fredag den 17. august 2012

EU hader mænd! Hvor kan jeg flygte hen?

Mændenes sidste bastion?

Så er der nyt i MANFOs brevkasse!
Kære MANFO, 
På skolen hvor jeg tager min kandidatuddannelse er der et stort flertal af kvinder hele vejen op i systemet til professor stillingerne. I dag så jeg et opslag om 13 ledige Ph.D stillinger finansieret af EU, som kun kan søges af kvinder. 
Jeg er i forvejen i et laboratorie bestående af 9 kvinder, og 1 mand. Jeg er bekymret for at min tro på at det skal være kvalifikationer, og ikke køn der afgør en ansættelse er begyndt at kunne true min fremtidige karriere. 
Har MANFO nogen forslag til veludviklede lande hvor man bliver ansat for sine kvalifikationer og ikke pga. køn, og har I nogen forslag til hvordan man kan gøre indsigelse imod at EU finansierer denne slags diskrimination? 
Mvh
Søren
Det kommer sikkert som en overraskelse for de fleste af jer, men Mandfjols har ikke den store idé om hvordan tingene fungerer hos skoleledelser, så jeg kan ikke sige meget om de 13 ph.d-stillinger.

Det lyder ganske rigtigt sært at denne skole har kønsspecifikke stillinger hvis der er overvægt af kvinder, men vi kan også se at der generelt er færre kvinder end mænd inden for naturvidenskaben, så måske er det EUs vurdering, at der skal et par ekstra kvindelige ph.d'ere ud i verden. Who knows.

Til gengæld kan vi her på Mandfjols berolige Søren. Hvis du er kvalificeret kommer dit køn nok ikke til at spille en negativ rolle for, om du kan få et job.

Well, så længe man er en mand, naturligvis. Så bliv du bare her i Danmark.

Hvad synes MANFO?

Kære Søren, 
Det er uacceptabelt af vi alle tvinges til at finansiere EU over skatten, hvorefter EU så tager pengene og kun gør dem tilgængelige for kvinder.
 Ligesom KVINFO! Satans feminister.
Det bør vi simpelthen ikke finde os i. Hvis jeg var dig, ville jeg forsøge at få det uretfærdighed ud i pressen - og måske skrive breve til EU og din forsknings- og uddannelsesinstitution. Du kunne også tage det op i studenterblande / universitetsmagasiner.
Her er Mandfjols og Manfo faktisk småenige om noget (gisp!). Det er en god idé at bringe det op i eksempelvis studenterbladet. Dialog er aldrig skidt. Selvfølgelig er der fare for at komme til at lyde som en paranoid mandschauvinist, men hey, det kommer nok an på hvordan man formulerer sig.
Jeg vil tro de fleste vestlige ikke-EU lande behandler mænd bedre. Bortset fra Norge.
Ja for fanden, de er næsten lige så slemme som de svenske feminazier!
I USA er der også en del feminisme og dermed også en del diskrimination mod mænd, men jeg er ikke sikker på, de diskriminerer så groft som EU.
Vent, snakker vi om det samme USA? Det USA hvor der hver dag råbes højt imod fri abort og hvor den primære kvindebeskæftigelse er "husmor"? Yeah, det lyder som om feminismen har sejret i stor stil.

Søren, her er Mandfjols' bud på et par lande hvor du kan arbejde uden frygt for at dit job bliver taget af en—gys—kvinde:

  • Thailand
  • Afghanistan
  • Indien
  • Pakistan
  • Yemen
  • Niger
  • Sierra Leone
  • Somalia
  • Saudi-Arabien
Alternativt kan du prøve at leve af at være sæddonor. Der burde du være i sikkerhed.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar