torsdag den 8. november 2012

Bør man date en 3-årig?

Denne kvinde trænger tydeligvis til en mand,
der kan sætte nogle grænser for hende.
Nej, du skal ikke dukke op foran den lokale børnehave og spørge om der er nogen der vil komme sammen. Det er en stensikker måde at blive anholdt på. Så hvad er den næstbedste løsning?

En kvinde! I hvert fald hvis man spørger Thomas V. S. Gyldborg, en af MANFOs faste skribenter. Se bare her (og læg mærke til at artiklen ikke bærer nogen disclaimer. Mandfjols elsker når man kan få at vide hvad MANFO rent faktisk mener):
Hvad mener jeg så med det? Ja i bund og grund mener jeg, at en kvinde i et forhold er som et 3-årigt barn. Jeg mener det af flg. grunde (og her skal man læse at den 3-årige gør det overfor forældrene og kvinden overfor sin kæreste).
En ganske præcis sammenligning, ikke? Forældrene skal styre deres 3-årige og tage sig af alle deres behov—det samme skal mænd med kvinder. Lad os høre hvad 3-årige og dermed kvinder gør:
De søger grænser, da de finder tryghed i at nogen siger fra over for dem. De føler sig hørt og elsket, når grænsen er sat.
De bliver frustrerede, når den føromtalte grænse ikke bliver sat, og bliver besværlige og urimelige, når de ikke føler sig elsket og hørt. Når de har denne følelse er de umulige at komme i kontakt og ræsonere med.
Nu kunne man selvfølgelig sige at kvinder generelt er voksne mennesker der er i stand til at tænke selvstændigt uden at have nogen til at sætte grænser for dem fordi, you know, deres hjerner er fuldt udviklede i modsætning til en 3-årigs. Men det ved vi god  ikke passer, ikke Skrævling?

Skrævlingen er enig.
Og så er det sgu da også urimeligt at man gerne vil føle sig elsket eller hørt i et forhold.

Apropos at elske...
De manipulerer én ved at nægte. Kvinden kan finde på at nægte en sex for at få sin vilje, hvor den 3-årige ofte vil nægte at spise eller tage tøj på og des lignende.
Kvinden kan finde på at nægte en sex for at få sin vilje, hvor den 3-årige ofte vil nægte at spise eller tage tøj på og des lignende.

Kvinden kan finde på at nægte en sex for at få sin vilje

KVINDEN KAN FINDE PÅ AT NÆGTE SEX FOR AT FÅ SIN VILJE

Fy for helvede. Gud forbyde at en kvinde selv bestemmer hvornår hun vil have sex. Hvad fanden bilder kællingerne sig ind?

...Mandfjols skal lige finde et eller andet at brække sig i.
Man skal sande at disse problemer skal tackles ens. Man skal sætte grænsen når man mener det er nødvendigt, men man skal til gengæld også give noget snor, når man har overskuddet til det. De glade af dette og mere hengivne. Det er vigtigt ikke at lade frustrationen tage over og give op og lade dem få deres vilje. Reaktionen bliver forskellig, men grunden er den samme.
Er det kvinder eller hunde vi taler om nu? Jeg bliver lidt i tvivl.
Hvis du giver en 3-årig fuldstændig frie rammer til alt, vil den 3-årige blive forvirret og ikke rigtig finde noget specifikt at give sig til; Barnet vil flakke mellem det ene og andet. Det ser vi også hos kvinder, hvor det store tag selv bord er blevet skabt for dem, hvilket har gjort dem konfuse og rodløse.
Det har vi vist allerede talt om.
Forestil dig en 3-årig får fuldstændig frie tøjler og bestemmer, hvad der skal spises, hvad der skal ses i tv, hvilket tøj man skal have på osv. Man vil leve af slik, se børnetime non-stop og gå i teletubbies trøje. Barnet vil miste respekten for en og sidenhen også for sig selv, fordi de ikke magter opgaven.
En treårig ved ikke at det er en dårlig idé at spise slik til alle måltider eller se Ramasjang 24/7. Det er en del af at vokse op at lære den slags. Det har man forældre til. En kvinde er et voksent menneske der er i stand til at træffe sine egne valg (hvilket også kan inkludere at gå i Teletubbies-tøj eller spise masser af slik hvis man vil).
Der kommer også store problemer, hvis man lader kvinden få alt magten, da hun mister al respekt for dig som kæreste/mand, og det fører til et selvhad over ikke at lykkes med alle de test, hun har sat op for at teste grænser. Du bliver som mand til en dørmåtte, og ender med at blive hanrej.
Hvad siger du, Skrævling? Er ens forhold til sin kæreste ikke en konstant magtkamp? Well spank my ass and call me Jette Hansen, det kommer som en overraskelse for både Thomas og mig.

Forresten, lyder "sæt grænser for din dame, ellers boller hun udenom" ikke lidt som noget man ville høre fra en med et par hustruvoldsdomme?

Jeg tror lige vi skal have noget på det rene. Selvfølgelig skal der være grænser i et forhold. Jeg er personligt virkelig ikke glad for at blive kildet, så det hører under mine grænser. Men hvis man begynder at sætte grænser for hvad et andet voksent menneske som man påstår man holder af må foretage sig når det ikke involverer en selv, så er man på vej ud i uhyggeligt territorie.

Måske gælder det der "liberalisme" kun for mænd?
Mænd er desværre blevet indoktrinerede igennem de sidste 40 år til ikke at sætte grænser for kvinder,
Hahahaha
hvilket har ført til at både kvinder og mænd er blevet mere ulykkelige som derved fører til flere forliste forhold. Jeg har hørt fra mange mænd, at det andet langvarige forhold altid er det bedste, fordi vi som mænd lærer af fejlen ved det første.
Nej, hvad siger du, lærer man af sine fejltagelser?
Bemærk, at jeg i ovenstående ikke siger, at man som mand skal bestemme over ens kæreste, men man skal bestemme over sig selv.
Lad os lige se på hovedpunkterne igen:

 • Forholdet mellem en kvinde og hendes kæreste svarer til forholdet mellem et 3-årigt barn og dets forældre.
 • Kvinder får det bedre, hvis man sætter grænser for dem.
 • Hvis man ikke sætter grænser kan kvinder finde på at nægte sex!
 • Når man har overskuddet til det skal man give sin kæreste noget mere snor.
 • Overladt til sig selv vil en kvinde gå helt i hundene.
 • Sætter man ikke grænser for sin kæreste vil hun være utro.

Er jeg den eneste der er lidt skræmt af at en officiel MANFO-skribent tydeligvis ikke engang ser kvinder som selvstændige voksne mennesker?
Man skal sørge for at bevare sig selv og sin selvrespekt. Gør man ikke det, mister man også sin kone. Det kan faktisk godt lade sig gøre, at gøre det første forhold til det bedste.
Enten har Thomas Gyldborg brug for kraftigt at revidere sit kvindesyn, eller også dater han rent faktisk kvinder der er mentalt på niveau med treårige, og i så fald bør han virkelig holde sig for sig selv.

4 kommentarer:

 1. Der er til mange fugleskræmsler med den mængde stråmænd du her præsterer

  SvarSlet
 2. Thomas: Jeg håber sandelig, at dit skriv på Manfo er en stor joke.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg kommer lidt sent til denne fest, men må lige kommentere på udtalelsen om, at manglen på grænser for kvinderne har ført til forliste forhold..
  Ja altså.. det er ikke mere socialt acceptabelt at tugte sin kvinde (på den ene eller den anden måde) og kvinder har entreret arbejdsmarkedet og er ikke længere økonomisk og socialt afhængige af at være gift. Kvinder behøver altså ikke mere blive i (for dem) ulykkelige ægteskaber, medmindre de er lykkelige, respekterede og har et godt liv. Altså at kvinder har fået bedre vilkår har virkeligt lagt en dæmper på mændenes velbefindende.. Og vi ved jo alle, at den vigtigste parameter for succes MÅ være ægteskabsstatistikker..? Suk.
  At Thomas V. S. Gyldborg åbenbart kun kender til kvinder, som måske/måske ikke er nogle manipulerende hystader med en mental udvikling som en 3-årig, må sige mere om ham end om kvinder generelt.

  SvarSlet