lørdag den 4. august 2012

Feminister hader sex! (og mænd)

En feministisk utopi.


Hvad pokker! Der er andre end Lennart Kiil der skriver på MANFO! Ham her hedder Erik, og han kan ikke lide feminister. Velkommen, Erik! Du kommer til at passe perfekt ind hér. Erik skriver:
Prostitution viser i praksis, at sex med kvinder er en mangelvare for mænd, ikke den anden vej rundt.
Erik er ikke alene kvik, han er også lynhurtig. Han får formuleret sagens kerne allerede i anden sætning: Vi mænd får ikke nok sex! Vi har ganske enkelt meget mere lyst til sex end kvinder, og når vi er i vores pikkemands vold skal det altså bare gå stærkt. Her er ludere heldigvis nyttige. De kræver ikke opmærksomhed eller at blive behandlet som mennesker—de behøver ikke engang have lyst til sex. De skal bare have en femhundredelap, og så er den hjemme. Wham, bam, thank you ma'am. Men det vil feministerne ødelægge for os!

Nu hævder en del af de feminister der er for et forbud mod prostitution jo godt nok at det ikke er fordi prostitution i sig selv er skidt, men fordi prostitution lige nu fører en del kvindehandel, misbrug og mishandling med sig, men vi ved jo godt, at det slet ikke er det, det handler om. De hader, at der er forskel på mænd og kvinder (forskellen er at mænd er bedre). Stod det til feministerne gik vi alle rundt i grå, formløse flyverdragter for at ligne hinanden mest muligt. Som Erik skarpsindigt formulerer det:
Feminister bryder sig ikke om det feminine, de forsager kvindelig skønhed og forførelse, de opfatter et kvindeligt (heteroseksuelt) sexobjekt som profant -altsammen fordi disse egenskaber eller tilstande viser hen mod kønsforskellen.
Hvis bare feminister så gad kæmpe for kvinders ret til selv at vælge hvordan de ville klæde sig, så tøsebørnene selv kunne vælge om de ville gå med læbestift og stiletter eller med klamme, behårede ben og armhuler og uvasket hår. Men næ nej! Vi skal alle sammen ligne hinanden.

Kvinder har, som vi ved, ikke rigtig lyst til sex, og feminister har SLET ikke. Og de har selvfølgelig ikke nok i at passe sig selv; ingen andre må have sex! Take it away, Erik:
Der kan næppe herske tvivl om, at en del af feminismens tankegods stammer fra kristen-religiøs puritanisme, de er ikke så glade for (heteroseksuel) sex.
Ih altså, feminister! Kristendommen har været kvindefjendsk i årtusinder! Hvorfor er der ingen af jer der kritiserer det? I er måske bange for at folk så begynder at have sex? Men homobryllupper, det kan I lide, hva'! Så går det stærkt med kritik af kristendommen. I vil jo gerne have at alle lebberne springer på hinanden, ikke? Det er rent mandehad det der. Misandri af værste skuffe!
For at være fair skal det siges at det ikke er alle feminister, der er lige psykisk syge:
Der hersker så evt. en dobbeltstandard, at hvis kvinder køber sex af mænd, så har nogle feminister (de mindst rabiate og sexforskrækkede af slagsen) en tendens til at opfatte det som frigørende.
Hvem har ikke hørt deres kvindelige venner prale højlydt om den unge, spændstige mandekrop de købte i weekenden (hvordan det kan være når de ikke rigtig kan lide sex ved ingen)? Det er altså forkasteligt, at feminazierne er imod prostitution af kvinder, når de hylder mandlig prostitution. Nå, i det mindste er der NOGEN mænd, der får fisse.
Fordi der ligger et grundlæggende vandvidsprincip (det ukønnede menneske som ideal) gemt bagved feminismens anti-prostitution dogme, er det nødvendigt, ikke at lade dem vinde på dette felt, også selvom man (mand som kvinde) ikke selv benytter sig af prostitution selv.
Eriks skarpe kritik af den feministiske kønsløse utopi er spot on. Vi må alle kæmpe for mænds ret til at købe et knald! Det gælder ikke kun deres dilleres velbefindende, det gælder landets fremtid! Se bare hvilken fremtid vi går i møde:
Prostitutionsmodstanden er kun feministernes ypperste prygelknappe i kampen om ophævelsen af kønsforskellen. Skulle prostitution blive forbudt, da vil feministerne stå klar med samme forbudslogik overfor en række tilsvarende manifestationer af seksuelle asymmetrier mellem kvinder og mænd: Forbud mod pornografi, forbud mod smukke fristende kvinder anvendt i promotion sammenhæng, forbud mod tøj og kropslig udsmykning der ‘kønner’ kvinder, o.m.a.
That's right. Vi skal alle være grimme, kønsløse og ulykkelige. Hvis feministerne får lov at forbyde prostitution vil ikke engang lille Herbert kunne få lov at gå i kjole!

Det første jeg gør når jeg kommer hjem til Danmark bliver at besøge mit lokale bordel. Kvinderne dernede skal vide, at jeg støtter deres kamp for min ret til at købe sex! Fisse er trods alt ikke et privilegium, det er en menneskeret!

1 kommentar:

  1. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlet