søndag den 23. september 2012

Gold diggers: Bevis på at ligestilling er umuligt

Danske kvinders yndlingssted at gå i byen.
På mænds regning, naturligvis.
Lars har ikke skrevet noget på MANFO før. Så det er godt at han starter ud med et indlæg der kan opsummere hvor dejligt et menneske han er. Og så formulerer han sig ypperligt på skrift!
Jeg finder ordet ligestilling som et tomt og et ligegyldig ord som ikke har nogen form for betydning andet end at det er et kort som kvinder nyde at bruge i deres krav på at får særregler som er til deres fordel.
Du ved, ting som "stemmeret", "ligeløn", "ingen sexchikane", "at kunne gå på gaden uden at frygte voldtægt", "at kunne realisere sig selv uden at skulle opgive at få børn"... Jeez piger, få dog nogen rigtige problemer i stedet for at spille sexismekortet hele tiden!
Men hele ligestilling og dets betydning falder samme og forsvinder ud af kvinders bevisthed når kvinder vil date. I stedet for kommer den patriakalske tanke frem om hvem der er i stand til at forsøge dem. Både deres afkom men også dem i almindelighed. Så er mænd der ikke har den rigtige stilling ikke værd at bruge sin tid på.
Det er sjovt når man tænker over at det er de indre værdier der tæller, det siger ihvertfald de kvinder der også vægter ligestilling meget højt. Men når alt kommer til alt er de hævdede indre værdier lige så ligegyldige som ligestillingen. Hvis man ikke kan understøtte deres køb af mærkevare tøj er ens inde værdier ikke gode nok alligevel.
Kvinder er bitches og gold diggers!

At ligestilling også handler om et opgør med at kvinden skal være økonomisk afhængig af sin mand, og at de fleste nok vælger en partner der er i stand til at tjene sine egne penge, det er ikke faldet Lars ind. Det er okay, han er supersød og sympatisk alligevel.
Hvor tit har man ikke hørt en kvinder beklage sig over at det er lang tid siden hun har modtaget noget fra sin partner. Man kan igen undre sig over hvor ligestillingen er henne på dette punkt. Jeg har aldrig oplevet at en kvinder har købt øl og chips, eller bestilt billetter eller payprview til aftenens boksekamp eller andre ting som mange mænd er glade for til en hyggelig aften.
Jeg har aldrig hørt nogen klage over at "min mand køber ikke nok ting til mig". Just saying.
Aftenen kunne jo så sluttes af med at hun for lov til sex, nu hvor hun har fortjent det.
Åh, den har vi aldrig hørt før, og aldrig hos antifeminister. JEG HAR BETALT FOR DATEN JEG HAR FORTJENT AT HAVE SEX MED DIG
Dette kommer ikke til at ske
Desværre. Jeg kender alt for godt den med at man har givet en tøsepige mange drinks på en aften, og så vil hun bare ikke med én hjem :(
og derfor er ligestillng bare et ord uden betydning og i grund et virkelig ligegyldigt ord som er med til at give kvinder særregler fordi de ikke ønsker lige vilkår.
Lars har tydeligvis været uheldig i sit valg af kvinder. Han vil nok have det bedre med en partner der godt kan lide boksning og som kan finde ud af at dele en regning. You know, som alle ordentlige mennesker kan.
Og bevares, man skal nok lede længe for at finde en kvinde der kan lide øl og chips, men det er indsatsen værd.

Lars, der er en kvinde for dig derude. Du skal bare være tålmodig ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar