onsdag den 12. september 2012

Mandfjols: Nu også på Denfri!

Mandfjols-logoet fungerer minsandten også i Denfri-farver!
Hvis du har tjekket det uafhængige nyhedsmedie Denfri i det sidste døgns tid, så har du måske lagt mærke til at der er et par artikler, der ser velkendte ud. Det er ikke en fejl.

Som den attention whore jeg er har jeg givet Denfri lov til at bringe mine posts, så fra nu af syndikerer Denfri udvalgte indlæg herfra. Hvis du allerede læser Mandfjols her på bloggen kan du trygt fortsætte med det. Der vil ikke ske nogen ændringer udover at du måske får nogle nye venner.

Hvis du er en af dem, der har fundet herhen via Denfri, så velkommen til! Jeg håber du får lyst til at følge med fremover. Hvis 50 indlæg er lige i overkanten for dig har jeg lavet en liste med foreslået læsning. Den befinder sig i højre side under beskrivelsen af mig.

Jeg har også en Fjolsbook-side, hvor du kan få besked, når der er nye indlæg. Der er en masse kloge, skægge og smukke mennesker der gerne smider en kommentar. Du er velkommen til at være med.

Mange hilsner,
Mandfjols.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar