fredag den 10. august 2012

KVINFOpol: KVINFO vil have fædre og sønner til at danse. Føj!

Perversiteter!
Vi hiver endnu et eksempel ud af KVINFOpol-bunken for at illustrere at MANFOs kritik af KVINFO er noget ubehjælpsom.

MANFO er tilsyneladende ikke vilde med ideen om at fædre skulle danse med deres sønner til bryllupper. I hvert fald har MANFO skrevet et småsurt indlæg: KVINFO beklager: far og søn danser ikke nok sammen til bryllupper. Det er kort, så I kan jo lige få det hele her:

Der er ingen grænser for, hvilke absurditeter man kan læse om på KVINFO. Seneste eksempel på de eklatante tosserier er en artikel med overskriften: 
Psykologer: Vi taler endnu ikke om fars lille søn eller ser far og søn danse sammen ved bryllupper 
Ser vi ikke far og søn danse nok sammen ved bryllupper? Jamen du godeste, det er da nogle alvorlige “problemer” KVINFO tager op.
Og det bliver mere underligt endnu:
Men vi må diskutere og hjælpe de fædre, der bliver genstand for deres sønners begær, så sønnernes psykiske virkelighed bliver udfordret og ikke bare bliver afvist med tilbud om at lege. For det kræver også, at fædrene kan rumme det. Det bliver måske en dag lettere for os at diskutere det, og alt hvad det indebærer. Måske vil vi så begynde at se flere far/søn-par danse ved bryllupper.
Ingen kommentarer herfra. Ordene fra KVINFO taler for sig selv.
Måske skulle KVINFO overveje at få nyt slogan “KVINFO: Vi spreder perversiteter for 30 millioner kroner om året"
Og tror du ikke på, at KVINFO skriver så mærkelige ting?
Følg selv linket her eller se dokumentationen herunder:
http://forside.kvinfo.dk/nyhed/psykologer-vi-taler-endnu-ikke-om-fars-li...
Men MANFO dog. Det er jo slet ikke KVINFO der har sagt det dér. Det er psykologerne Ken Corbett og Mark O'Connell, som så vidt jeg ved intet har med KVINFO at gøre. Så når I siger at KVINFO beklager at far og søn ikke danser nok, så er det ikke en fordrejning af sandheden, det er en decideret løgn.

Hvorfor ordene skulle tale for sig selv i forhold til kritik af KVINFO ved vi ikke helt her på Mandfjols. Måske er det en eller anden retorisk taktik—man poster et citat, siger at det taler for sig selv og håber, at folk antager, at man ved hvad man taler om? Hmm.

Nå, i hvert fald kan Mandfjols sagtens se hvad Corbett og O'Connell mener: Det er helt normalt at bruden danser med sin far til brylluppet. Vi ser bare næsten aldrig gommen danse med sin far (psykologerne taler om homoseksuelle brudgomme så vidt jeg kan læse mig til, men det må kunne gælde for alle), måske fordi der er frygt for at det skal kunne tolkes som "bøsset" af to mænd danser. Hvis man ændrer holdningen til det, kan man måske slippe af med noget af den frygt.

Alt det synes MANFO åbenbart hører under "perversiteter". Uden en nærmere forklaring på præcis hvad MANFO ikke bryder sig om fristes man til at tro, det er "to mænd der danser"—delen der vækker harme.

MANFO, for pokker! Don't ever change ♥

1 kommentar: