela, bor i USA, min mand forlod mig i et år, og jeg elsker ham så højt, at jeg har ledt efter en måde at få ham tilbage på siden da. Jeg har prøvet mange muligheder, men det lykkedes ikke, før jeg mødte en ven, der introducerede mig til Dr. UDAMA, en trylleformular, som hjalp mig med at bringe min mand tilbage efter 2 dage. Min mand og jeg lever lykkeligt sammen i dag, fordi jeg fulgte instruktionerne fra den store Dr UDAMA. Den mand er fantastisk, du kan kontakte ham via e-mail: (udamaada@gmail.com). og hans direkte kontaktnummer og whatsapp er (+27658978226) Nu vil jeg råde alle seriøse personer, der befandt sig i denne form for problemer, til at kontakte ham nu en hurtig løsning uden stress..

  SvarSlet
 71. jeg vil dele min fantastiske oplevelse med den bedste trylleformular DR WALE, min mand var mig utro, og da jeg fandt ud af, at vi havde en kamp, ​​som førte til, at han udfyldte en skilsmisse, græd jeg og blev syg, da jeg søgte efter kærlighedscitater online jeg så folk snakke om ham og hans store arbejde, hvis sag lignede mit, de efterlod hans kontaktoplysninger, jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om, at han efter uger vil annullere skilsmissen og vende tilbage til mig, efter at jeg gjorde alt, hvad han bad om mig at gøre til min største overraskelse næste dag aften det var min mand han knælede ned og tryglede mig om at acceptere ham tilbage, tak endnu en gang DR WALE du er virkelig en velsignelse for mig han kan også hjælpe dig med at kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber : +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 72. Har du nogensinde været udsat for et fupnummer? Har du mistet din tegnebog eller penge til falske hackere eller långivere online? Jeg beder dig om at kontakte denne pålidelige hacker og gendannelsesekspert ÆGTE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker, der udgav sig for at være binære optioner og bitcoin-investorer, jeg mistede en sum på $10.000 og 2BTC fra min bitcoin-pung til disse svindlere. Det tog et stykke tid, før jeg indså, at de var falske og følte mig virkelig såret. Så hørte en af mine venner om det og anbefalede mig til GENUINE HACKER, som hjalp mig med at genvinde alt det, jeg mistede. For mere information send en e-mail til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

  SvarSlet
 73. DR WALE HJÆLPER MENNESKER I ENHVER TYPE FORELATIONSSPØRGSMÅL OG LOTTERINUMRE
  Det er en meget svær situation, når man spiller i lotteriet og aldrig har vundet, eller bliver ved med at vinde lav fond ikke op til 100 bukke, jeg har været et offer for et så hårdt liv, den største fond jeg nogensinde har vundet var 100 bukke, og jeg har har spillet lotteri i næsten 12 år nu, tingene ændrer sig pludselig i det øjeblik, jeg stødte på en hemmelighed på nettet, et vidnesbyrd om en trylleformular kaldet DR WALE, som hjælper folk i enhver form for lotteri-numre, når de gik online, så mange gode vidner om DR WALE. nu er jeg en stolt lotterivinder ved hjælp af DR WALE, jeg vandt $1.000.0000.00, og jeg gør dette bekendt for alle derude, som har prøvet alle dage at vinde i lotteriet, tro mig, dette er den eneste måde at vinde på lotteriet. En anden god nyhed her er, at DR WALE også hjælper en af mine venner med at bringe sin mand tilbage, som forlod hende for en anden dame. nu hvor min veninde lever lykkeligt med sin mand. Du kan kontakte DR WALE Via: WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  DR WALE kan også hjælpe dig med at løse dette problem

  (1)Bringer den tidligere kæreste tilbage.
  (2) Urtekur og spirituel healing.
  (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Graviditetsbesvær.
  (5)Vind en retssag.

  SvarSlet
 74. God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226

  SvarSlet
 75. Jeg er her også værdsætter DR WALEs gode arbejde. Da jeg troede, det var forbi i mit liv, var det, da denne store mand ved navn DR WALE kom mig til undsætning. Jeg havde alvorlige problemer med min mand, at han indgiver et skilsmissebrev, der fortæller mig, at han vil skilles fra mig. Det får mig til at miste noget fokus på min arbejdsplads, hvilket gjorde, at min chef gav mig et fyrebrev, og det bliver værre for mig. Ikke før i dag fortalte en god ven af mig, hvordan DR WALE hjalp hende med hendes problem. Så jeg tog modet til at kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Det eneste, han gjorde for mig, var, at han kastede en trylleformular til mig, der gjorde, at min mand aldrig blev skilt fra mig igen, og min chef på arbejdet ringede tilbage for at begynde at arbejde igen. nu bor jeg og min mand begge lykkeligt sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
  drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 76. EFFEKTIV OG KRAFTIG KÆRLIGHEDSTAVELSER DR WALE
  Jeg er blevet afvist af min mand efter fem(5) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en trylleformular på ham, og han lod mig og barnet lide. en dag, da jeg læste gennem nettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne trylleformular på denne WHATSAPP +2347054019502 har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg gav ham et svar på hans WHATSAPP, og han fortalte mig, at en kvinde havde en besværgelse om min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter nogle dage vil jeg have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at lade jer alle vide, at denne trylleformular har magten til at bringe elskere tilbage. fordi jeg nu er glad for min mand. Tak for DR WALE. Nå ham på WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com Tak DR WALE. Må dine guder altid belønne dig for dit gode.

