torsdag den 27. september 2012

Feminisme og islam: Best buddies ♥

UPDATE: Fjordman, som både Maskulin Modstand og 180graders drømmefyre er glade for, er i øvrigt et af Anders Breiviks store idoler, og Breivik citerer ham ofte i sit manifest. Just saying.

Feminisme ♥
Nogle indlæg er tidskrævende og kræver et vist niveau af analyse. Andre skriver ganske enkelt sig selv. Indlægget her, der er fra 2006 er fra det skønne site Maskulin Modstand, oprindeligt fra en artikel i The Brussels Journal af bloggeren Fjordman. Her er et par uddrag:
Jeg har fået mange kommentarer om muslimsk antikvinde-vold i Skandinavien. Adskillige af mine læsere har spurgt, hvad skandinaviske mænd gør ved det. Hvad blev der af vikingerne? Drak de for megen mjød i Valhallah? Til trods for den romantiske mystik der omgiver dem i dag, var vikingerne mestendels vilde barbarer. Jeg tror dog næppe, at de ville have set den anden vej, mens deres døtre blev udsat for overgreb fra muslimer.

Har feministerne ikke altid proklameret, at verden ville være et bedre sted med kvinder i førersædet, fordi de ikke ville ofre deres egne børn? Men er det ikke lige præcist hvad de gør nu? Smilende stemmer de for partier, der holder dørene åbne for muslimsk indvandring. De samme muslimer der vil angribe deres børn i fremtiden.

At dømme efter de mange feministers retorik kommer al undertrykkelse i verden fra vestens mænd, der undertrykker både kvinder og ikke-vestlige mænd. Muslimer er medofre i denne skævhed. I værste fald er disse ”patriakalske svin”, men ikke værre end vestlige mænd. Mange vestlige universiteter har klasser fyldt med had mod mænd, der ville være utænkeligt den anden vej rundt. Derfor beder skandinaviske kvinder ikke mænd vise mere traditionel maskulinitet og forsvare dem mod muslimske mænd.

Vestlige feminister har fremavlet en kultur som offer i vesten, hvor man øger sin politiske indflydelse gennem offerhierarkiet. På mange måder er det hvad politisk korrekthed handler om. De krævede også, og fik for en stor dels vedkommende, genskrevet historiebøgerne for at adressere påståede historiske holdninger. Deres verdensopfattelse har indtaget skolerne, opnået et veritabelt overherredømme i medierne og opnået at portrættere deres kritikere som fanatikere. Det er oven i købet lykkedes dem, at ændre selve det sprog vi bruger, for at gøre det mindre anstødeligt.

Radikale feminister er den politiske korrektheds frontløbere. Når muslimer, der oven over alting ynder at præsentere sig som ofre, betræder vestlig grund, finder de, at det meste af arbejdet allerede er gjort for dem. De kan bruge en præetableret tradition af værende ofre, krævende statsintervention og måske kvoteringer for at adressere dette, såvel som en komplet omskrivning af historien og offentlige kampagner mod intolerance og hadske ytringer. Vestlige feminister har på denne måde ryddet vejen for kræfter, der vil afmontere vestlig feminisme og feministerne vil bogstaveligt talt ende ”i seng” med mennesker der vil slavebinde dem.

Misandry, had mod mænd, er ikke nødvendigvis mindre udbredt end misogyny, had mod kvinder. Forskellen er, at det første er meget mere socialt accepteret end det andet. Hvis al undertrykkelse kommer fra vestlige mænd, drejer det sig om, at svække dem så meget som muligt. Hvis man gør dette, venter der os paradis og fred på den anden side af regnbuen. Jamen tillykke til de vestlige europæiske kvinder!. Det er lykkedes jer at pine og ydmyge jeres egne sønner til at undertrykke mange af deres maskuline instinkter. Til jeres store overraskelse trådte I ikke ind i et feministisk Nirvana, men ryddede vejen for udfoldelsen af et islamisk helvede.

Hvad har radikale feminister tænkt sig at gøre, når de står ansigt til ansigt med unge aggressive muslimer? Brænde BH´en og smide lommeudgaven af ”Vagina monologerne” efter dem? Det er muligt at kvinder kan forvandle deres mænd til dørmåtter, men det vil blive på bekostning af nationen og ligeledes civilisationen [...] Selvom kvinder kan tage skridt til at beskytte dem selv, vil det primære ansvar sandsynligvis tilhøre mændene. Kvinder vil derfor kun have så megen frihed som deres mænd er villige til, og i stand til at garantere dem [...] Forskellen mellem kvinders rettigheder og kvinders illusioner er defineret af en Smith and Wesson og ikke af en Betty Friedan eller en Virginia Wolf.

[Lars Hedegaard] spørger et provokerende spørgsmål: ”Er kvinder dummere og mindre oplyste end mænd, siden de i så stort antal rydder vejen for deres egen undertrykkelse?” Han kommer med et lige så provokerende svar: ”Når kvinderne rydder vejen for sharia, så må det jo være fordi de ønsker sharia!”. De ønsker ikke frihed, fordi de føler sig tiltrukket af underkastelse og underdanighed. Den engelske forfatter Fay Weldon har sagt, at ”for kvinder er der noget seksuelt meget ophidsende ved underkastelse”. ”Hvis underkastelse er hvad mange kvinder søger, så er de femininiserede danske mænd kedelige, i forhold til ørkensheiker, der ikke tillader kvinder at gå ud uden tilladelse”, udtrykker Hedegaard tørt.

Plottet i romanforfatteren Dan Brown´s ”Da Vinci Code” er, at den moderne kristne historie, var en stor patriakalsk sammensværgelse for at fratage kvinder de rettigheder, de angiveligt skulle have nydt tidligere, under ”det hellige kvindelige”, og frugtbarhedsgudinden der altid var barfodet og gravid. Men hvis dette skulle være tilfældet, hvorfor er majoriteten af kirkegængere så kvinder? [...] Tester feministerne mændenes grænser, i håbet om at finde en ny balance mellem kønnene, eller tester de mændene for at afdække, hvilke mænd der er stærke nok til at modstå kvindernes krav og hvilke mænd der kan modarbejde disse mænd på kvindernes vegne?

Kvinder påstår, at grunden til at kvinder ikke har været så talrige i politik og videnskab er mænds undertrykkelse af kvinder. Dette er delvist rigtigt. Men det er ikke hele historien. At være mand betyder at skulle bevise noget, for at opnå noget, i højere grad end kvinder skal. Yderligere falder ansvaret for børneopdragelsen tungere på kvinder end mænd. Et moderne samfund udvisker denne forskel, men det vil aldrig fjerne den helt. Af disse praktiske årsager, er det usandsynligt at kvinder vil blive lige så talrige i politik eller topledere i erhvervslivet.
Christina Hoff Sommers, forfatteren til ”The War Against Boys”, peger på, at efter næsten 40 års feministisk agitation og kønsneutral tale, er det stadig mænd, der har langt den største sandsynlighed for at få politiske poster, starte virksomheder, tage patenter og sprænge ting i luften. Mænd fortæller stadig de bedste vittigheder og skriver størstedelen af lederne og breve til redaktørerne.

Staten er simpelthen blevet en erstatning for ægtemændene, finansieret af eks-ægtemændene. De skal siges, at hvis denne velfærdsstat af én eller anden grund skulle ophøre med at fungere, måske gennem økonomisk og sikkerhedsmæssigt pres forårsaget af muslimer, vil vestlige kvinder pludseligt opdage, at de ikke er så uafhængige af mænd, som de går og bilder sig ind. I dette tilfælde vil man se en tilbagevenden til den moderne traditionelle ”forsvar og understøt” – maskulinitet, da folk, og især kvinder, vil have brug for hjælp til kernefamilien [...] Feminismen har udbredt mistænkelighed og fjendtlighed. Ikke samarbejde. Og hvad vigtigere er, det har på ingen måder fjernet den grundlæggende seksuelle tiltrækning mellem feminine kvinder og maskuline mænd [...] Et slående antal skandinaviske mænd finder deres koner i Asien, Latinamerika eller andre nationer med et mere traditionelt syn på femininitet, og også et antal kvinder finder partnere i mere konservative lande. Selvfølgelig ikke alle, men udviklingen er umiskendelig og signifikant. Skandinavien hyller ”lighed mellem kønnene”, og rejser til den anden side af jorden, for at finde en partner det er værd at gifte sig med.

Til opsummering skal det siges, at radikal feminisme har været én af de vigtigste årsager til svækkelsen af vestlig civilisation, både kulturelt og demografisk. Feminister, ofte med et marxistisk verdenssyn, har været en afgørende komponent i undertrykkelsen af den offentlige mening gennem politisk korrekthed i vestlige nationer. De har også svækket den vestlige familiestruktur alvorligt, og bidraget til at gøre vesten for blød og for selvled til at tackle muslimernes aggressioner. Selvom feminismen er gledet ud i ekstremismen, betyder det ikke, at alle dens idéer er forkerte. Kvindebevægelsen har medført vedvarende ændringer. Kvinder har indtaget positioner, der for få årtier siden var utænkelige.
Puha, sikke en omgang. Folk er forhåbentlig blevet klogere i løbet af de sidste seks år.

Niks! Indlægget er netop blevet delt på 180Grader, hvor de elsker både kvinder og muslimer (25 upvotes i øjeblikket). Lad os se på nogle af kommentarerne.

Martin Olsen:

Kvinder er så psykologisk usikre i sig selv at de søger at styre deres egen underkastelse. De føler ikke anden værdi, ved sig selv, end den de kan opnå gennem andre.
[...] Kvinden evner ikke at finde hendes plads i et moderne og oplyst samfund. Derfor skal civilisation nedbrydes, så  hun kan tage hendes offerrolle med sig, tilbage til "kødgryderne".
[...] Selvhadet, hos kvinder og feminiserede mænd, har så fast et tag, at ikke før alt er lang i ruin, kan der blive mulighed for forandring.
[...] De private virksomheder/og de danske mænd har været grundlag for beskæftigelse, velfærd, fred, civilisation. Kompetancer vi tager med os, ud - i friheden.
Sidste mand slukker og lukker :)
Rene Hansen svarer:
Man skal ikke undervurdere kvindernes masochistiske tendenser. Især ikke hvis de står overfor en svag mand (som f.eks den feminiserede mand). Ham slår de helst på, mens de ønsker at få et klask i røven af alfahannen.
Oooog Martin Olsen igen:
[...] Den thailandske kvinde er også bevidst - i forhold til hvad hun selv ønsker - og bevidst i forhold til de vilkår hun ønsker for hendes børn.
Når den danske/vesteuropæiske mand er så attraktiv, for den thailandske kvinde, hænger det også sammen med at, som det klart viser sig, at hendes børn gives langt bedre vilkår for at få sig et godt liv.
Og for kvinden selv - foruden at hun langt bedre bliver mødt i hende selv, som kvinde, af den danske/vesteuropæiske mand - er en dansk/vesteuropæisk mand et "prestige symbol" hun kan vise frem for veninderne (Lidt som når en dansk kvinde flasher hendes nye botox-læber/en lyserød Audi/den nye iPhone - for veninderne) [...]
Det er en skam at Maskulin Modstand ikke er aktiv længere ♥

1 kommentar:

  1. Er rationalet ikke noget i retningen af, at hvis man bare ikke køber den der med at alle muslimer er medlemmer af en ond kult som er ved at overtage verden må det være fordi man er del af den store konspiration om at overtage verden som muslimerne jo indlysende har? Rationelle argumenter be damned?

    Synes godtnok de fleste religioner er løjerlige og anakronistiske, men hvis man nu skal være konsekvent og slet og ret gøre det forbudt at være løjerlig og anakronistisk så var der vist mange på Maskulin Modstand m.fl. der pludselig var i knibe... og i hvert fald i lige så stor knibe som religionen islam.

    SvarSlet