onsdag den 8. august 2012

Macho i Kollektivtrafiken Part II: Har rigtige mænd brok?

Ser en rigtig machomand sådan her ud?

Apropos brok, så er der mere nyt i sagen om de slemme feminister der hader mænd med spredte ben. MANFO har nu skrevet om det (by the way, så vidt jeg kan se er det her MANFOs artikel nr. 200—i så fald tillykke, Lennart!), og Lennart er vred—nej, sorry, han morer sig kosteligt over dobbeltmoralen:
Svenske feminister opfordrer kvinder og mænd til at chikanere mænd, der ikke sidder med samlede ben i offentlig transport. Feministerne tager billeder af de intetanende mænd og lægger dem på nettet uden tilladelse.
Det er sjovt. Feminister taler altid om, hvordan kvinder skal have lov at klæde sig og opføre sig, lige som de lyster. Det gælder bare ikke mænd. De forventes at sidde pænt med samlede ben.
Nu ved jeg ikke hvad kvinders påklædning har med ret meget at gøre, men jeg tror Lennart Kiil ser det på den her måde (Lennart, ret mig gerne hvis jeg tager fejl): Når mænd breder sig så meget krænker det andres frihed til at sidde hvor de vil. Når kvinder går letpåklædt og opfører sig som de vil krænker det mænds frihed til at... røre ved dem? Råbe af dem? Glo? Jeg ved det ikke. MANFOs logik er af og til lidt uklar.
Hvis det var mænd, der tog billeder af kvinders skræv og lagde dem online, ville feminister være vrede. Vel at mærke de selvsamme feminister, der nu opfordrer til chikane mod mænd. I ligestillingens navn - at forstå!
Nu snakker Lennart om "skræv", så han har allerede seksualiseret det. Jeg tror altså ikke der ville være nogen der ville være imod en blog, der illustrerer hvordan kvinder breder sig på sæderne, forudsat at billederne er taget på en ordentlig måde, ligesom de er på Macho i Kollektivtrafiken. Men nu er der altså ikke så mange kvinder der fylder meget, måske med undtagelse af for eksempel gravide kvinder, men de kan ikke rigtig gøre for det anyway. Men måske har han en pointe—hvor er alle billederne af alle de kvinder der fylder et helt ekstra sæde med deres livmoder?
I virkeligheden handler feminisme naturligvis ikke om ligestilling, som vi ser her, handler det om kontrol. Det handler om at fjerne ethvert maskulint udtryk. Når alle mænd sidder ned og tisser og sidder pænt med samlede ben, finder feministerne bare på noget nyt at klage over.
...?

Nå, det var egentlig ikke Lennart Kiils brok jeg ville vise jer. Vi skal se på nogle kommentarer! Jeg præsenterer dem uden videre kommentar—de taler for sig selv.

Først fra selve indlægget på MANFO. Smukke Jesper (1 like):
Der er jo kun en kommentar der er passende. : "slik min ....." ;)
 Karen West (4 likes):
Som ligestillingsforkæmper bakker jeg dig helt op Lennart i denne sag. Sexforskrækkede kvindfolk, må det være, som simpelthen ikke kan lide alt, hvad der er maskulint. [...]de tier selvom imamer mener, at det er i orden at tæve konen og tage sig en ny af slagsen, hvis den gamle er uinteressant. 
Kan du ikke skaffe et billede af en af disse feminister, så jeg kan finde hende på Facebook, har lyst til at stille hende/dem nogle spørgsmål :)
National Liberal Coalition (1 like):
Hold kæft hvor kan jeg bare ikke vente på at islamiseringen af Sverige slår igennem. De får den største røvfuld ud af det og det er endda deres egne partier der forestår udviklingen.
 Videre til Lennart Kiils egen Facebook-profil, hvor han har delt et link til 180grader, hvor han deler linket til MANFO. Lidt kringlet, men her er et par kommentarer. Maria Holme Overgaard (4 likes):
Jeg bliver så flov og træt og ked af det, når kvinder opfører sig sådan. Det stiller os andre i så dårligt et lys, at jeg får lyst til at kaste op.
Lennart Kiil svarer:
Maria, det er der ingen grund til. Det er jo en bestemt ideologisk gruppe af kvinder (og mænd - se bare mandfjolset, der forsvarer chikanen) der går ind for disse tåbeligheder.
Langt de fleste kvinder kan godt håndtere lidt maskulint display i det offentlige rum.
 Nikitta Riber (2 likes):
Det som de svenske såkaldt "feminister" gør har intet med reel feminisme at gøre. De kan kalde sig selv feminister alt hvad de orker, men det bliver de ikke feminister af. Det er brandærgeligt at disse "feminister" giver den reelle feminisme så dårligt et omdømme.
Brian Clausen (1 like):
Lennart, jeg er helt enig, det er fuldstændig forrykt. Det kommer dog egentlig ikke så meget bag på mig, med de seneste års udvikling i Sverige.
Og nu ved jeg ikke hvor udbredt det egentlig er, men hvis det fortsætter kunne det da være at man skulle tage et smut forbi Sverige og vise dem hvordan at rigtige mænd sidder i bussen :-)
 Og til slut besøger vi kommentarerne på føromtalte link på 180grader, som i skrivende stund har 78 upvotes.
Rasmus Christensen skriver:Det var da et glimrende initiativ! Det vil jeg gerne støtte op omkring, så jeg snupper lige kameraet med i toget næste gang - Så skal der fand'me tages nogle billeder af kvindernes underliv!
Rene Hansen (ham med de radikale tøsebørn):
Skal vi gætte på, at ophavskvinden til denne side, simpelthen er tudegrim og har feminin ynde som en flodhest?
Frederik Blegvad svarer:
Det har de fleste feminister. De ved godt mændene ikke gider dem, så derfor bekæmper de mænd af ren og skær bitterhed.
 DanskMand:
Latterlige kællinger
maka:
Beklager mit grimme sprog her, men jeg har altid haft en lyst til at tage til Sverige iført en T-shirt med teksten: "Kvinde: vask din skede før du tiltaler mig!" På svensk naturligvis. Hvad ville der ske? Ville man blive anholdt? Tror gerne jeg skulle betale den bøde bare for at se feministerens rasende ansigter[.]
JohnD:
Så så.. nu må I ikke blive vrede herinde :-)
Det er jo bare en stakkels sex-udsultet tøs, som godt kan li at kigge på buler ;-) ;-) 
Hun står i det mindste ved at hun er en pervers kælling ligesom vi mænd er dét :-)
Der må godt grines ;-)
Frederik Blegvad skriver:
Man skal bare gå i den modsatte grøft og opføre sig overdrevent maskulint for at provokere disse latterlige Pippi Rødstrømper.
Jeg har gemt to kommentarer til sidst, for de fortjener en seriøs kommentar. Først Kenneth Andersen:
For helvede hvor er de kvindfolk da bare dumme. Mon der er en rent praktisk årsag til, hvorfor mænd faktisk sidder med "spredte" ben? Mon mænd har noget mellem benene, som bevirker, at bennene ikke KAN samles helt?
Jesus Crist, mand!
 Dernæst Paddrepade:
Får sgu da ondt i nosserne af at samle benene. Fatter de at mænd har balls?
Kære Kenneth Andersen, Paddrepade og eventuelle andre. Hvis jeres kønsorganer er så store, at I ikke har mulighed for at sidde med samlede ben uden smerter har I måske en af følgende lidelser:
  • Brok
  • Forhudsforsnævring
  • Testikelkræft
  • Fåresyge
  • Infektion i pungen
  • Elefantitis

Mandfjols vil anbefale at I omgående søger læge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar