lørdag den 4. august 2012

Hej cyberven!

Det første billede af Mandfjols nogensinde.
Godt, vi er lige seriøse et øjeblik. MANFO har nemlig skrevet om Mandfjols, og det skal fejres. We made it! Spil sangen her mens du læser.

Som nogle af MANFOs læsere måske har bemærket, har en anonym person oprettet en blog, hvis formål tilsyneladende udelukkende er at kritisere tekster på MANFO og andre tekster rundet om på nettet, der går i rette med en feministisk korrekt tolkning og tilgang til verden.
That's right! Det står oven i købet lige her! Her på Mandfjols er vi glade for at blive anerkendt for det vi gør.
Dette er selvfølgelig helt fint. Vi værdsætter kritik - ja faktisk anser vi kritik for værende en væsentlig ingrediens i enhver form for forstandsmæssig udvikling og fremskridt. Vi ville bare ønske, kritikken befandt sig på et lidt højere niveau. Kritikken fra mandfjols, som bloggen hedder, er ret ubehjælpelig. Den består i det store hele af en række stråmænd, mandfjols selv rejser og derefter piller ned igen - for til sidst at klappe sig selv på skulderen over sin store intellektuelle bedrift.
Nu kunne jeg selvfølgelig påstå at MANFO ikke selv er bleg for at bruge stråmænd, og komme med et par eksemplerdette, men jeg ved at MANFO aldrig kunne finde på den slags. Heldigvis kan MANFO være sikker på at jeg aldrig bliver farlig for dem—jeg er simpelthen ikke kvik nok til at skrive en skarpsindig analyse. Jeg skrev engang en ret god stil i folkeskolen, though.
Og så er der spørgsmålet om proportioner. Her på MANFO kritiserer vi en uheldig politisk udvikling og en række magtfulde institutioner. Vi kritiserer statsfeminismen, og vi påpeger det urimelige i at tvinge mænd til at finansiere et organ som KVINFO over skatten. Vores kritik er rettet mod et system, der konstant belemrer os med flere urimelige love og tager mere og mere af vores frihed fra os. Vi kritiserer staten.
Og jeg sætter pris på jeres frihedskamp. Uden jer ville jeg ikke have ret meget at skrive om!
Mandfjols går ikke i rette med noget etableret eller undertrykkende system. Mandfjols forsvarer status quo og det feministiske hegemoni inden for kønspolitikken. Mandfjols er en nyttig idiot, der bruger sin fritid på at angribe de civile kræfter, der kæmper for mere frihed.
Well, jeg ville da mene, at jeg går i rette med et system der præger den måde, vi taler om køn på i dag, hvilket kunne påstås også at være en uheldig udvikling, men det har selvfølgelig stået på i en del år. Så det er vel ikke så meget status quo jeg forsvarer, når status quo i øjeblikket primært består af antifeminister. Men jeg er ikke så kvik, så måske tager jeg fejl. Anyway, jeg kan ret godt lide udtrykket "nyttig idiot". Jeg synes det ret godt opsummerer det, jeg gør. Må jeg stjæle det?
 Systematisk overvåger og rapporterer mandfjols ethvert optræk til dissens - enhver afvigelse fra det feministisk korrekte bliver endevendt. Mandfjols ville have gjort sig godt som stasi-stikker under det tidligere DDR.
MANFO lægger derimod dårligt mærke til hvad der sker i kønsdebatten, hvilket er hvorfor der er så langt mellem deres indlæg.

Vi snupper lige et par kommentarer. Lennart var selvfølgelig sød at dele sit indlæg på sin Facebook, og nogle af kommentarerne er ret gode.

Jonas Jacobsen (2 likes):
Lennart - ignorer nu hende Jette Hansen. Hendes skribleriers er ulæselige, og ikke engang de mest forhærdede feminister gider hende længere. Hun hører til i glemslen.
Jeg ved ikke helt hvilke forhærdede feminister Jonas Jacobsen taler om, men jeg er da endnu en gang  glad for at blive sammenlignet med Jette Hansen. Vi har faktisk også lidt den samme næse.

Camilla Gry Jacobsen skriver (1 sarkastisk like):
[D]u tør måske bare ikke starte en debat med en "rigtig" kvinde. Sådan en "jeg-gør-gør-delv-agtig"-en, som ikke har behov for at lægge sig i kølvandet på sådanne nogle mandfolk, som dig. Du ved. I modsætning til sådanne nogle kvinder, som ikke formår at gøre en skid selv. Sådanne nogle, som inderst godt ved, at de aldrig nogensinde ville kunne begå sig politisk og derfor håber på 15 minutes of fame, som oplyste (?) meningsdannere. Sådanne nogle, som har brug for en mand som dig som deres kæreste og/eller som fortrop i et harem af en slags.
Mandfjolset var lige ved at blive fornærmet. Jeg er heller ikke kvik nok til den politiske scene, men jeg nyder afgjort mine 15 sekunders berømmelse.
Camilla Gry Jacobsen fortsætter med et par personangreb på Lennart Kiil (som jeg trods alt er imod—jeg er nok en nyttig idiot, men helt tåbelig er jeg ikke), men får også påpeget, at han og MANFO ikke har været så gode til at forsvare sig. Det er nu heller ikke noget jeg sigter efter, men lidt opsigtsvækkende er det da.

Kiil når desværre ikke at svare inden Camilla Grys deadline (det gik også noget stærkt, må jeg sige!), men Jonas Jacobsen er der som et søm (1 like):
Jeg morede mig så godt med at ham dersens Camillas rablerier at jeg "likede" dem. Han er sgu da dagens højdepunkt. Nok sendt i byen af Jette Hansen, men underholdningen er i top :-) trumbs up til dig Camilla. Fortsæt endelig :-)
Det har vi set før, har vi ikke? Når man ikke har så meget at sige, begynder man på det der med at påstå at de andre er det modsatte køn. Folk har i hvert fald flere gange påstået at jeg er en kvinde (who knows, måske er jeg en kvindelig stasi-stikker?) og ment det som en fornærmelse. Ærlig talt nærmer det sig børnehaveniveau: "Æv bæv, du er en piiige!" Jeg forstår ikke helt hvorfor det skal være fornærmende, men måske bunder det i det der "drenge er bedre end piger"-noget.

Camilla Paaske Hjort, Lennart Kiils kæreste og berømt antifeministisk ævl-producent, dukker også lige op, fordi nogen kom til at tagge den forkerte Camilla. Men kun for at kalde Camilla Gry Jacobsen fed og psykisk syg:
Hej Lena. Jeg tror, du har tagget forkert. Du er kommet til at tagge mig i din kommentar ovenfor, men meningen var vist at tagge den der overvægtige skrigeskinke fra den lukkede, der kaster op ovenfor? :-)
Classy.

Under alle omstændigheder vil jeg gerne takke MANFO og andre antifeminister for opmærksomheden. At Mandfjols bliver set som bare en lille trussel (eller, nok nærmere et irritationsmoment. Jeg har ikke så store tanker om mig selv!) for antifeminismen er et helt pænt skridt frem for menneskeheden.

Nu smutter jeg! Der er en hund der skal klappes.
vov vov klap mig

2 kommentarer:

  1. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet