onsdag den 28. november 2012

Den Sidste Romantiker: Hvorfor er der ingen der tænker på os heteroseksuelle? :(

Ligeglad med transkønnede og flot i jakkesæt? Halleluja!
Mads Holgers blog hedder "Den Sidste Romantiker". Om han er den sidste skal jeg ikke kunne sige, men romantiker, dét er han i hvert fald. Jeg er også selv lidt af en romantiker. Jeg længes tilbage til de tider hvor mænd var mænd, kvinder var kvinder, og homoseksuelle ikke var opfundet endnu. De gode, gamle dage hvor det ikke var et overgreb hvis man kyssede en kvinde uden at spørge om lov, og hvor man spurgte en kvindes far om lov før man giftede sig med hende.

Hr. Holger har skrevet et indlæg hos Berlingske med den spændende titel "Cowboy- og indianersex".
Ja, jeg tænkte nok, at De gerne lige ville læse, hvad det drejede sig om. Det drejer sig om, at børn nu skal kunne skifte køn. Socialdemokratiet og Enhedslisten går nu til kamp for kønsskifteoperationer til børn på trods af Sundhedsstyrelsens seneste skærpelse af vilkårene herfor.
På linket kan man se, at Sundhedsstyrelsens skærpede vilkår handler om, at der skal foregå en grundig psykiatrisk udredning inden man foretager en kønsskifteoperation. Transkønnethed står så vidt jeg har kunnet læse mig frem til i øvrigt stadig på Sundhedsstyrelsens liste over psykiske lidelser, så, you know.

Lige nu er det ofte en årelang, ydmygende proces at få lov at skifte køn. Vil man vide mere kan man læse et fint brev til sundhedsministeren her. Mads Holger kunne godt bruge lidt research, i hvert fald. Men research er selvfølgelig ikke så romantisk.
De rent praktiske problemer for de berørte børn er bestemt ikke til at overse, for de fleste af os har haft mange sjove idéer som femtenårige, men heldigvis ikke fået lov at føre dem ud i livet. Selv fik jeg f.eks. aldrig den blankvåbentilladelse, der skulle have muliggjort det for mig at bære sabel i 8. klasse. Således kan man som barn eller purung finde på en del ting, som man siden risikerer at fortryde. Til vidnesbyrd herom er der mange unge, der forstår sig selv som socialister. De kan så melde sig ind i Enhedslisten eller SF, og når de så bliver bare lidt voksne, kan de melde sig ud igen, hvis ikke de bliver ministre forinden. I førstnævnte tilfælde er der jo så ikke sket den store skade, men sidder man som en 25årig Viola med et fuldskæg og indser, at det jo bare var en af ungdommens fikse ideer, bliver det straks mere kompliceret.
Ikke dermed være sagt, at man i dette tilfælde eller generelt altid fortryder sin ungdoms valg, men risikoen er så sandelig markant til stede. Af samme grund er det også ulovligt at tatovere folk under 18, da de jo kunne komme til at fortryde det hjerte med navnet på Jeff fra parallelklassen. Jeg tænker mig, at en kønsskifteoperation nok trods alt kan give anledning til større fortrydelse end navnet Jeff på skulderen, også selvom han siden viste sig at være en værre bandit og smuttede med hende Carina fra 7b. 
Mine damer og herrer: Mads Holgers liste over ungdomsfjollerier.

 • At gå med sabel i 8. klasse.
 • At være socialist.
 • At få en tatovering med kærestens navn.
 • At få en kønsskifteoperation.
Jeg siger ikke at Mads Holger ikke tager transkønnede og deres problemer alvorligt, men... okay, det er det jeg siger.

Mange transkønnede ved fra en tidlig alder, at deres biologiske køn ikke stemmer overens med, hvordan de føler sig. Det ville Mads Holger måske vide, hvis han havde talt med nogen af dem? Eller læst noget, en transkønnet har skrevet?
Samfundet nægter fornuftigt nok mindreårige flere ting såsom også at drikke i nattelivet, men at skifte køn er åbenbart ikke lige så alvorlig en beslutning. Hvis jeg en morgen vågnede og med samfundets velsignelse pludselig var blevet en kvinde, ville jeg ellers finde det rimeligt nok, om man så også lige tillod mig at gå ud og skylle erfaringen ned med en pilsner (eller okay, lad os sige en Espresso Martini cocktail, eller hvad de unge damer nu ellers drikker for tiden).
Hvis vi nu lige ignorerer at Mads Holger åbenbart ikke kan acceptere at unge kvinder drikker øl...

Som 15-årig har man selvbestemmelsesret i forhold til medicinske beslutninger. Man har lov at nægte livsvigtig behandling før man har lov at købe en øl i Netto. I det perspektiv er en kønsskifteoperation småting.

Medmindre Hr. Holger vil argumentere for at kønsskifteoperationer er rent kosmetiske, selvfølgelig, og dermed må vente til man er født 18. Dén argumentation gad jeg godt høre.
Så vidt den praktiske side af sagen, men udmeldingen tjener til at anskueliggøre et enormt hykleri i forbindelse med seksualitet generelt. Atter og igen skal vi fra venstrefløjen høre på en evindelig forargelse over seksualiseringen af samfundet, om hvor frygteligt det er, at eksempelvis unge piger får silikonebryster. Det er det måske også, men det er åbenbart i orden som femtenårig at få sig en ordentlig kavalergang, hvis bare man hedder Erik og går til fodbold. Med ét er den meget unge alders seksualitet så pludselig helt legitim, alene fordi den er afvigende.
Suk.

 1. Kønsidentitet, ikke seksualitet.
 2. Det ene er en rent kosmetisk operation, det andet er ikke.
 3. Kønsoperationer har ikke noget videre med "seksualiseringen af samfundet" at gøre.

4 med pil op for indsatsen, Mads. Brug lidt længere tid på lektierne næste gang.
Et andet eksempel på hykleriet fremkommer, når sex benyttes i reklamer.
Uh! Det kender vi jo alt til!
Flere gange om året får en fiks reklamemand med lidt for store skulderpuder den idé at sælge et eller andet alkoholisk sodavandsprodukt til børn eller i hvert fald meget unge mennesker. Så får han trykt nogle vulgære reklamer af nedringede damer og sat dem på siden af linje 5, så alle på vej til skole nu kan se, at det bare er drønsexet at drikke et eller andet afskyeligt sukkervand, inden man skal til udpumpning eller hjem og passe sin teenagegraviditet. Forargelsen er enorm, når seksualitet kommer ud i det offentlige rum på den vis, også selvom det ikke nødvendigvis henvender sig til unge specifikt, men angår det eksempelvis homoseksualitet, så er sagen straks en anden.
Et hurtigt gæt: Mads Holger har tænkt sig at sammenligne objektificering af kvinder i reklamer med noget helt anderledes.
Så har vi atter at gøre med en afvigelse og en minoritet, og så er det pludselig pragtfuldt, som når bøsser og lesbiske for fuld musik kører op og ned ad Strøget halvnøgne, tungekyssende og med fuldt regnbuedrøn på technofløjten. Hej hvor det går, det er for socialdemokrater mere livsbekræftende end et AOF-kursus og Hanne Vibeke Holst på samme dag, så både statsministeren og kirkeministeren går forrest.
Bingo!

Mads Holger har ikke noget imod homoseksuelle, forstås. Det er hykleriet (og technomusik), han ikke kan lide!

Hvilket hykleri, spørger du?
[...]hvad hvis den kække reklamemand havde held til at samle et helt pigekor og forære dem nogle enorme silikonebryster, og vi taler ikke bare om at få justeret nogle A-kasser på en æstetisk måde, men den helt store dobbelt-D løsning? Hvis han så fik arrangeret en lille festival, og de kørte tungekyssende op og ned ad Strøget for fuld musik, blottende barmen når bilister dyttede?
Okay, jeg går selvfølgelig ud fra at Mads Holger er polemisk med vilje. Det håber jeg i hvert fald, for der må være et eller andet galt hvis han ikke kan spotte forskellen på dette billede:

Hvem har brug for et hoved når man har bryster?

Og dette:

Se! Et rigtigt menneske med en rigtig personlighed!
Ville monstro så statsministeren og kirkeministeren da også drage med forrest i optoget?
Well, nej. Det ville stadig være en reklame.
Her tillader jeg mig at tvivle, for sex på venstrefløjen er kun pænt og ordentligt, hvis der er tale om en seksuel afvigelse.
WIIIIUUUUUWIIIIUUUUUWIIIIUUUUUWIIIIUUUUUWIIIIUUUUUWII—

Hov. Undskyld. Det var min bullshit-alarm, der gik af dér.
Man ville nok og med rette finde det anstødeligt, dersom pigekoret var for ungt, men der kunne sikkert også ringes nogle frække damer i tyverne op, hvorved den lille parade kun ville adskille sig fra bøssernes seksuelle demonstration, derved at den ikke udførtes af en minoritet, men blot af mænd og kvinder med traditionel præference for hverandre.
Spørger Mads Holger hvorfor der ikke er en Straight Pride-parade? Hvorfor der ikke er nogen der kæmper for de heteroseksuelles rettigheder?

Der er nok ikke nogen der forhindre ham at forsøge at lave en sådan parade, men jeg tror ikke der er mange andre end Mads, der synes heteroseksualitet behøver mere offentlig accept. Man kan næsten sige at hver dag er én stor Straight Pride.

Mens han er i gang må han også gerne lobbye for en White History Month. Det mangler vi sgu, ikke?
Nogle vil måske indvende, at kvinders kosmetiske indgreb er et kulturskabt krav, som det onde mandsdominerede kapitalsamfund har opstillet, mens homoseksualitet er naturlig og smuk ligesom en indianer eller noget i den stil.
Hvem vil indvende det? Altså ikke det med, at kvinders kosmetiske indgreb er et kulturskabt krav skabt for at please mænd, det tror jeg efterhånden vi har fået etableret, men hvem bruger "Jamen homoseksualitet er naturligt og smukt!" som argument for at letpåklædthed til Copenhagen Pride er i orden?

Og snakker vi virkelig silikonebryster kontra nøgenhed? Jeg troede det handlede om transkønnede og kønsoperationer. Guess not.
For det første er dette onde mandsdominerede samfund efterhånden en lige så fjern og fiktiv verden som Atlantis,og for det andet kender jeg for min del flere kulturbøsser. Jeg kendte f.eks. engang én, som jeg i den grad kunne mistænke for at være blevet bøsse i bestræbelsen for at begejstre sine hippieforældre. Det var trods alt nemmere end at blive indvandrer, så det er i hvert fald en sandhed med stærke modifikationer.
Mads Holger må have en usædvanligt veludviklet gaydar når han med lethed kan vurdere om man er rigtig bøsse. Og hvad med transkønnede–hvornår er man kulrurtrans?
Vi kan ikke holde til dette hykleri. Vi kan ikke have, at indianeren gerne må, mens god gammel cowboysex matroniseres.
Åh Mads Holger, din stakkels lille heteromand. Det er da også synd at du allerede har alle dine rettigheder, så ingen behøver kæmpe for dem med bryster og parader. Det er slet ikke romantisk :(

Skal vi se på kommentarerne? Jeg ved godt at vi kun plejer at tage de usympatiske af slagsen, men noget af Jan Pierrel Mikkelsens kommentar var ret fint formuleret. Lad os starte med dét:

Med hensyn til Gay pride paraderne er det nok mere et udtryk for at stats og kirkeminister syntes at homoseksuelle skal have samme rettigheder som alle andre danskere. Såvidt vides har Linse Kessler aldrig haft noget besvær med at skulle blive gift i den danske folkekirke eller adoptere børn skulle hun da have den lyst.
Jeg er da også rimlig sikker på at der blandt de Gay Pride marcherende deltagere nok har været et enkelt silkonebryst eller to (det ser trods alt bedre ud) der har vugget gennem københavns gader.
Manden med det mundrette navn PREBEN F1 JENSENH er af en lidt anden holdning:
Ny-kommunisterne har jo djævle, gale lystmordere og blodtilsølede uhyrer som Lenin, Stalin og Mao som forbilleder og idoler. Og så bliver blodskam og abnorme udskejelser af enhver art lige som noget helt naturligt, der naturligvis bør støttes af staten.
I Sverige er der jo ved at afskaffe drenge og piger, privatlivet og det normale. For fremtiden skal der kun være eet køn, nemlig høn. Og de pædofile skal selvfølgelig have lov til at adoptere deres egne ofre fra de er helt små, 3 mdr. og opefter. Osv.
Ja, for fremtiden vil det normale være det perverse og omvendt. Det har de røde ideologer regnet ud vil være det bedste, mest passende og mest værdige for borgerne. Så vil de lettere kunne finde sig tilpas i fremtidens svenske samfund.
Også her er tilretningen og ensretningen af borgerne i fuld gang. Og fra nu af vil specielt mændene og børnene blive bombarderet med nedværdigelse, tvang, retsløshed og totalitære tiltag.
Ny-kommunisterne og de radikale feminister vil fremture til Danmark er forvandlet til en galeanstalt og til en moderne udgave af Sodoma og Gomorra.
Det kan man være sikker på.
Birgit Hviid Lajer synes, det er en skam, at børnehaver ikke kan være en lille, lækker, heteroseksuel boble:

Ja, en glidebane er vi allerede på i forhold til det seksuelle i flere henseender, så der er ikke andet at gøre end fortsat at påpege, at nok skal vi acceptere andre mennesker og forstå, at nogle mennesker får et afvigende forhold til deres egen seksualitet; men samfundet bombarderes med dette på en uhensigtsmåde, hvor den naturlige seksualitet, der følger det biologiske i udtryksform nærmest lægges for had eller opfattes som det unaturlige.
Det rager ind i børnehaverne, hvor disse små mennesker – endnu uudviklede i forhold til deres egen seksualitet og krop, hvor de er stærkt interesseret og undersøgende, også skal kunne kapere en forståelse for en anderledes seksualitet, fordi nogle voksne kommer og afleverer børn fra disse mere ‘skæve’ forhold[...]

Og endelig er Carsten Lindorf en stærk nomineret til prisen for Værste Kommentar Nogensinde 2012:
Mental-terapi og kun mentalterapi er vejen og vejen for seksuel retning. Find dig i din genetiske skæbne. Hvis mutanten betaler af egen lomme er det okay. Der er al for megen fokus på det æstetiske. Det drejer sig vel ikke om at narre den anden?Hvorfor skal sådan noget betales over skatten?.Det er direkte naturstridigt. Den som tyer til sundhedsteknisk begejstring! betal selv. Danamrk var det første land der lavede genpleje i 20,erne og start 30`erne i forige århundrede. Megen afvigelse kan modarbejdes med terapi. Jeg er videnende om en person der har lav IQ blev opfordret til sterisation her i danmark i 90`erne. Så lad dig ikke besnære af en der kan tale sin sag. Find dig i din genetiske skæbne og ændre ikke på værket.
Mandfjols har brug for en drink.


1 kommentar:

 1. http://tanker-om-havfrueen.blogspot.dk/
  vil bare lige poste en skøn blog skrevet af en mor til en lille transkønnet dreng (som er en pige indeni). Det er en meget fin kommentar til hvor svært det er som forældre men ikke mindst som samfund at acceptere at nogen er født i den forkerte krop, og ikke mindst at det INTET har med sex at gøre men med identitet.

  SvarSlet