  SvarSlet
 77. Jeg tog næsten mit liv på grund af min mand, der forlod mig og stoppede med at vælge mine opkald. Han sagde, at han ikke elsker mig længere, jeg prøvede at tigge ham, men han vil ikke svare mig, før vi havde en kamp og slog op i seks måneder, hvorefter jeg indser, at jeg ikke kan tage af sted uden ham. Jeg prøvede alt muligt for at få ham tilbage, men det lykkedes ikke. indtil jeg stødte på denne mand kaldet DR WALE online, kontaktede jeg ham og fortalte ham alt, hvad der er sket mellem mig og min mand, før vi gik fra hinanden. Han spurgte mig ikke alt for bange for, at alt bliver godt igen. han fortalte mig at betale for genstande, som han ville bruge til at forberede kærlighedsformularen til mig, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruktioner, han gav mig. Efter at have hjulpet mig med at kaste en kærlighedsbesværgelse og se, kom min mand tilbage inden for en uge. bad mig om tilgivelse, jeg var så overrasket over, at besværgelser som DR WALE stadig eksisterer. Hvis nogen her har brug for hjælp, med al oprigtighed, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
  du er faktisk den bedste DR WALE tak fordi du gjorde mit hjem til et lykkeligt hjem igen. Jeg kan aldrig stoppe med at tale om dig sir. hans er virkelig en fantastisk mand, du kan kontakte ham for løsning af enhver form for problemer som
  (én) lotteriformidling
  (to) ex tilbage
  (tre) bliver gravid
  (fire) kur mod enhver form for sygdom, sygdom og infektion
  Og mange andre kontakter denne store mand i dag og får din
  Problemer løst 100%

  SvarSlet
 78. Jeg kan aldrig stoppe med at takke lord Bubuza, en trylleformular, der har ændret min økonomiske status med sin lotteri-formidling. Jeg skulle være pensioneret buschauffør uden opsparing, tanken om dette blev ved med at dræne mig dagligt, så jeg var nødt til at lave en research på internettet ''OF LIFE EFTER RETRIRATION'', da jeg stødte på vidnesbyrd fra personer, der satte pris på en trylleformular kaldet herre Bubuza. Nogle takkede ham for at have afsløret lotto-vindende numre til dem, hvorfor nogle takkede ham for at bringe deres EX tilbage med hans kærlighedsformular. Så jeg kontaktede ham straks for at få hjælp til at vinde LOTTO 6/49 JACKPOT, han sagde, at jeg kun kan vinde med de rigtige numre, som vil blive åbenbaret for ham af hans guder efter at have kastet et lotteri. Jeg gjorde som han instruerede, og besværgelsen blev kastet, han gav mig tallene og sagde, at jeg skulle gå og spille uden frygt. Jeg købte billet og spillede. Det var meget chokerende og overraskende, da jeg opdagede, at alle de tal, Lord Bubuza gav mig, matchede alle seks vindertal i lodtrækningen den 6. april. Jeg blev vinderen af $18,7 millioner ved hjælp af Lord Bubuza-numre. Jeg vil fortsætte med at sætte pris på ham. Slut dig til mig og takke ham via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com eller WhatsApp: +1 505 569 0396

  SvarSlet
 79. Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 80. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 81. Mit ægteskab gennem tyve år velsignet med tre børn var ved at falde fra hinanden, fordi min elskede mand sagde, at han var træt af vores forening og ville skilles uden grund, jeg vidste, at der var noget galt et sted, så jeg gik ud for at få hjælp, efter seks måneders søgen efter hjælp uden resultat, mødte jeg endelig DR WALE, en åndelig mand velsignet af sine guder med en overnaturlig kraft til at løse forskellige livsproblemer. Jeg forklarede ham min situation, DR WALE fortalte mig, hvad der var problemet og fortalte mig, hvad han skulle gøre, jeg fulgte hans instruktioner, og efter en uge kom min mand hjem efter seks måneder, og jeg rev skilsmissepapiret, og i dag lever vi. i fred. Hvis du har noget, der generer dig i dit liv, og du ønsker en hurtig og pålidelig løsning, så kontakt DR WALE, du vil have en grund til at dele hans vidnesbyrd ligesom mig. kontakt Whatsapp/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 82. Jeg er her for at dele et vidnesbyrd om, hvordan DR WALE hjalp mig. Efter fem års forhold med min kæreste, ændrede han sig pludselig og holdt op med at kontakte mig regelmæssigt, han ville komme med undskyldninger for ikke at se mig hele tiden. Han holdt op med at besvare mine opkald og min sms, og han holdt op med at se mig regelmæssigt. Jeg begyndte derefter at fange ham med forskellige piger flere gange, men hver gang sagde han, at han elskede mig, og at han havde brug for lidt tid til at tænke over vores forhold. Men jeg kunne ikke lade være med at tænke på ham, så jeg besluttede at gå på nettet, og jeg så så mange gode foredrag om denne trylleformular kaldet DR WALE, og jeg kontaktede ham og forklarede ham mine problemer. Han kastede en kærlighedsbesværgelse til mig, som jeg bruger, og inden for få dage kom min kæreste tilbage til mig og begyndte at kontakte mig regelmæssigt, og vi flyttede sammen efter et par måneder, og han var mere åben over for mig end før, og han begyndte at bruge mere tid med mig end hans venner. Vi blev til sidst gift, og vi har nu været lykkeligt gift i to år med en søn. Lige siden DR WALE hjalp mig, er min partner meget stabil, trofast og tættere på mig end før. Du kan også kontakte denne trylleformular og få rettet dit forhold. Kontakt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet